Pages:
Author

Topic: OAX uzun vadeli yatırım olabilir - page 4. (Read 2515 times)

full member
Activity: 588
Merit: 125
November 11, 2017, 04:48:56 PM
Openanxtan bir yol olmyacak gibi eidooya yönelin oaxta daha uygulama yokken eidoo çatır çatır çıkarıyor.Hadi yine iyisiniz kaptınız tüyoyu Cheesy
hero member
Activity: 910
Merit: 503
November 11, 2017, 01:36:26 PM
OpenANX'i çokça duydum ve bundan dolayı ilgimi çekti, sadece duyumlarım üzerine satın aldığımdan beri %20 kârdayım. Piyasanın dengesizliği benim beynimi oyalıyor acaba satıp kurtulsam mı diyorum? bilmem. Her an satabilirim.
member
Activity: 504
Merit: 11
November 11, 2017, 01:33:44 PM
OAX projesine pek bakamadım. Ama coinin hareketlerine bakınca daha yükselme eğiliminin olmadığını aksine fiyatın bıraz daha çekilmesi gerektiğini görüyorum. fakat piyasadaki coin miktarının toplamın 1/4 olması coinin küçük yatırımcının eline verilmediğinin kanıtı. projeyi ve projede kimlerin olduğunu iyice araştırdıktan sonra daha kesin birşeyler söylenebilir.

Coinin ilk önce hacminin artması gerekiyor. Şu an için çok düşük hacimle ilerliyor. Biraz daha geri çekilmesinin ardından Hacim artışlarını izlemek ve sonrasında pozisyon almak gerekiyor. Eğer gerçekten uygulanabilinen bir proje ve arkasında sağlam bir ekip var ise.

Bunlar sadece benim nacizane fikirlerim.
full member
Activity: 192
Merit: 100
November 11, 2017, 01:15:35 PM
Bu forumun önde gelen birçok kişisiyle konuşmalar yaptım aynı zamanda da yabancı telegram gruplarında oldukça popüler bir altcoin, bende uzun vade de yatırımcısına kazandıracağına inanıyorum. Quione muhabbetini duyunca kenarda köşede duran Ether'i satarak satın aldım.
full member
Activity: 210
November 11, 2017, 01:09:00 PM
openanx uzun vadede kazandıracaktır. fiyatı nerelerden düştü hepimiz gördük. ama ne kadar sürecek bu bilmiyoruz. çin olayları fiyatını baya etkiledi.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
November 11, 2017, 09:05:43 AM
Openax bencede uzun vadede çok güzel iş çıkarabileceğini düşünüyorum, dahaca çok yolun başında olan coinlerden biri, kısa vade için düşünmeyin
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 11, 2017, 07:36:05 AM
Ethyi kaçıran wavese wavesi kaçıran oax'a...

Bu piyasada firsat bitmez. Onemli olan dogru coini bulabilmek.

hocam , doğru coini bulabilmek için işe yarayacak değerlendirme ölçütlerini de elde edebilirsek o zaman birşeyler olmaya başlıyor..yoksa 1500 den fazla coin token var her birini araştırmaya kalksak ömür yetmez..bu 1500 adet coin token ın içinden nasıl bir eleme yaparak listeyi kısaca 30-50 ye düşürebiliriz mesela fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
full member
Activity: 200
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
November 11, 2017, 07:04:04 AM
Waves ile karşılaştırılmasıyla tanıtım kendisini, telegram gruplarında oldukça fazla konuşuluyor ayrıca çok büyük bir takipçi kitlesine sahip sırf bundan dolayı fiyatı düşerse önümüzdeki dönemde satın almayı düşünüyorum.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 11, 2017, 06:49:25 AM
Tokenin dolaşımdaki arzı düşük. Bu sebeple yeniden 2-3 dolar seviyelerini görmesi mümkün. Binance ve Liqui' de listeleniyor. Üçüncü bir büyük borsa bu konuşulan fiyatları mümkün kılabilir. Vaktiyle biraz OAX vardı elimde ama fork döneminde sattım.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
November 11, 2017, 06:14:50 AM
Ox yatirimlarim var, oax i de takip ediyorum ama oax e yatirim yapmakta kararsizim. Acikcasi bu iki projede uzun soluklu. Yani aylari olanlar icin guzel projeler ama kisa vadede bir sey isteyenler baska yerlere bakmalilar..
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
November 11, 2017, 06:07:34 AM
kasım ayı yatırım fırsatı olarak değerlendirebilir. 0x ile partner olacağını bilmiyordum. 2.8 seviyelerine çıktıysa 2018 de 0x ile pumplanabilir.

ama çin yönetimsel bölge olduğu için dikkatli olmak gerekiyor. çin de yasaklamalar devam ediyor. develetin ılımlı bir politika sergilemesi gerekiyor. yeni yükselişler için.

coininiz bol olsun. Smiley

Partner olacak değil, partner zaten şuan. 0x'in altyapısını kullanacak sanırım, 0x'in baya sağlam çıkış yapacağı aşikar dolayısıyla OAX da güzel çıkış yapacaktır, asya merkezli olması büyük avantaj aslında.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 11, 2017, 04:27:47 AM
Baktım burda al/sat ile 3 kazanırsam 5 kaybediyorum. Yavas yavas yatırımımı uzun vadeye kaydırıyorum ve risk yatırımı çerçevesinde OAX, Unify ve Tezos u seçtim. Bunlar daha emekleme (hatta Tezos doğmadı bile ölü doğmasa bari) aşamasında olan ve oldukça uzun süre beklemeyi düşünüyorum. En az 2 yıl bakalım ne olacak.
full member
Activity: 406
Merit: 158
November 11, 2017, 02:58:16 AM
Konuyu acan arkadas hala oax ımzası tasıyorsun devam eden bır kampanyası mı var merak ettııgmden soruyorum:) 3-5 oax karsılıgı bısey verıyorlardı sanırım, kalmak mantksız ama hala devam ettırıyorlardı sanırım. Neyse oax'a gelırsek, ben de cok ıyı bır proje oldugunu dusunuyorum, cok saglam bır ekıp var. Uzun vadelı yatırım yaptım ıns yuzumu guldurecektır dıye dusunuyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
November 11, 2017, 01:29:15 AM

Bu piyasada firsat bitmez. Onemli olan dogru coini bulabilmek.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
November 10, 2017, 04:09:28 PM
full member
Activity: 196
November 10, 2017, 04:01:47 PM
kasım ayı yatırım fırsatı olarak değerlendirebilir. 0x ile partner olacağını bilmiyordum. 2.8 seviyelerine çıktıysa 2018 de 0x ile pumplanabilir.

ama çin yönetimsel bölge olduğu için dikkatli olmak gerekiyor. çin de yasaklamalar devam ediyor. develetin ılımlı bir politika sergilemesi gerekiyor. yeni yükselişler için.

Hacı Çin yasakamlara devem ediyor derken? Hala devam ediyor mu o olay ya en son Çin yasağı kaldırdı deniliyordu? Anlamadım ben şimdi. Tekrar mı yasakladı Çin Huh Bi ara bayağı ılımlı konuşmalar yapılmıştı.
sr. member
Activity: 392
November 10, 2017, 03:37:35 PM

sr. member
Activity: 686
November 10, 2017, 02:51:04 PM
Fork muhabbetlerınde bellı bıyerden sonra dusmeyı bıraktı ben de fıyatını ızlemedeydım, tum coınler ıyıce yerle bı rolmaya devam ederken oax saglam durdu. ekiplerı cok saglam, çinliler bu coını guzel yerlere getırebılır dıye dusunuyorum. Arastırmakta fayda var.
full member
Activity: 196
DIWtoken.com
November 10, 2017, 02:23:11 PM
2 ay gibi bir süredir elimde bekletiyorum. Diğer arkadaşlar gibi bende bu projeye güveniyorum ama son zamanlardaki durgunluk ve piyasanın inişli çıkışlı hali gerçekten de sinir bozucu bir hal almaya başladı.
Katılıyorum hocam bi artış sağlasada satsam kurtulsam gözüyle bakıyorum OAX ve bi kaç coin daha var yanından. Kar ettirmedi değil ettim fakat çok fazla değil şimdi bozdursam ileride ağlayacağım niye bozurdum diye o yüzden bi süre daha bekleyeceğim. Umuduğum gibi olur umarım.
full member
Activity: 630
Merit: 102
November 10, 2017, 02:20:44 PM
2 ay gibi bir süredir elimde bekletiyorum. Diğer arkadaşlar gibi bende bu projeye güveniyorum ama son zamanlardaki durgunluk ve piyasanın inişli çıkışlı hali gerçekten de sinir bozucu bir hal almaya başladı.
Pages:
Jump to: