Pages:
Author

Topic: Ontology (ONT) TOKEN --- İlerde Bu Tokeni Sıkça Duyacağız - page 3. (Read 1262 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Şimdiden adını sıklıkla duymaya başladık diyebiliriz. Coinmarketcap sitesinde 23. sırada şuan. Geçenlerde liste kıpkırmızı iken bir Ontology %26 artıda görünüyordu sonra bu neymiş falan derken konuyu gördüm. İlerde daha güzel yerlere gelecektir.
Not: Şu an baktığımda %33 artıda görünüyor yeni bir ATH. Btc bazında 53500sat civarlarında. $ bazında 3.65$
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Fiyatı iyi yükselmiş ama geleceği olan bir proje, uygulanabilir hedefleri var. Bu nedenle gelecekte sağlık sektöründe ciddi yer alabilir. Böyle günlük hayatta uygulanabilir, ayağı yere basan coinlerin kalıcı olması gerekir diye düşünüyorum ama söz konusu yatırım almak olduğunda fiyat tahmini yapmak güç.
member
Activity: 532
Merit: 22
Bu coin mi token mi? Ayrıca baslgligi açan arkadaş o saydığım özelliklere göre ilerde iyi yerlere gelecgini zannetmiyorum. Az biraz hareket yaptı gerisi fos. O coin ya da  tokeni  kimsede kolay kolay uzun vade de tutmaz. Ancak pump dump coini olur
newbie
Activity: 126
Merit: 0
arkadaş ne zaman binanceyi acsam en tepede ont var, nerden geliyor bu merak, bu artışın seebebi  Cheesy bilen varsa bizi de yeşillendirse ya. bırakın artık şu ont u da başka potansiyel bisürü token var onları pumplayın binance da Sad
member
Activity: 392
Merit: 10
abi nasıl bi coinse ayı mayı dinlemiyor hala yükseliyor günde minimum %10 yükselişi kesin var ney var bu coinde bu kadar boğada düşünemiyorum ben bu coini
full member
Activity: 434
Merit: 109
Bu nasıl bir coindir arkadaş! Binance'a girdiğinden beri pumplanıyor. Bazı arkadaşlara Airdroptan 1000 ONT gelmiş. Eğer satmadıysalar güzel para kaldırmış oldular.
member
Activity: 378
Merit: 11
airdroptan millete 5-10 ether dağıttı kişi başı wl alanlara biz mal gibi almadık wl haberimizde yoktu gerçi ama havadan çok iyi para geldi çok iyide pumplandı bu coin

kime 5-10 ether dağıttılar hocam bende 15 neo vardı 1.5 tane ontology geldi onu da binanceye giriş yapar yapmaz sattım Cheesy
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
airdroptan millete 5-10 ether dağıttı kişi başı wl alanlara biz mal gibi almadık wl haberimizde yoktu gerçi ama havadan çok iyi para geldi çok iyide pumplandı bu coin
full member
Activity: 147
Merit: 100

[/quote]

Senin imza yaşıyomu hala ya ben 4 ay önce duymuştum voxxoyu hala devam ediyosa sıkıntılı valla. ONT alınmaz şu fiyatlarda iyi değerlendi hacmide yüksek ama herkesin kararı kendine
[/quote]

imzayi bir ara eklemistim . bounty mounty gelir diye ama  zirnik gelmedi. sileyim en iyisi. bedavaya adamlarin reklamini yapioz.
member
son durum ne, alinirmi artik, yoksa tren kalktimi

Senin imza yaşıyomu hala ya ben 4 ay önce duymuştum voxxoyu hala devam ediyosa sıkıntılı valla. ONT alınmaz şu fiyatlarda iyi değerlendi hacmide yüksek ama herkesin kararı kendine
full member
Activity: 147
Merit: 100
son durum ne, alinirmi artik, yoksa tren kalktimi
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Ben kuskulu bakiyorum boyle coinlere, ama daha oncede boyle dagitiminda sorun/suphe olan coinlerin hizli yukseldigine sahit olduk. Birkac kisi elinde tutunca fiyati yonlendirmekte kolay oluyor. Simdi trene atlanabilir kar almak icin.
member
Bütün coinler düşüyor bu coin %50 yükselişte neyi var bunun anlamadım bide millete 5 ethereuma yakın airdrop dağıttı valla helal olsun giremediğimize üzüldüm aq ya
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Geçenlerde mükemmel bir yükselişten sonra tekrar dusmustu iki uc gundur x2 yi geçti. Bende önceki yükselişte alım yapmıştım. Güzel kar elde etmiştim. Bu yükselişten önce alsam mı almasammi diye karar veremedim sabah bir uyandım x2 ye yaklaşmış kacirdim resmen.Ama daha çok yolu var gibi geliyor bana. Daha da degerlenecektir piyasa duzelince 1-2 dolarlari görebilir.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bunu kim aldi? kim satti kyc yapana 1k token vermekle ozamanlar 120 dolar olan coin tutana 0.2 token vermek nasil bir kafadir amk? Gene oc cinliler kendi kendilerine alip satiyor.

sorma hocam 15 neo tutuyoruz diye 1.5 verdiler adamlar kimlikleri yolladı diye 1k token yolladılar angut angut işler yaptılar ne ico oldu ne adı duyuldu ama gel gelelim x2 yaptı piyasayı anlamakta güç

Bu kadar saçma bir dağıtım sistemi olamaz, amaç burda neo tutanları ödüllendirmek değil mi? kimlik doğrulama yapanlar ödüllendirilmiş.
Yine de alan arkadaşları tebrik ederim , yanlış anlaşılmasın tepkim onlara değil dağıtım şekline.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Ne zaman binance'ı açsam %20-25 üzerine koymuş durumda, takibe aldım.
member
Bunu kim aldi? kim satti kyc yapana 1k token vermekle ozamanlar 120 dolar olan coin tutana 0.2 token vermek nasil bir kafadir amk? Gene oc cinliler kendi kendilerine alip satiyor.

sorma hocam 15 neo tutuyoruz diye 1.5 verdiler adamlar kimlikleri yolladı diye 1k token yolladılar angut angut işler yaptılar ne ico oldu ne adı duyuldu ama gel gelelim x2 yaptı piyasayı anlamakta güç
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
benim radarıma hiç girmemişti bu token ama konun altındaki yorumları okuyunca midem bulandı. öncelikle konuyu acan arkadası tebrik ediyorum öngörüsü için , aslında bi sik bilmeyipte bilen gibi takılanlar insanlar insanlardan çok baydım. forumda bunlardan maalesef aşırı derecede fazla var. merit gönderme hakkım su an yok , ilk fırsatta meritinizi atacagım
member
test-net nedeniyle 2 ye katladı vay anasını ya eos main-nete geçecek umarım onda da aynı etkiyi gösterir
Pages:
Jump to: