Pages:
Author

Topic: Okex scam borsa para göndermeyin çektirmiyorlar sonra. - page 2. (Read 314 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
Daha güvenilir ve büyük borsalarda işlemler gerçekleştirmekte fayda var. Kripto paralar eğer çökme dönemindeyse bu borsalar vurkaç yapıp insanları dolandırma potansiyeline bence sahipler, dikkatli olmalıyız.

ulan gebeş okex dediğin borsa binance borsasından sonra ikinci sırada geliyor hacim olarak en büyük ikinci borsa yaptığın yoruma tüküreyim sırf imza için yorum yazmak tam olarak bu oluyor sanırım
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Ben okex te üyelik bile zor açtım sonra siteye girmeye çalıştım ama başaramadım. Zaten okexe gelinceye kadar birsuru borsa var. Okex Avrupa taraflarında ki üyelerine bu tarz sıkıntılar oluşturabiliyor
full member
Activity: 518
Merit: 100
Okex ufak bir borsa da değil ki aslında. Rakiplerine nazaran hacimsiz bazı tokenleri listeliyorlar diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım burayı. Madem ki böyle şeyler yaşanıyor, ilerde de kullanmam artık. İnsanlar Binance'de olmayan tokenler için kullanıyor Okex'i sonuçta mecburiyetten.

aynen okex dışında baska borsada bu kadar beklıypde sıkıntı yasamadım bıde yuklu ceksen ne isterler kım bılır neyse Cheesy
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Okex ufak bir borsa da değil ki aslında. Rakiplerine nazaran hacimsiz bazı tokenleri listeliyorlar diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım burayı. Madem ki böyle şeyler yaşanıyor, ilerde de kullanmam artık. İnsanlar Binance'de olmayan tokenler için kullanıyor Okex'i sonuçta mecburiyetten.
full member
Daha güvenilir ve büyük borsalarda işlemler gerçekleştirmekte fayda var. Kripto paralar eğer çökme dönemindeyse bu borsalar vurkaç yapıp insanları dolandırma potansiyeline bence sahipler, dikkatli olmalıyız.

aga bu mk borsası zaten ılk 5 de hacım olarak herkes bılıyor amaa gel görelımkı bezdiriyorlar Cheesy  en ıyısı bınance
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Çok borsa açıldı küçük borsaların arasına sahtekarlarda karılıyor ve bazen fark edilemiyorlar gönderdiğiniz coinleri hiç ediyorlar olan yatırımada el koyuyorlar bu tür uyarılar faydalı teşekkürler uyarı için
member
Activity: 504
Merit: 11
Dün akşam 4 gibi ufak bir miktar trx çektim ilk defa kullandım mecburen elimdeki koinin burada olmasından dolayı gel görelim ki 14 saatdir hala işleme almadılar bile müşteri temsilcisiyle yazıştım ilk 1 saat sonrası dedi biraz zaman alır eyvallah dedim baba bekliyelim ertesi gün oldu yani şimdi bakdım hala awating yazıyor Cheesy gene bağlandım temsilciye bu seferde yetkılıyle göruştüm üzerlerınde çalışıyorlar dıyıp cevap verıyor lan neyın calısması kazımı yapıyorsunuz alt tarafı onaylıcaksınız adamlar göndermeyı bırak işleme almıyorlar resmen scamm dikkatli olun arkadaşlar buraya atmayın baska yerden alın.

Hangisini bozdurmak için açtığımı ben de bilmiyorum ama düşük hacimli bir borsa ise işlem yapmadan önce tüm hareketleri gözden geçirmek gerekir. Belli coinlerdeki hareket diğer altlara yayılmıyor bu nedenle dikkatli olmak lazım.
member
Activity: 448
Merit: 12
full member
Dün akşam 4 gibi ufak bir miktar trx çektim ilk defa kullandım mecburen elimdeki koinin burada olmasından dolayı gel görelim ki 14 saatdir hala işleme almadılar bile müşteri temsilcisiyle yazıştım ilk 1 saat sonrası dedi biraz zaman alır eyvallah dedim baba bekliyelim ertesi gün oldu yani şimdi bakdım hala awating yazıyor Cheesy gene bağlandım temsilciye bu seferde yetkılıyle göruştüm üzerlerınde çalışıyorlar dıyıp cevap verıyor lan neyın calısması kazımı yapıyorsunuz alt tarafı onaylıcaksınız adamlar göndermeyı bırak işleme almıyorlar resmen scamm dikkatli olun arkadaşlar buraya atmayın baska yere atın.

edit: bıtcoıntalk mediuma vs yazacağımı söyledıkden sonra bakdım complete olmus göndermısler bunlar tam uçkağıtcı:DD
Pages:
Jump to: