Pages:
Author

Topic: Ödeme yapıp sürekli devam eden bountyler (az olsun öz olsun) - page 2. (Read 736 times)

sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Staker'ın hem bounty'leri, hem airdropları(ki 40 roundun 18'i bitti daha), devam ediyor. Aynı zamanda crex24 ve forkdelta üzerinden alınıp satılabiliyor.
Ödemeler düzenli, haftalık ödeme alıyorum.

Detaylı bilgi verebilirmisiniz hocam staker ne siteleri konuları falan var mı biraz daha açarmısınız aradım ama bulamadım bir şey onlarca postun içinde konuyla gerçekten ilgili postunuz için de teşekkürler
member
Activity: 112
Merit: 31
Staker'ın hem bounty'leri, hem airdropları(ki 40 roundun 18'i bitti daha), devam ediyor. Aynı zamanda crex24 ve forkdelta üzerinden alınıp satılabiliyor.
Ödemeler düzenli, haftalık ödeme alıyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Arkadaşlar bounty işi çok araştırmaya ve nasibe dayalı. Öyle uzun süren, 2-3 defa imza değiştiren, neredeyse 6 ay sonra ödeme yapan bountyler e denk geldim ama İyi kazançlarda nasip oldu. Silip atmayın hemen imza değişti yok ico uzadı diye.
member
Activity: 406
Merit: 11
Çok uzun süreler imzaya giripte emekleri boşa giden bir sürü insan var. Bu şekilde haftalık ödeme yapan bountyler gerçekten insanlara biraz olsun nefes aldırır. İmza işinin zaten iyiden iyiye suyu çıktı. Bountyhive imzalarını tavsiye ederim. Şartları sağladıysanız bounty sonunda ödülünüzü kesin alırsınız.
full member
Activity: 490
Merit: 105
yakalaşık 3 aydır adam akıllı imza bulamadım en son wavese girdim az veriyor ama en azından garanti bir şey rahatlıkla satabileceğim bir coin . eskiye nazaran artık sıkıntı imzalar
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Az olsun öz olsun bizim olsun ama olmuyor yapmıyor çoğu proje böyle binde  bir denk gelirse anca diğer türlü malesef ki olmuyor hiç biri girmek istemiyor nakit para gibi bir olay bu işlerine gelmiyor
member
Activity: 434
Merit: 14
O tarz kampanyaların çoğu global postu istemekle kalmayıp postların kalitesine, etkileşimine de bakıyorlardır sanırım..Çoğunlukla gördüğüm Bitcore ve 0ax imzaları var.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
 Bunu ilk defa duyuyorum açıkçası. Tüm kampanyalarda böyle olsa harika olur. Ama hiç ümidim yok. Heleki şu zamanda ümitsiz yani. Proje sonunda vaad ettikleri parayı versinler de başka bir şey istemem ben.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Bu tarz kampanyaları paylaşmak iyi olur şuanda gerçekten güvenip girilebilecek kampanya yok denecek kadar az. Yorumlarda iyi kar bırakan kampanyalar varmı bakacağım
member
Activity: 294
Merit: 10
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Sürekli para veren bir bounty veya kampayaya rastlamadım. Demek istediğiniz signature bountyleri ise o da haftalık stack alıp bounty bitince payına düşeni bekliyorsun ki pekte tatmin etmiyor.
member
Activity: 364
Vallahi hocam on numara olur. Sürekli scam icolarla karşılaşıyoruz üstüne üstlük scam çıkmasa dahi vaad ettikleri parayı da hiç bir zaman tamı tamına ödemiyorlar.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Piyasa büyüyeceğine daha da küçüldü. OAX keşke bitirmeseydi, en azından ona girip 30-40 ne gelirse devam ederdik. Çoğu scam çıkan binlerce kampanya var.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Bu tarz ödeme yapan kampanyaların geneli ingilizce post istiyor bu yüzden pek bununla ilgili bir başlık açılmıyor malum ingilizce bilmeyen bir toplumuz.
member
Activity: 392
Haftalık ödeyen bulmak çok zor ya bulan varsa hemen dm den de atabilir burdanda paylaşabilir girelim nakit görsün cebimiz diğer türlü geliyor gelende para etmiyor eski bountylerde kalmadı artık
member
Activity: 294
Merit: 27
ETH, BTC olarak değil de kendi tokenıyla haftalık ödeme yapan bir bounty vardı. Jullar isimli. Ancak bountyi bir müddet ertelediler açıklama yapmadan.
Linki: https://bitcointalksearch.org/topic/bountijoin-now-jullar-65-000-000-for-friends-and-like-minded-people-4828059
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Herkesin söylediği gibi oax dışında sürekli devam eden hiç görmedim. Wavesi söylemiş bazıları ama onunda belirli bir süresi vardı. Şuan imzasında olduğum simdaq var birde. Tokenin değeri şimdilik çok düşük ama potansiyeli var. Yatırım amaçlı girdik imzaya umarım birşeyler kazanırız işin sonunda
member
Activity: 462
Merit: 42
güzel bir konu olmuş olsada girsek diyebileceğim cinsten eskiden vardı bir kaç tane bunun son örneğide dediğin gibi oax oldu sanırım bu konu güncel kalırsa belki bilgiler alırız
full member
Activity: 420
Merit: 105
Varsa böyle kampanyalar biz de katılalım. Ben en çok waves ve oax görmüştüm forumda imza olarak. Ama verilen coin sayısı ve değeri tatmin edici noktada değiller
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
Zor hocam bir aralar tek tuk olsa oluyordu, fakat artik 10 20 haftalik bountylerin sonunda odeme almak bile zor hale geldi cunku ICOlar artik soft cap yapamiyor.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Yahoo62278  nickli bir menajer var o böyle kampanyalar yapıyordu onun dışında Hhampuz nickli menajerinde daha önce katılmıştım. Ben çoktandır tercih etmiyorum haftada 15-20 dolar için uğraşmaktansa tutacak projeye girerseniz çok çok fazlası edebilir. Yine de yardımcı olmak adına;

https://bitcointalk.org/index.php?board=52.0

Şuraya bakın devamlı burada yayınlanıyor.
Ben yahoonun hiçbir kampanyasına girmem zamanında rivetz diye bir bountye girmiştim ve jamaal kaçtıktan sonra o devralmıştı bountyi kendi çetesi dışında herkesi kılıçtan geçirdi. Zaten artık bounty sektöründe para kalmadı ki kimse tokenlerini alamıyor alsa bile para etmiyor maalesef
Pages:
Jump to: