Pages:
Author

Topic: Şort Giydi Diye Otobüste Uçan Tekme Yedi ! - page 3. (Read 3063 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 250
September 16, 2016, 08:05:16 AM
ilk degil daha oncede voleybolcu bir kizi dovmuslerdi.
Kadın başkaları yüzünden özgürlüğünü kısıtlamak zorunda değil ayrıca zaten abartı bir şey de giymemiş. Şu yobaz kafanızdan kurtulun artık sizin yüzünüzden İslam kötü tanımsanıyor. Bazıları yazmış "yok efendim caiz değil, yok efendim günah, yok efendim haram". Neye göre haram dini inancı İslam olmak zorunda mı kadının, Allah dinde zorlama yoktur demiştir.Ayrıca haramsa da kendine haram kimsenin karışmaya hakkı yok, adamın yaptığı caizliği geç yobazlık, dini kötü kullanma, yaşama hakkını kısıtlamak, dini toplumda kötülemek, dini toplumdan soğutmakvs. adamın bulunduğu gibi direk hapise atılması gerek. Bunun gibi yobaz piçlerden tutun da,televizyon programına çıkan bir çok hoca geçinen sakallı sayesinde,bir çok kişi bu dinden soğudu,uzaklaştı. millet artık Tanrı var ya da yok tartışmalarını geçti,sizin inandığınız Tanrı buysa ben inanmıyorum demeye başladı.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
September 16, 2016, 08:02:31 AM
Bekle bizi AB, geliyoruz.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
September 16, 2016, 08:01:22 AM
İyice zıvanadan çıktılar arkadaş olcak iş değil onu geçtim Otobüs şöförü ne ayak kızı sokak ortasında bırakıyor o kadar kişi niye ambulansa haber vermiyor o insanı otobüsten atması gerekirken olcak iş değil.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
September 16, 2016, 07:26:05 AM
derdi şort falan değil böylelerinin. kendi karısına bakıyor lavuk; günah diye kıl aldırmıyor, rahibe teresa gibi giyindiği için hıyarı tahrik etmiyor. ***** hıncını milletin giyimini kuşamını bahane bularak gördüğü güzel kızlara laf atarak tekme atarak dindiriyor. amına koduğumun çomarı hayatı boyunca böyle bir kıza dokunamayacak bile, biliyor, bu yüzden saldırıyor. bu arada hanım kızımıza en derin üzüntülerimi iletiyorum, acil şifalar diliyorum.
yorum alıntıdır tüm duygularımı anlatıyor ..

https://www.youtube.com/watch?v=Sy07zr9zYmk
Pages:
Jump to: