Pages:
Author

Topic: OKEx için Pundi X (NPXS) oy kullanıyoruz destek oluyoruz - page 2. (Read 352 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
Millet dipten topladı PUNDIX ı aldı, attı kenara şimdi piyasa çalışmaları yapıyorlar. Zorlamaya gerek yok. Zaten tutacak bu alacak gidecek.. Kasmayalım.
full member
Activity: 672
Merit: 110
oy kullandık eywallahta okex bunları nasıl saycak neye gore saycak credıts le ıkısı kapısıyor gıbı duruyor ama nasıl sayı belırlencek kımı alcaklar cok merak edıyorum
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bu haberlerle birlikte alım seviyesine geldi ekip 200 eth alım yapar sonrasında düşürmemek için yine ihtiyaç var diye bi yazı gelir kademe kademe yukarıda tutar bu ekip iyi bi borsaya girene kadar. Zaten sonra o hacimle alımlarının etkisi de düşer.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Okex haberi pundi X'e bugün yüzde 10'a yakın bir artış sağladı.Girer yada giremez ama yarışması bile OkeX borsası için güzel bir reklam oldu.Çekişmeli geçeceğe benziyor oylama.Girerse artışını sürdürür giremezse artık bir başka büyük borsa için çalışmalar devam edecek gibi gözüküyor.Oylarımızı vermeyi unutmayalım.
full member
Activity: 406
Merit: 104
Büyük ihtimal creditsle çekişir. Bunlar neden oylama yapmak yerine twitteri kullanmışlar anlamıyorum. Oylamalarda hiç değilse üye sayısına göre oylama oluyor

twitter kullanma sebepleri spamcı botları bir nebze engellemek olabilir hocam, twitterda bunun için çeşitli yazılımlar var, müdehale olmasın diye, bu açıdan oldukça önemli
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Büyük ihtimal creditsle çekişir. Bunlar neden oylama yapmak yerine twitteri kullanmışlar anlamıyorum. Oylamalarda hiç değilse üye sayısına göre oylama oluyor
full member
Activity: 602
Merit: 118
yavaş yavaş sanki bu oylama fiyatlanıyor gibi. 52 satoshilere geldi. oylama bitinceye kadar sanki 60 satoshiyi geçebilir gibi.  umarım oylama sonucunda okex e girer ve asıl uçuş başlar...
full member
Activity: 910
Merit: 105
Geçenlerde yükselişe geçtiği gün sıktı artık sürekli 0.000002 çıkıp alta düşmesi bende uyuz olup 0.0000023 görünce sattım. Sanki beni bekliyor gibi 4 katından fazla yükseldi adi coin Smiley Ama sizin için bende kullanıyorum maksat hareket gelsin.   
full member
Activity: 364
Merit: 100
kesin pundix kazanır bence. en büyük rakibi de credits olacak sanırım. diğer üçü bi işe yaramıyor. yeterli topluluk desteği bulacaklarını sanmıyorum. okex son günlerde kampanya üstüne kampanya yapıyor. işlem hacminde de ciddi artışlar oldu son 1 ay içinde.  benim de gönlüm pundix ten yana.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
pundi x dışında hiçbirini bilmiyorum. zart coin zort coin pundi x bile bana kalırsa çöp bir projedir. post cihazı yaptılar alt tarafı, sanki uzay istasyonu kurdu adamlar..

Diğerleri çöp olduğu için girme potansiyeli yüksek hocam . Bende tutacağına inanmıyordum fakat adamlar çalısıyorlar .
full member
Activity: 1176
Merit: 159
pundi x dışında hiçbirini bilmiyorum. zart coin zort coin pundi x bile bana kalırsa çöp bir projedir. post cihazı yaptılar alt tarafı, sanki uzay istasyonu kurdu adamlar..
member
Activity: 490
Merit: 16
Pundi gerçekten eğer okexe girer de şöyle hacim toplarsa hemen yakın zamanda binance haberi gelirse şaşırmayın adamlar günde 30 taneden fazla pos satmıyor pos cihazı alabilmek için bile sıraya girmen gerekiyor Micheal owen bile reklamını yaptı çok iyi yerlere gelir bence ben oy kullanacağım
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
İçlerinde bir tek pundix işe yarar proje gerisi gereksiz projeler . Pundix' in kazanması gerekiyor normalde .
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bende oy verdi pundi X bakalım. Neler olacak. Umarım daha önce WePower da ki gibi önde gidip gidip başka bir coin geçip gitmez. WePower önde iken ela son gün geçmişti. Her şeyin hayırlısı bakalım. Bekleyip göreceğiz nasip kısmet artik
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
https://twitter.com/OKEx_/status/993440169435906048 Nereye yazacaklarını belirtmemişsin onu da ben ekleyeyim. Bu twite cevap olarak Pundi x'i yazıyoruz ve gönderiyoruz. Büyük bi borsaya girişine vesile olalım. Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
OKEx 5 coin için son oylamayı başlattı.11 mayısa kadar sürecek oy verme işlemi OKEx'in twitter sayfasında başlamış bulunmaktadır.Yoruma seçtiğiniz coinin ismini yazarak
oy vermiş oluyorsunuz.

Sırası ile
1) DCN (Dentacoin)
2) ZCO (Zebi)
3) ONİON (Deeponionx)
4) CS   (CREDİTS)
5) NPXS (PUNDİ X)

Hak eden kazansın.Adil bir oylama olur umarım.
Başarılar herkese
 Smiley
Pages:
Jump to: