Pages:
Author

Topic: Ocak ayına kadar ETHEREUM ! - page 2. (Read 385 times)

member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
October 16, 2019, 11:19:59 AM
Daha önce ertelendi ve yine erteleme olmayacağının garantisi yok. Eğer erteleme olmazsa dediğiniz gibi ciddi fiyatlara gece olur. Ama yine erteleme gelirse geri çekilme durumu da mevcut. All in girmek yerine riski bilmekte fayda var bence.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 16, 2019, 11:17:32 AM
Deathwing reisin mesajı konunun başına eklendi. Smiley Umarım bu stake olayı ters tepki yapmaz diyelim.Çünkü gelir çok düşük duruyor.Belkide eth şuan çok ucuz olduğu içindir.Belkide olması gereken fiyata stake devreye girince ulaşacak.ve stake etmekte çok cazip olacaktır.sadece bekleyip göreceğiz.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 16, 2019, 11:14:24 AM
Olay sadece 32 ETH'ye sahip olmak degil ama, eger biraz arastirirsaniz staker (validator) olmak aslinda baya cetrefilli bir is, hem maddi olarak hem manevi (emek) olarak. Soyle bir problem var, bu validator node'larinin calisacagi sunucular hesaba katilip bugunku ve bugune yakin ETH fiyatlari baz alindiginda 32 ETH (5500 dolar) yillik yaklasik (en iyi ihtimalle) 250 dolar civarinda bir para birakabiliyor. Tabii isin icine validator sunucusu masrafi, carti, curtu, elektrigi girince bazi hesaplamalara gore bu sayi 80 dolara dusmus. Bunun uzerine de staking'e gec baslayanlar aslinda hic kar edemiyor olarak gozukuyor.

Kaynak: https://www.coindesk.com/staking-ethereums-mining-alternative-will-be-profitable-but-barely
@dannybrown, hocam bence bu postu ilk mesaja ekleyin çünkü güzel bilgiler mevcut.
Çoğu kişinin düşüncesi aynı aslında: şayet ethereum pos a düzgün bir şekilde geçerse gelecek güzel olacak. Zaten önemli olan beklentilerden, sonuçta fiyatlama onlar üzerinden yapılıyor. Beklentinin üzerine harbiden eth akarsa  Shocked Shocked ben mining cihazlarının satilmaktan ziyade başka koinler için çalışacağını düşünüyorum. Elbet bir şey bir madenciler.
Forumda hala yazıyor mu bilmiyorum ama bu duruma karşı çıkacak tek kişi @cemlik olur Grin
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
October 16, 2019, 11:00:31 AM
Ben ethereumdan dash tarzı bir sistem beklerdim. 32 eth çok düşük bir rakam oranları biraz daha iyileştirip min miktarı yukarı çekmeleri gerekiyor. Mesela 2000 eth olabilir o zaman büyük holder sayısı artar. İnsanlar eth toplarken de fiyat yükselir ve yüksekte sabitlenir.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
October 16, 2019, 10:57:16 AM
Olay sadece 32 ETH'ye sahip olmak degil ama, eger biraz arastirirsaniz staker (validator) olmak aslinda baya cetrefilli bir is, hem maddi olarak hem manevi (emek) olarak. Soyle bir problem var, bu validator node'larinin calisacagi sunucular hesaba katilip bugunku ve bugune yakin ETH fiyatlari baz alindiginda 32 ETH (5500 dolar) yillik yaklasik (en iyi ihtimalle) 250 dolar civarinda bir para birakabiliyor. Tabii isin icine validator sunucusu masrafi, carti, curtu, elektrigi girince bazi hesaplamalara gore bu sayi 80 dolara dusmus. Bunun uzerine de staking'e gec baslayanlar aslinda hic kar edemiyor olarak gozukuyor.

Kaynak: https://www.coindesk.com/staking-ethereums-mining-alternative-will-be-profitable-but-barely
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
October 16, 2019, 10:47:21 AM
PoS sistemine pürüzsüz bir geçiş olursa ETH fiyatı sert yukarı hareketler yapabilir ben de bu görüşe katılıyorum,

fakat ETH network'deki büyük updateler daha önce defalarca kez ertelendi, yine benzeri olabilir, o yüzden yatırım yaparken temkinli olmakta fayda var, Ocak 2020'da beklenen Ethereum 2.0'ın başlangıcı ve sonrasında büyük ölçüde hatasız kullanıma geçmesi uzun zaman alabilir...
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 16, 2019, 10:43:27 AM
Arkadaşlar elinde oranlar olan var mı localde paylaşılmıştı ancak bulamadım. Hatırladığım kadarıyla çok çok az bir miktar veriyordu. Binance lendingten daha fazla olması gerekiyor bence. Ayrıca mining cihazlarının hepsi boşa çıkacak bakalım nerelere gidecek bu madenciler
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
October 16, 2019, 10:29:05 AM
Pos sistemiyle beraber eth yatırımcılarının çok daha fazla eth alması gerekiyor ki daha fazla eth kazabilsin. Özellikle eth mining'e ömrünü vermiş insanlar ellerindeki cihazları da satıp eth alması gerekiyor. ETH bir yerden sonra insanlar için bir alışkanlık oluyor. Başka coinlere yatırım yapmaya yabancılaşmış oluyor böyle insanlar. Dolayısıyla pos'ta daha çok eth daha çok stake demek. Uyurken kazanmayı seven herkes daha fazla eth almak isteyecektir.

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 16, 2019, 10:04:48 AM
Arkadaşlar hepimizin en sevdiği coinlerden  ve hatta coin olmasından ziyade  blokchain sisteminin en iyi kullanım alanlarından birini (akıllı sözleşmeleri) bize kazandıran ethereum için POS sistemine geçene kadar fiyat ve geliştirme tahminlerimizi ,beklentilerimizi konuşmak istiyorum.

Açıkçası pos sistemiyle beraber ,Ethereum kazmak için kullanılan mining rigleri hiç bir işe yaramayacak.
Ya bu ekran kartları satılacak    ( ethereum alınacak )yada hiç bozulmadan başka bir coin kazmaya devam edecekler.

Pos sistemiyle beraber aslında elinde  minimum 32 ethereum tutan herkes en azından ufak bir rig kurmuş olacak.Yani bir bakıma ethereum kazmak için ethereum tutma zorunluluğu ile piyasadan ciddi miktarda ethereumun çekileceğini hepimiz öngörebiliriz.Bunun yanında Vitalik reisin yaptığı açıklamalarla beraber pos sisteminin ethereumu çok daha güvenli hale getireceğini hatta bitcoinden çok daha güvenli olacağını dile getirmesi de bende ki beklentiyi iyice yukarıya çıkarttı.

Açıkçası var olan tüm paramla ethereum stoklamaya başladım.Eğer ödemelerim vs olmasa idi iyi stok yapar beklerdim.Sizede tavsiyem boş boş coinlerin peşinden koşmak yerine ethereumu incelemeniz.YTD.

Bu güzel bilgiler için Deathwing' e teşekkür ederiz.

Pages:
Jump to: