Pages:
Author

Topic: Offline mew kullanımı - page 2. (Read 248 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
April 24, 2018, 01:41:01 PM
Acaba virüs programı misali ledger şirketleride walletları hackleyerek bizi satın almaya mı itiyor anlayamadım ama piyasa gerçekten çok çakal dolu. Güvenliğimizi artırmalıyız.
full member
Activity: 336
Merit: 111
April 24, 2018, 12:45:54 PM
Trezor ve ledgere bütçe ayiramayanlar binance gibi guvenli borsalarda duraklama yapabilir. Ayrica coin isinde olup binlerce dolar yöneten birisi 500 lira verip donanimsal cuzdan alamiyorsa vay haline. En azindan parali antivirus falan kullanin ve mew hesaplarinizin domainini 3 kez kontrol edin girerken
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
April 24, 2018, 12:06:38 PM
Bu tarz saldırılar bizi ya paraya kıyıp donanımsal cüzdanlara ya da offline cüzdanlara yöneltecek. Paylaşım için teşekkürler, her ne olursa olsun kripto transferlerine çok dikkat etmek gerekiyor.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
April 24, 2018, 11:25:53 AM
Olaylar artık şaşırtmıyor bizi ben gerçi zaten son zamanlarda kullanmıyordum ama kullanan arkadaşlar da dikkatli olsunlar paylaşım için teşekkürler faydası olacaktır arkadaşlara benim tavsiyem ledger al rahatına bak olacaktır
Herkesin bütçesi ledgere yetmeyebilir. Metamaskta ledger kadar olmasa da güvenli sayılır bence. Onu da kullanabilirler.
metamask iyi-hoş da, metamask üzerinden token/eth gönderimi yapamıyoruz galiba? yoksa yapılıyor da ben mi yapamıyorum
full member
Activity: 854
Merit: 113
April 24, 2018, 10:59:33 AM
Olaylar artık şaşırtmıyor bizi ben gerçi zaten son zamanlarda kullanmıyordum ama kullanan arkadaşlar da dikkatli olsunlar paylaşım için teşekkürler faydası olacaktır arkadaşlara benim tavsiyem ledger al rahatına bak olacaktır
Herkesin bütçesi ledgere yetmeyebilir. Metamaskta ledger kadar olmasa da güvenli sayılır bence. Onu da kullanabilirler.
full member
Activity: 350
April 24, 2018, 10:57:44 AM
full member
Activity: 854
Merit: 113
April 24, 2018, 10:51:24 AM
Arkadaşlar bugünkü olaydan sonra mewi online kullanmak baya bi riskli. Arayüzüne alışmış olduğumuz için alternatif offline/güvenli bi şekilde mew kullanmayı araştırdım.

https://github.com/kvhnuke/etherwallet/releases/latest

Buradan etherwallet-v...... .zip dosyasını indirip zipten dosyayı çıkarın. index.html ile arayüze ulaşın.

Offline kullanımda tokenler ve bakiye görünmeyebilir onun için de etherscan kullanmanızı öneririm.
Pages:
Jump to: