Pages:
Author

Topic: Orta Doğu'daki Bankasızların Bankası: MenaPay - page 2. (Read 312 times)

member
Activity: 243
Merit: 34
yav arkadaş şu yüzünü göstererek video çekenleri anlamıyorum. video günlüğü çekersin hadi derim belki. ama belgesel kanallarında da aynı şey var. kült tv kanalının yapımcısı da gaza geldi videolarda kendini göstererek konuşmaya başladı ne gerek varsa Cheesy bi de adamın mimikleri ofsayt

neyse

şunu demek  istiyorum kripto işi ile uğraşan adam böyle tanıtım videoları hazırlarken kendini ifşa etmemeli bence. Türkiye de yaşıyoruz ne de olsa Tongue

projeye gelirsek, kardeşim kora network diye bişey vardı onlarda aynı lafla çıktılar ancak ödül katılımcılarının paralarına çöktüler en başında.. Grin o yüzden bu bankasızların bankası lafı bana çok lakayt geliyor

menapay da bana lakayt geliyor. takımları ana baba günü gibi herkesi toplamışlar ..ayrıca arkadaşların dediğine katılıyorum. ortadoğu da insanlar canını kurtarmaya çalışıyor bankaymış kriptoymuş ne anlarlar ya belki biraz fas tunus cezayir de bu işler tutabilir ama menapay ile değil

Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim. ben zaten menapay'e yatırım yapn, şöyle çok iyi, böyle müthiş demedim. Orta Doğu ve Afrika'da böyle bir pazarın olduğunu ve bu pazara dahil olabilecek bir projeyi anlattım. Başarılı olurlar olmazlar, yatırımcıların parasını akıllı kullanırlar, kullanmazlar bunu bilemem.
full member
Activity: 728
Merit: 151
yav arkadaş şu yüzünü göstererek video çekenleri anlamıyorum. video günlüğü çekersin hadi derim belki. ama belgesel kanallarında da aynı şey var. kült tv kanalının yapımcısı da gaza geldi videolarda kendini göstererek konuşmaya başladı ne gerek varsa Cheesy bi de adamın mimikleri ofsayt

neyse

şunu demek  istiyorum kripto işi ile uğraşan adam böyle tanıtım videoları hazırlarken kendini ifşa etmemeli bence. Türkiye de yaşıyoruz ne de olsa Tongue

projeye gelirsek, kardeşim kora network diye bişey vardı onlarda aynı lafla çıktılar ancak ödül katılımcılarının paralarına çöktüler en başında.. Grin o yüzden bu bankasızların bankası lafı bana çok lakayt geliyor

menapay da bana lakayt geliyor. takımları ana baba günü gibi herkesi toplamışlar ..ayrıca arkadaşların dediğine katılıyorum. ortadoğu da insanlar canını kurtarmaya çalışıyor bankaymış kriptoymuş ne anlarlar ya belki biraz fas tunus cezayir de bu işler tutabilir ama menapay ile değil
full member
Activity: 616
Merit: 108
Bu tarz çok fazla proje var, en son unbankedx vardı. Ekip çalışmada başlamıştı. Afrika pilot bölgeydi, sonra haberler kesildi.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Yahu ortadoğudakilerin hepsi canının peşinde ne yapsınlar bankayı. Ayrıca zaten medeniyet olarakta çok geriler sadece bitcoin olarak destek alıyorlardır kripto para olarak. Ne yapsınlar menapayi
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bu bir benzeri de daha yokmuydu sanki vardı diye hatırlıyorum Smiley Ayrıca ilginç bir başlık olmuş Cheesy
full member
Activity: 770
Merit: 103
bankasızların bankası bence biraz anlamsız bir başlık olmuş adı üstünde adam zaten bankasız. çok iste bir banka ile çalışırdı Cheesy
full member
Activity: 490
Merit: 100
ortadoğu şuan için çok fazla sıcak bakmadığından dolayı ne olursa olsun tam anlamıyla güven veriyormuş gibi gelmedi bana ama yinede etiklik açısından başarılı bulduğum projeler arasında sayılabilir.Özellikle ortadoğuda olması ayrı bir sevinç.
member
Activity: 243
Merit: 34
Dünyada milyonlarca bankasız olarak yaşayan insan bulunmakta. Bu videoda bankaya olan ihtiyacı ortadan kaldırarak bir ödeme sistemi yaratan ve özellikle Orta Doğu, Afrika gibi bölgelere odaklanmış bir Blockchain Startup'ı olan MenaPay'i anlattım. Detaylar videoda! https://youtu.be/KUPqFGKL08Y
Pages:
Jump to: