Pages:
Author

Topic: Önsipariş: INNOSILICON A5 DashMaster - 38 000 MH/s - X11 miner - page 2. (Read 1925 times)

legendary
Activity: 1932
Merit: 1757

Şuanda 1425 TL günlük kar bırakıyor. Şuan hesaplama yaptığımda 33 günde parası çıkıyor. Bu kadar kısa sürede ROI yapan cihaz bulamazsınız.

Buraya tıklayarak geliri göreblirsiniz.

Kendin'de söylüyorsun şu anda 1425 TL bırakıyor ama sen şu anda cihazı satmıyorsun'ki cihazı kasımda gelecek oda ertelenmese filan bitmain bazı cihazları ertelemişti belki bu firmada biraz erteler o zamana kadar günlük kazancı düşecektir ama hâla kârlı bir cihaz olacağı kesin sıkıntısı garantisinin olmaması bu yüzden risk çok yüksek bozulursa para çöp olur
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
36105 TL ödeme zaten yapıldı. Cihaz geldiğinde %20 gümrük vergisi 7221 TL daha ödeme yapılacak. Gümrüğe sunma vergisi, vekalet, gümrük müşavirlik firmasının ücretleri, gerekli belgeler için ek ödeme derken 2500 TL daha harcama gidecek. Özelikle yüksek kar marjı eklemedim. Yaklaşık 46 000 TL ye mal oluyor bu makine. Sadece 2000 TL kar ekledim. Ürün zaten stoklarda olmayan bir ürün. Bence fiyatı yüksek değil. Zaten cihaz satılmaz ise ben kullanacağım. Makineye garant ivermiyorlar. Fişini takıp çalıştırdığın anda cihazın son sahibisiniz gibisinden söylemleri var. Bir ayda bozulacak cihaz değildir sanırım.

Şuanda 1425 TL günlük kar bırakıyor. Şuan hesaplama yaptığımda 33 günde parası çıkıyor. Bu kadar kısa sürede ROI yapan cihaz bulamazsınız.

Buraya tıklayarak geliri göreblirsiniz.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Makine çok iyi fakat bu makineyi 48.000 TL'den alan kişi çıkmaz
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
30.2GH in 750W normal mode, 38GH in overclock mode

INNOSILICON A5 DashMaster

Önsipariş verilip ödemesi yapıldı. Fiyatı 10 000 USD + 315 USD kargo bedeli + %20 Gümrük vergisi + Diğer masraflar.

Son kullanıcı fiyatı: 48 000 TL

Telefon: 0536 428 74 31
Kasım ayı içerisinde adresinize teslim.

Bu cihazdan sadece bir tane sipariş verebildim. Daha fazla almak istedim ama yeterli stok olmadığını belirttiler. Almak isteyen olursa ödemeyi yaptıktan sonra cihazın gelmesini bekleyecek. cihaz önce bana gelecek. İçeirisne ayarları yükleyip minimum bir gün çalıştırıp kontrol edip öyle vereceğim. Ben ödemeyi yaptım. Üründen stokta hiçbiryerde yoktur. İlk batch Kasım ayının ortasında dağıtıma başlıyor.
Pages:
Jump to: