Pages:
Author

Topic: [OFFTOPIC]Πραξικόπημα στην Τουρκία ενώ εσείς κοιμάστε - page 2. (Read 2786 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
Επίσης κατα την γνώμη μου δεν θα πρέπει να εκδοθούν οι 8 στρατιωτικοί
legendary
απλά είναι σε ddos attack και γιαυτό το βγάζει. Οταν πέφτει το ddos μπορείς να μπαίνεις αλλά θέλει συνέχεια προσπάθεια.
legendary
Trainman
αν οι νεράιδες, οι δράκοι και οι άγιοι σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα στην ζωή σου απλά συνέχισε να το κάνεις. Να ξέρεις όμως η θρησκευτική πίστη από τον φανατισμό και την μισαλλοδοξία δεν απέχουν και πολύ.
Θα συμφωνήσω εν μέρη,αλλα δεν μπωρο να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο το έγραψες ίσως οφείλετε στον ΚΟΥΒΑ που έγραψα παραπάνω

είναι ένα αστείο που γίνετε στο twitter.
την ίδια ώρα το wikileaks έβγαλε στην φόρα 294,548 email από το κόμμα του Ερντογάν.

https://twitter.com/wikileaks/status/755500104543526912

τα περισσότερα είναι στα τούρκικα άρα θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε τι έχουν να πούνε
Δεν ξέρω τι γίνετε αλλα όταν πάω να μπω στο wikileaks ζητάει authorization
legendary
αν οι νεράιδες, οι δράκοι και οι άγιοι σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα στην ζωή σου απλά συνέχισε να το κάνεις. Να ξέρεις όμως η θρησκευτική πίστη από τον φανατισμό και την μισαλλοδοξία δεν απέχουν και πολύ.
Θα συμφωνήσω εν μέρη,αλλα δεν μπωρο να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο το έγραψες ίσως οφείλετε στον ΚΟΥΒΑ που έγραψα παραπάνω

είναι ένα αστείο που γίνετε στο twitter.
την ίδια ώρα το wikileaks έβγαλε στην φόρα 294,548 email από το κόμμα του Ερντογάν.

https://twitter.com/wikileaks/status/755500104543526912

τα περισσότερα είναι στα τούρκικα άρα θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε τι έχουν να πούνε
legendary
Trainman
legendary
legendary
Trainman
τώρα τι να σου πω. Πάντα τα επιχειρήματα των πιστών ήταν κάτι που δεν μπορούν να μπούνε σε αντιπαράθεση γιαυτό δεν θα ανοίξω διάλογο για θέματα θρησκείας μαζί σου όπως κάνω με όλους τους θρησκευόμενους. Οσο ακατανόητη και ηλίθια είναι η θρησκευτική πίστη για μένα άλλο τόσο είναι για σένα η άρνηση της πίστης. Από τι βλέπεις δεν υπάρχει σημείο επαφής να ανοίξουμε διάλογο.
ΚΟΥΒΑΣ
legendary
τώρα τι να σου πω. Πάντα τα επιχειρήματα των πιστών ήταν κάτι που δεν μπορούν να μπούνε σε αντιπαράθεση γιαυτό δεν θα ανοίξω διάλογο για θέματα θρησκείας μαζί σου όπως κάνω με όλους τους θρησκευόμενους. Οσο ακατανόητη και ηλίθια είναι η θρησκευτική πίστη για μένα άλλο τόσο είναι για σένα η άρνηση της πίστης. Από τι βλέπεις δεν υπάρχει σημείο επαφής να ανοίξουμε διάλογο.
legendary
Trainman
μέχρι στιγμής έχει πάει κουβά πάντως  Grin
ναι κατά τα λεγόμενα σου,τα οποία που βασιζονται? θα ήθελα να μάθω μπορείς να μου υποδείξεις την πηγή από την οποία στηρίζεις τα λεγόμενα σου,για παράδειγμα υπάρχει κάποιο κείμενο στο οποίο ο άγιος είπε ότι την τάδε ημέρα θα γίνει το τάδε αν ναι θα ήθελα να μου το παραθέσεις,ύστερα θα δεχθώ ότι πήγε κουβά,εάν πάλι δεν μπορείς θα πρέπει να παραδεχτείς ότι τα λεγόμενα σου είναι για τον κουβά,
legendary
μέχρι στιγμής έχει πάει κουβά πάντως  Grin
legendary
Trainman

νομίζω πως είναι εντελώς άκυρο αυτό,δεν νομίζω να είπε ότι θα γίνει κάτι σε μια συγκεκριμένει ημερομηνία
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
θα πνιγει η ευρωπη στους τουρκους μεταναστες αυτη τη φορα!
τα θυματα της εκκαθαρισης που λογικα δεν θα μπορουν να ζησουν στη χωρα ( ο θεος να την κανει χωρα)
hero member
Activity: 616
Merit: 500
Διαβαστε αυτο

“Clearly, the CIA, MI6, and the Mossad were directly involved in the planning, coordination, and execution of yesterday’s coup attempt. Just as they have been directly involved in all of Turkey’s military-staged coups over the past 40 years, this one fits the pattern perfectly. The disillusioned segments of Turkish society don’t have sufficient control or influence over the military to effectuate a successful coup; only the Western intelligence agencies have such power,” State of the Nation, July 16, 2016.

https://rehmat1.com/2016/07/18/leader-of-turkeys-failed-military-coup-served-in-israel/
hero member
Activity: 812
καλα μην περιμενετε την οικονομια της γειτονας χωρας να παραμεινει οπως εχει
οπως επισης και τις επικοινωνιες (καναλια,ιντερνετ) να μεινουν οπως εχουν!
επισης ο τιτλος ειναι λιγο αστοχος διοτι κανεις δεν κοιμαται 10 το βραδυ  Tongue
legendary
έκανε ένα μικρό spike τις πρώτες ώρες το btc
full member
Activity: 152
Merit: 100
παιδια βάλτε με και μένα στους υποστηρικτές του στημένου. το άλλο (λίγο) περίεργο..ενώ οι πρώτες αναφορές ήταν για ουρές στα atm της τουρκίας η τιμή του btc δεν "ακουσε" τίποτα απολύτως..! αν και δεν την ξέρω την btc σκηνή στην τουρκία.
legendary
και εγώ πλέον αυτό πιστεύω. Είναι εξωφρενικό πως έγινε και σχεδιάστηκε αυτό το πραξικόπημα. Γενικά παράξενα πράγματα συμβαίνουν εκεί στην Τουρκία
legendary
Activity: 910
με όσα βγαίνουν στη φόρα, το στημένο πραξικόπημα φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
φημες μιλανε για σχεδιασμενο "πραξικοπημα" απο τον ιδιο τον σουλτανο για να μπορεσει να κανει ολα οσα θελει τωρα.
και με την κακη σχεδιαση που ειχε, δεν ειναι απιθανο κατι τετοιο!
Pages:
Jump to: