Pages:
Author

Topic: Orjinal Bitcoin vs SegWit2x 16 Kasım Öncesinde Pozisyonunuz? - page 2. (Read 1382 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
%50 bitcoin %30 altcoin %20 fiattayım. Ne olursa olsun Bitcoinlerin tamamını donusturmek mantıklı gelmiyor her nasıl %100 bitcoinde olmanın mantıklı olmadıgı gibi. Bir miktar bitcoin olmalı diye düşünüyorum portföyde. Yoksa rahat uyuyamam. Yine de sıkı takip etmek lazım. Ani düşüşlerde seri atak yapabilmek için. Ama nede olsa Türk Borsaları geriden geliyor bu konuda rahatım Smiley
member
Activity: 519
Merit: 16
%30 bch'ye girdim. Kalanlar TL. Bakalım ne olacak.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Benim butun yatirimim altcoin olarak tutulmus halde. Bakalim bu segwit2x mevzusu ortaligi bayagi karistiracak gibi umarim sakatsiz atlatiriz.
Biraz kriz yaşanacak şu an zaten ortalık sakinken bile türk borsaları kapanıyor  fork sırasında ve forktan sonra ne olacak çok belirsiz full btc ile forka girmek bence çok aşırı riskli şu an için
full member
Activity: 392
Merit: 100
Benim butun yatirimim altcoin olarak tutulmus halde. Bakalim bu segwit2x mevzusu ortaligi bayagi karistiracak gibi umarim sakatsiz atlatiriz.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
ben eth  aldım. hadi hayırlısı
full member
Activity: 238
Merit: 105
Şuan bütün yatırım BTCde bekliyorum forkun gelmesini. Bittrex ikisinide vereceğini genel toplum hangisini seçerse yeni BTCyi o kabul edeceğini açıkladı. Yakında diğerlerinden de fork sürecini nasıl geçirecekleri hakkında bilgiler gelmeye başlar düşüncesindeyim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
%50 bitcoin ,%50 Tl de kalmayı düşünüyorum.Tamamen btc de veya tl de kalmak mantklı gelmiyor.Hayırlısı..
member
Activity: 406
Merit: 10
Ben kasım ayını dolarda geçiririm diyordum. Şu an altcoin, bitcoin, fiat  hepsi 1/3 gibi.
full member
Çok belirsizlik var bende tam ne yapacagımı bilmiyorum
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Benim pozisyonum türk lirasına borsada alış pozisyonunda beklemek olacak , bence Bitcoin için 16 Kasım güzel bir alış  fırsatı olacak ve onu kaçırmak istemiyorum. Tabi btc de kesin olacak diye birşey yok terside olabilir bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
Ben TL geçiş yapıcam çatallanma sonrası duruma göre tekrar btc geçiş yapabilir veya TL'de kalabilirim
full member
16 Kasım'da ağustos ayındakine pek benzemeyen bir fork gerçekşelecek her iki coin'de ben bitcoin'im diyor yanlış anlamadıysam.
Yabancı borsalar açıklama yaptılar en çok talep hangisinde olursa onu kabul ederiz yada en uzun block kimdeyse onu kabul ederiz gibi açıklamalarda bulundular.

Bizim borsalarda hala bir açıklama yok.
Bu sürece bitcoin ile girersek diğer fork'larda olduğu gibi havadan para gelecek gibi ama bence çekişmeli bir süreç olacağı için btc'nin fiyatında bir düşüş bekliyorum.
Btc yatırımımın bir kısmını eth, dcr, xmr gibi coinlere yatırmayı düşünüyorum , kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sizler bu sürece nasıl gireceksiniz?

Pages:
Jump to: