Pages:
Author

Topic: Obi PNut Kenobi - Elon Musk - Pnut Binance listelemesi - page 3. (Read 756 times)

sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Ellerine sağlık bol kazançlar hocam. Ben kaçırdım sanırım ilk konuda bahsettiğinden farklı bir pnut listelendi binance artık kendini meme borsası olarak göstermeye çalışıyor veya onlarda olayın artık projelerde olmadığını anlamış olabilirler düşünsene dipten al 1 ay sonra listeliyorum de Cheesy anında paran kaç x artıyor adam yasal olaylarla neden ilgilensin?
Evet hocam ben Elonun tweeti ile Obi PNut Kenobi isminde coinlere odaklanmış amerika da yaşanan olaylara o an hakim değildim ama işin aslı farklıymış olaylar yaşanınca Elonun Tweetinden 3-4 gün önce zaten Peanut the Squirrel $Pnut coin piyasaya çıkmış.
Elon Tweet atınca bu coin yürüyor 130 milyon dolar market cap görüyor bende olayları sonradan çözüyorum.
ABD de Bir fenomenin evde beslediği Sincap varmış yetkililer evini basıp bu Sincapı ve yanında FRED olarak bilinen diğer hayvanı alıp otenazi yapıyorlar Elon ve Trump başta olmak üzere bunların destekcileri de bunu seçim kozu olarak Harris ve partisine karşı kullanıyor.
Hikayesi olan bir coin tıpkı Neiro gibi Hatta Neirodan bile farklı Belki de adına Film çekileceği konuşuluyor.
0.094 dolardan maldayım daha yolu var bence sabırla bekleyeceğim bakalım neler yapcak.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Ellerine sağlık bol kazançlar hocam. Ben kaçırdım sanırım ilk konuda bahsettiğinden farklı bir pnut listelendi binance artık kendini meme borsası olarak göstermeye çalışıyor veya onlarda olayın artık projelerde olmadığını anlamış olabilirler düşünsene dipten al 1 ay sonra listeliyorum de Cheesy anında paran kaç x artıyor adam yasal olaylarla neden ilgilensin?
sr. member
Allahım ilk defa elimdeki coini Binance listeliyor Pnut.
Pnut vardı pnut listelemesi ile FRED ve OPK da yükseldi  3 coinde elimde vardı mükkemmel bir olay yaşıyorum be  Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
full member
Activity: 154
Merit: 115
Trump memelerinin işinin bittiğini düşünüyorum sonuçta başkan oldu devamı gelirmi bilmiyorum sanmıyorum yeni bir meme bulunması şart şu opk pnuttan benim biraz umudum var biraz düşerse toplamayı planlıyorum hayvanlı memeler kriptoda felaket tutuluyor.
Trump memelerinde düşüşler sert oldu iş bitti artık bende yükseleceğini pek sanmam.
Pnut önemli bir viraldi Musk'un Obi Pnut Kenobi paylaşımdan sonra daha da viral oldu. Meme piyasası epey hızlı böyle hikayeleri hemen paraya çeviriyorlar.
sr. member

Vardır bir bildiği adamın boşuna o kadar para bağlamaz ama olurda buradan x4-5 yaptıktan sonra mali bir boşaltırsa işte o zaman tokeni perişan eder
Bunu yapan ekip olabilir mi? Ya da ekipten birisi. Bağlanan para çok yüksek.

Bi bildiği vardır. Ama satmak isterse tüm tokenları alabilecek kimseyi bulamaz. Baya bi fiyat düşürerek satmak zorunda kalır. Zararına satmak isterse yapar bunu. Bana kalırsa yapmaz böyle bişi. Başka cüzdanla alıp satıyor olabilir. Güven vermek için tutar belki bu cüzdanı. Baya ilginç bi olay. Takiplemek gerek. İlginç bi deneyim çünkü herkes için. Sık karşılaştığımız bişi diil. İşin içinde başka bişi de olabilir. Bana kalırsa şüpheli yaklaşmak gerekir.

Yalnız bişi dikkatimi çekti. Cüzdanı meme tokenlarla dolu. Çok parası olan bi kişi. Kendi meme tokenını yaratıp finanse edebilirdi. Parasını başka meme tokenlara yatırmış. Bana göre kötü bi yatırımcı. Ona güvenip alınmaz bu token. Ona güvenerek token alacaksak. Cüzdanı meme tokenlarla doldururuz. Cheesy
Cüzdanında kendi alımları Pnut FRED ve OPK diğer memecoinler başkaları tarafından cüzdana gönderilmiş.
hero member
Merit: 719

Vardır bir bildiği adamın boşuna o kadar para bağlamaz ama olurda buradan x4-5 yaptıktan sonra mali bir boşaltırsa işte o zaman tokeni perişan eder
Bunu yapan ekip olabilir mi? Ya da ekipten birisi. Bağlanan para çok yüksek.

Bi bildiği vardır. Ama satmak isterse tüm tokenları alabilecek kimseyi bulamaz. Baya bi fiyat düşürerek satmak zorunda kalır. Zararına satmak isterse yapar bunu. Bana kalırsa yapmaz böyle bişi. Başka cüzdanla alıp satıyor olabilir. Güven vermek için tutar belki bu cüzdanı. Baya ilginç bi olay. Takiplemek gerek. İlginç bi deneyim çünkü herkes için. Sık karşılaştığımız bişi diil. İşin içinde başka bişi de olabilir. Bana kalırsa şüpheli yaklaşmak gerekir.

Yalnız bişi dikkatimi çekti. Cüzdanı meme tokenlarla dolu. Çok parası olan bi kişi. Kendi meme tokenını yaratıp finanse edebilirdi. Parasını başka meme tokenlara yatırmış. Bana göre kötü bi yatırımcı. Ona güvenip alınmaz bu token. Ona güvenerek token alacaksak. Cüzdanı meme tokenlarla doldururuz. Cheesy
sr. member
ABD sincap olaylarından dolayı Elon Obi PNut Kenobi yazdı o yüzden OPK almıştım ama Elonun Tweetinden bir kaç gün önce çıkan PNut ve FRED yürüdüler OPK de dipten bana göre güzel yükseldi ama çok dikkat çekemedi.
Şu balinanın alımlarını Lookonchain sitesi paylaşmıştı orada OPK alımından falan bahsederek biraz reklam yapmış oldu.
PNut Fred güzel bir ikili oldular umarım OPK de mc olarak ileri atar kendisini.

Balinanın tek yanlışı var arzın %12'sini elinde bulunduruyor 3-5 ayrı cüzdanla alım yapsa daha mantıklı olacaktı holder kısmında tek cüzdan milleti ürkütüyor.
legendary
Trump memelerinin işinin bittiğini düşünüyorum sonuçta başkan oldu devamı gelirmi bilmiyorum sanmıyorum yeni bir meme bulunması şart şu opk pnuttan benim biraz umudum var biraz düşerse toplamayı planlıyorum hayvanlı memeler kriptoda felaket tutuluyor.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
Bir balina daha ciddi miktarda Pnut ve Fred alımı yaptı.

https://solscan.io/account/4JU1YDGTGzNvB4fEZ3DYALhp5dcBPpavrp76HdzHttQx

Keşke daha çok bassaydım. Dün yaşanan düşüşte aldım bir miktar ama şuan keşkeler var. 50 milyon dolar para koyanların olduğu yerde bu token burada kalmaz hiç.
Ama böyle çıkış yaşamasi Trump'ın seçimi alması oldu. Buradan 3-5 kat daha gitse güzel olur
sr. member
Bir balina daha ciddi miktarda Pnut ve Fred alımı yaptı.

https://solscan.io/account/4JU1YDGTGzNvB4fEZ3DYALhp5dcBPpavrp76HdzHttQx
sr. member
Trump zaferi yaklaştıkca 3 coinde ciddi yükselişe geçti.
full member
Güzel paralar dönüyor şöyle kasayı sağlam seviyelere çıkarsak rahat rahat sabırla bekleyecek seviyelere gelsek parayı parayla çekeriz. Smiley

o özgürlük için en az 1m dolar lazım o para olsa nakite döner daire işyeri veya arsa alır kriptoda tutmam manyaklık yemin ediyorum  tamam kazanç çok büyük olabilir ama kayıplart kazançlardan fazla oluyor genellikle.
Kesinlikle tam olarak bu hocam parayı vurup dışarıdan gelir getirecek yatırımlara odaklanmak ve ana parayı sağlama almak.
İçeride 100 bin dolar bıraksan kalanı ile dışarıdan gelir getirecek yatırımlar yapsan bu işin ayısı da var rahat rahat aylık mal toplarsın sabredecek rahatlığa da ulaşmış olursun zevke fanteziye döner iş artık.
Şurda bir coin alıyoruz sabaha kadar rüyada ne mumlarla cebelleşiyoruz.  Smiley

bende o güç yok içerideki paraya ellemeyen bu işten ihya oluyor adam kafasına göre malları belirliyor yürürse yürür diyor her türlü içlerinden birkaçı yürüyor ve yatırımcısını ihya ediyor bizde ona 50 dolar at şuna 20 dolar at aha gitti para vs derken anlamsız saçma salak birşey oluyor.

Burada takılan bir çok arkadaşta o güç yok Hocam. Bende dahil buna. Dediğiniz gibi 50-100 dolar basınca. Ha gitti ha gidecek rug yermiyim diye düşünüyorum. Elin adamı küt diye 50 milyon dolar basıyor. Trump gelirse altlar zaten uçar ama kamala gelirse bizim 50-100 dolarlar gümler. Bekleyecek maddi gücümüz yok
sr. member
Balina yeniden FRED alımına da başladı bakalım OPK de ekleyecek mi

Edit: OPK de ekliyor.

Güzel eklemeler yaptı ve fiyatları güzel yükseltti OPK ekleyince cüzdanda parası bitti bende düşer diye sattım bakalım düşerse geri alcam.
Edit: Tahmin ettiğim gibi para bitince hemen 0.00244 de sattım hepsini 0.0016 dan bir miktar ekledim efsane analiz takip oldu.  Smiley
sr. member
Güzel paralar dönüyor şöyle kasayı sağlam seviyelere çıkarsak rahat rahat sabırla bekleyecek seviyelere gelsek parayı parayla çekeriz. Smiley

o özgürlük için en az 1m dolar lazım o para olsa nakite döner daire işyeri veya arsa alır kriptoda tutmam manyaklık yemin ediyorum  tamam kazanç çok büyük olabilir ama kayıplart kazançlardan fazla oluyor genellikle.
Kesinlikle tam olarak bu hocam parayı vurup dışarıdan gelir getirecek yatırımlara odaklanmak ve ana parayı sağlama almak.
İçeride 100 bin dolar bıraksan kalanı ile dışarıdan gelir getirecek yatırımlar yapsan bu işin ayısı da var rahat rahat aylık mal toplarsın sabredecek rahatlığa da ulaşmış olursun zevke fanteziye döner iş artık.

bende o güç yok içerideki paraya ellemeyen bu işten ihya oluyor adam kafasına göre malları belirliyor yürürse yürür diyor her türlü içlerinden birkaçı yürüyor ve yatırımcısını ihya ediyor bizde ona 50 dolar at şuna 20 dolar at aha gitti para vs derken anlamsız saçma salak birşey oluyor.
Oluyor hocam günü gününü tutmuyor bir batmışsın bir çıkmışsın yürüyüp gideriz inşallah bakalım boğa gelecek mi gelecekse ne getirecek göreceğiz.
legendary

sr. member

legendary

sr. member
full member
Bir balina bugün arzın %10'nu satın aldı.
Balinanın 45 milyon dolarlık bir cüzdan tarafından finanse edildiği söyleniyor.

https://solscan.io/account/Ah7SnagSabPNPvkcciYwqqyCR1ymMVW3C9tFvJea1kzV

valla hocam millette ne deli para var değilmi bizler bu rakamlara sahip olsak çılgın gibi mutlu oluyoruz millet meme tokena atıp düşüşünü keyifle izliyor hoş yakın zamana kadar solun fiyatıda üç kuruştu ya bakma para az olunca çoğu şeyi kaçırıyoruz.

O paranın 1/10' u bende olsa kripto ile yine ilgilenirim ama zevkine bu kadar stres sıkıntı çekmem. Aq adam 50 milyon dolar koymuş para nereye indi . Biz kalpten gideriz kesin.
legendary
Bir balina bugün arzın %10'nu satın aldı.
Balinanın 45 milyon dolarlık bir cüzdan tarafından finanse edildiği söyleniyor.

https://solscan.io/account/Ah7SnagSabPNPvkcciYwqqyCR1ymMVW3C9tFvJea1kzV

valla hocam millette ne deli para var değilmi bizler bu rakamlara sahip olsak çılgın gibi mutlu oluyoruz millet meme tokena atıp düşüşünü keyifle izliyor hoş yakın zamana kadar solun fiyatıda üç kuruştu ya bakma para az olunca çoğu şeyi kaçırıyoruz.
Pages:
Jump to: