Pages:
Author

Topic: "Ooo zamanında alsaydım" adamları - page 2. (Read 704 times)

member
Activity: 560
Merit: 16
April 14, 2019, 01:29:39 PM
Oooo zamanında alsaydım muhabbetleri hiçbir zaman bitmez Smiley Bence bitmesinde o anlık iç çekiş çok güzel bir his, arada bende diyorum nefis oluyor Smiley
member
Activity: 269
Merit: 20
April 13, 2019, 01:47:58 PM
O adamlardan olmamak için satmayacaksınız önce elinizdekileri. O zaman bunu zamanında alsaydım demeye gerek kalmaz çünkü elinizdekilerde zamanla uçacak.
member
Activity: 630
Merit: 37
April 13, 2019, 08:31:04 AM
zamanında alsaydı yüzde 10 artınca geri satardı heheh bunu hepimiz yapardık deli gibi artan bir şeyi kimse hold etmez ki kardan zarar ederdik kesinlikle hepimiz
hero member
Activity: 938
Merit: 501
April 13, 2019, 08:14:55 AM
Güldüren bir konu Grin Her ortamda bulunan tipler bunlar. İlla herkesten önce haberleri olmuştur ama “nedense” almamışlardır veya yapmamışlardır. Bazen düşünüyorum insanımız hayıflanmayı ne kadar seviyor Smiley
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
April 13, 2019, 04:49:33 AM
Paranızla alırsanız öyle oluyor. Ama bounty vs gelince ölümüne bekletebiliyorsunuz. Bilerek değil ama unuttuğunuz geldiğini bile hatırlamadığınız için. Bitcoinden fazla x yapan coinler var.
copper member
Activity: 196
Merit: 1
April 12, 2019, 06:55:38 PM
askerde helikopterden helikoptere atlarken atlarken sıkıntı çekmediklerini, ancak aynı anda şarjör değiştirmenin zorluğundan bahseden arkadaşlarla genelde aynı kişilerdir. Smiley
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
April 09, 2019, 03:33:32 AM
Neredeyse her yükselen coin için alsaydım diyorum  Grin Bazılarına da keşke satmasaydım ya da almasaydım diyorum. Hayatımız bu şekilde geçiyor böyle bir piyasada.
member
Activity: 630
Merit: 37
April 08, 2019, 01:14:52 PM
bitcoin yeni ath yaptığında bu lafı forumda çok duyacakmışım gibi hissediyorum heheh
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
April 08, 2019, 01:13:28 PM
Bir insan bir coini 1 dolardan alıpda 10k dolara kadar bekleye bileceyine şahsen inanmıyorum. Böyle bir şey sadece unutulursa olur

benim 2014de 1 stake nem alip, sonrada isten gücten kriptoyla ugrasacak zaman bulamadigim ve 3 yil ara verdigim gibi:) 3 yil sonra döndügümde neler olmus neler... dogecoin hala var (yuh, bi bitmedi su doge) ama cogu coin ortalikta yok (quark, cat, rabbit vs...). kismet onun adi, kismetimizde varsa yeriz, yoksa sittir sene bisey olmaz.

ama 2018 ocak ayi... ah o ocak ayi... lan satip gitsene iste, ne isin var daha burada. ama yok, bitcoin 1 milyon dolar olacak ya... bekliyoruz olacak diye hala...
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
April 08, 2019, 12:57:43 PM
Bir insan bir coini 1 dolardan alıpda 10k dolara kadar bekleye bileceyine şahsen inanmıyorum. Böyle bir şey sadece unutulursa olur
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 08, 2019, 12:42:44 PM
O mallardan biri de benim aslında. 3 dolardan Ltc alıp, 10 doları görünce yavrum benim diyerek sattım. 0.18'den Neo alıp, 3 doları görünce sattım. Bugüne kadar tek akıllıca hamlem, Neblio'yu en tepeden satabilmek oldu. Dersimi aldım, artık satmıyorum. Beklenen o dönem gelirse iyi ki zamanında almışım diyeceğimi sanıyorum. Belki bir yanlış da bu!  Grin
ltc için eyvallah da hocam neo'yu o kadar ucuza alan şanslı insanlardansın ya helal olsun. elinde ne kadar vardı bilmiyorum ama belki emekli olmuştun şu an. çok kötü yeminle Grin
full member
Activity: 980
Merit: 152
April 08, 2019, 12:28:44 PM
O mallardan biri de benim aslında. 3 dolardan Ltc alıp, 10 doları görünce yavrum benim diyerek sattım. 0.18'den Neo alıp, 3 doları görünce sattım. Bugüne kadar tek akıllıca hamlem, Neblio'yu en tepeden satabilmek oldu. Dersimi aldım, artık satmıyorum. Beklenen o dönem gelirse iyi ki zamanında almışım diyeceğimi sanıyorum. Belki bir yanlış da bu!  Grin
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 08, 2019, 10:48:35 AM
peki hic almayanlara ne demeli?

Yani günlük hayatinda ise gidip gelen ve krediyle gecinenlere...crypto is everything, crypto is nothing misali yasiyoruz
hocam zaten bu sözü söyleyen insanlar almayı bırak bugüne kadar 1 lira bile yatırım yapmamış insanlar. sırf laf olsun diye konuşan garip tipler mk:)
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
April 08, 2019, 09:43:03 AM
peki hic almayanlara ne demeli?

Yani günlük hayatinda ise gidip gelen ve krediyle gecinenlere...crypto is everything, crypto is nothing misali yasiyoruz
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
April 08, 2019, 06:05:03 AM
zamanında almadığım için değil, zamanında satmadığım için pişmanım bende  Cheesy evet iyi paralar kazandık çok şükür ama kaçan o kadar büyük balık oldu ki arkasından bakakaldık sadece. nasip deyip geçiyoruz işte. bir tanesini anlatayım sadece icon icosuna katılmıştım ethereum 300 dolardı, piyasaya çıkar çıkmaz 8x yapmıştı yarısını sattım. kalan yarısını ise astronomik rakamlar görmeme rağmen satmadım ve halen duruyor.şuan tüm portföy bile iconun o zamanki değerinin yarısı kadar etmiyor  Cheesy buda böyle bir anımdır işte
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
April 08, 2019, 04:56:24 AM
büyük bir fakir kitle aynı anda zengin olamaz, ekonominin doğasına aykırı bir durum.

şu söz yeter de artar. bu yüzden x coini aldım 1000 kat yapacak zengin olacağım diye hayaller alemine dalmaya gerek yok. lan o zaman herkes zengin olacak. peki fakir kim olacak Grin

başlıktaki konuyla bir not daha ekleyeyim: genelde bu sözü söyleyen insanlar internet bankacılığındaki "altın"ı fiziksel olmadığı için almazlar. ama bitcoini 1 dolarken duyacak kadar araştırmaya ilgili insanlar.

Zengin olma potansiyeli taşıyan "fakir kitle" değil ama. Fakir olup da bu piyasayla ilgilenmiş, finansal okur-yazarlığı olan, riske girebilen, cesaret sahibi bir kitle. Bu kitlenin içindekiler de ancak doğru yatırımla zengin olabilir.
Bu filtrelemeye göre kitle epey daralıyor aslında  Smiley Tüm fakirler zengin olmuyor bu durumda.

tamam işte bahsettiğim fakir kitle tam da bu kripto para ile ilgilenen fakir kitle. sokaktaki fakir kitle değil. 
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
April 08, 2019, 03:38:16 AM
ben zamaninda alsaydim muhabbetine hic girmedim, girmiyorum... daha cok: keske o zaman satmasaydim muhabbetindeyim:)
gecen yil elimde 20bine yakin BNB vardi... hangi akilla sattim onlari... simdi bi server olacakti elimde...

yani alamadiklariniza degil, alipta degerlendiremediklerimize yanalim. cogumuzun elinde onca güzel coin ve token var... hangimiz ATH'larini gördük ve oralardan sattik? cogumuz sabirsizca satip baska yerlere dalik ve daldigimiz yerler dibe vurdu:) saglik olsun...
copper member
Activity: 252
Merit: 0
April 08, 2019, 03:12:22 AM
Zamanında alsaydım olayı biraz tecrübeyle orantılı bir durum, genellikle piyasada eski olan ve tanıyanlar bu kafı fazla etmez çünkü az çok alın zamanının ne zaman olduğunu bilirler.
full member
Activity: 294
Merit: 193
April 08, 2019, 02:55:46 AM
siz de bu insanlardan mısınız? ben bu konuları çevremdeki insalarla pek konuşmasam da herkesin ağzından çıkan kelime şu oluyor: "ooo ben bitcoin'i ilk duyduğum zaman 1 dolardı." bunu diyen kişiler bitcoin'i 1 dolarken keşfetmişken ne hikmetse bırakın bitcoin'i hayatları boyunca hiçbir altcoine de yatırım yapmamış insanlar Grin

şu ana kadar tek bir kişiye inandım çünkü kendisi biraz kırık bir tip. madencilikle başlayıp sonra götü göbeği yayan bir amca bana "hee ben de 350 dolarken aldıydım." demişti. dediğim gibi bu dayıya inanırım çünkü arada bana bir şeyler kakalamaya çalışıyor it! son olarak da 1 dolara aldıkları bitcoin'i 20 bin dolar olana kadar bekleteceğini düşünen insanlara hayranım. ulan 1 dolara aldıysan en fazla 5 dolara satmıştım. bitti gitti işte her boku biliyorsunuz anasını satayım.

lan o değil de zamanında istanbul'dan 5-10 arsa alsaydım şimdi keyifler kekaydı. 40 sene önceden bahsediyorum daha doğmadığım yıllar.

Deme öyle beee  Undecided hey gidi günler hey bilirmisin 50 cent olduğu zamanları ne zamanlardı onlar bea  Undecided 

Smiley
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
April 08, 2019, 02:47:14 AM
Zamanında 1 dolara alıpta bunu 20bin dolara kadar bekleten adam ya onun varlığını unutmuştur yada gerçekten insan üstü biridir. Elimde ne olursa olsun x5 görünce satarım dayanamam.
Pages:
Jump to: