Pages:
Author

Topic: Ömer Halisdemir'e 'darbeci' diyen İYİ Partili için savcılık soruşturması - page 2. (Read 151 times)

hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Bütün -eski- fethullahçı -yeni- reisi en çok ben seviyorumcu gazeteler bu olayı İYİP başlığıyla haber yapmış ama bu kadın paylaşımından sonra disipline gönderilip istifa ettirildi. Şu an İyi Partili biri değil, olamaz da.
İşte çamur at izi kalsın hesabı kötülemeye çalışıyorlar. İyi veya kötü insanlar her yerde var biri kötü olduğu için geneli kötü diyemeyiz burada önemli olan bu paylaşımdan sonra ilişiğinin kesilmiş olması yerinde bir karar olmuş ama haberi İyi parti olarak vermeleri hoş olmamış. Diğer partiler kendi içindeki çürüklere bakmalı içlerinde barındırmamalı. Eskiden beri bir şekilde yeni oluşumların önünü kesmeye çalışıyorlar Muhsin Yazıcıoğlu’nda olduğu gibi.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
Bütün -eski- fethullahçı -yeni- reisi en çok ben seviyorumcu gazeteler bu olayı İYİP başlığıyla haber yapmış ama bu kadın paylaşımından sonra disipline gönderilip istifa ettirildi. Şu an İyi Partili biri değil, olamaz da.
full member
Activity: 322
Merit: 101
15 Temmuz darbe girişimi sırasında öldürülen Ömer Halisdemir için 'darbeci' ifadesi kullanan İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı hakkında savcılık soruşturması başlatıldı.
https://www.gazeteduvar.com.tr/amp/omer-halisdemire-darbeci-diyen-iyi-partili-icin-savcilik-sorusturmasi-haber-1529694

Siyaset ugruna soylenmeyecek laflar soylenmis bilem. Omer Halis Demir hudutta olsaydi orada gorev yapardi. Yurt disinda olsaydi orada gorev yapardi. Bir kahraman gibi en zor gorevlerin altina girerdi. Bu ulke icin her sartta sehit olurdu. İnsanlar nasil kirli siyasetine boyle yuce sahsiyetleri alet eder.
Pages:
Jump to: