Ellerine sağlık bol kazançlar hocam. Ben kaçırdım sanırım ilk konuda bahsettiğinden farklı bir pnut listelendi binance artık kendini meme borsası olarak göstermeye çalışıyor veya onlarda olayın artık projelerde olmadığını anlamış olabilirler düşünsene dipten al 1 ay sonra listeliyorum de
anında paran kaç x artıyor adam yasal olaylarla neden ilgilensin?
Evet hocam ben Elonun tweeti ile Obi PNut Kenobi isminde coinlere odaklanmış amerika da yaşanan olaylara o an hakim değildim ama işin aslı farklıymış olaylar yaşanınca Elonun Tweetinden 3-4 gün önce zaten Peanut the Squirrel $Pnut coin piyasaya çıkmış.
Elon Tweet atınca bu coin yürüyor 130 milyon dolar market cap görüyor bende olayları sonradan çözüyorum.
ABD de Bir fenomenin evde beslediği Sincap varmış yetkililer evini basıp bu Sincapı ve yanında FRED olarak bilinen diğer hayvanı alıp otenazi yapıyorlar Elon ve Trump başta olmak üzere bunların destekcileri de bunu seçim kozu olarak Harris ve partisine karşı kullanıyor.
Hikayesi olan bir coin tıpkı Neiro gibi Hatta Neirodan bile farklı Belki de adına Film çekileceği konuşuluyor.
0.094 dolardan maldayım daha yolu var bence sabırla bekleyeceğim bakalım neler yapcak.