Bununla ilgili olarak yakın çevremden birkaç hükümet destekçisi arkadaşım cimere yazmak konusunda bana mesaj atmıştı. Evet tasvip etmediğim bir konuydu ve yasaklama için müsait vaktim olsaydı belki bende yazardım ancak şu tutumlarını genel olarak ülkede yapılan yanlışlara, kayırmalara vs vs şeylere misal Ensar vakfı gibi ufacık çocuklara sapıkane bir şekilde yaklaşan kurumlara başladıkları anda vaktim olmasa bile işi gücü bırakıp yardımcı olacağım onun dışında samimiyetlerine güvenmiyorum.
Yapılan engellemeler kendi durumlarına dokununca akıllarına tepki koymak geldiği için Onlyfans’ın büyük hayranlarını üzen bir hareket olmuş. Hükümete gerçekten yakınlarsa çok kalmadan iptal ettirirler o kararlarını zaten. Bu iptalden sonra da görürüz engellemelerin ne kadar adilane yapıldığını.
Bu ülkede herkesin işine gelenler birilerinin işine gelmiyorsa ve işine gelmeyen tayfa siyasi olarak bunu engelleyecek güce ve kudrete sahipse her şeyi yaparlar. Burası muz cumhuriyeti mi diye tepki gösteriyoruz ya muz cumhuriyeti sayılırız.
Hatta şuraya o şikayet hareketinin bir örneğinin resmini bırakıyorum.
https://twitter.com/saidercan/status/1666098719555461120/photo/1Bu arkadaşlar sokak röportajlarında ortaya yırtık çoraptan çıktıran parmak gibi çıkıp ehonomi çoooh iyi gençler iş beğenmiyor diyen tayfa yani ve kırmızı dikdörtgen içine aldığım kısımda yavaştan ekonomi dalgalı diyerek doğru yola geldiklerini gösteriyor. 4 paragraf içerisinde ağır basan konular gençlerin bu platformu kolay para kazanma yolu olarak görmesi ve ailevi yapının bozulması olarak görülmekte. Şimdi gelelim gençler kuru fasülyenin faydalarınaaaa. Şimdi gençler istedikleri şeyleri alabilecek bir bütçeye sahip olsa bu tarz şeylerin peşinden gitmez(Hadi giden kısım zaten onların sapkın olarak bahsettiği kısım) bu da Türk aile yapısının çocuklarının istedikleri hayatı verebileceği bir ekonomik düzen ve sistemin artık varolmadığını gösteriyor. Buradan direk falsolar. İkinci bir konu al işte adamlar iş beğeniyor siz niye beğenmiyorsunuz ( Tamam kötü bir önerme oldu ama objektif bakarsan olaya bu işi meslek olarak yapmak isteyenler var ve bunu izleyen, izlemeye para ödeyen dayılar var onları niye iplemiyorsunuz???). Hadi cahilsiniz VPN nedir DNS nedir bilmiyorsunuz buraya koyduğunuz engelleri o kitle çok rahatlıkla aşabilecek bilgi ve beceriye sahipler. Hadi ekonomik sorunu, sapkınlıkları cartları curtları bir kenara bırakalım ve son paragrafıma geçelim.
Peki durumdan şikayet etmek üzerine neden çözüm üretecek bir talepte bulunmuyorsunuz? Onlyfans yerine çalışarak 10.000$'lık maaşlar alabilecekleri iş kolları ve istihdam ortaya koyulmasını istemiyorsunuz? Şuanda memur maaşları 22K civarı birşey olacak söylentisi var yani 1000$ ve onun içinde en az 16 sene okuyacak onlarca sınav ve mülakattan geçecek ve dayısı halası falan varsa anca önce girecek. Yapıcı olmadıkları gibi cahil cahil konuşup iğrenti getiriyorlar.
P.s: Burada onlyfansı övmüyorum bu insanların dünya üzerindeki oksijeni gereksiz harcamalarına tepki gösteriyorum.