Pages:
Author

Topic: Orta-Uzun Vadeli Yatırım İçin Araştırmaya Değer Altcoinler - page 5. (Read 11546 times)

legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
ICN, EDG, NXS, STRAT orta vadede iyi kazandıracak gibi. sadece popülerliğini göz önünde bulundurarak yazdım. 

RLC,LUN : yeni gözde olabilirler. Wink hayırlısı olsun.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
başlık çok iyi ama tartışma ya da yarış ortamı gibi olmuş.. biraz daha dolu bilgilerle doldurulabilir.

bana göre
-ripple: bu piyasalardaki tek banka sektörüyle ilgili olan para olduğu için uzun vadede pozitif görüyorum. nitekim son bir aylık yükselişinin ardından ufak düzeltme hareketleriyle sağlam durdu.. sürkilasyondaki lot adedi fazla olabilir ama farklı olduğu için ayrışıyor diğer altcoinlerden.
-zcash: beklentisi belkide en fazla olan yavaş yavaş yükselen bir ETH birimi. piyasaya girişi BTC yi bile şaşırtmıştı Shocked ve şu anki değeri normal duruldu ve yavaş yavaş ilerliyor.
-etherium: çok yüksek kazanç istemiyorsan en güvenilir liman bu piyasalardaki çünkü çoğu altcoinin tabanını oluşturuyor. yani onlardaki hacim ETH de değerlendiriyor.
-Litecoin: sanırım bu da çin piyasasının en çok hacime sahip altcoini. haberini yakalayabilirsen azar azar kazanabilirsin.

kısa zamanda köşeleri döneyim diyorsan;
popülerliği fazla olan coinleri takip edebilirsin forumdan. sürekli takip etmen gerekiyor.

coininiz bol olsun.. Wink

full member
Activity: 126
Merit: 100
Uzun vadede waves de düşünülebilir. Şu an 0.45$ civarında. Polo gibi borsalara girerse fiyat uçacaktır. Göz ardı edilmemesi gereken bir coin benden söylemesi.

Blocknet sistemi wavese rakip bazi konularda. Teknoloji olarak blocknet wavesi 2ye katlar.
Wavese bakacaginiza blocknete bakin.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Uzun vadede waves de düşünülebilir. Şu an 0.45$ civarında. Polo gibi borsalara girerse fiyat uçacaktır. Göz ardı edilmemesi gereken bir coin benden söylemesi.
newbie
Activity: 29
Merit: 0

Hocam kusura bakmayın da bu yazdığınız çok havada kalan boş bir yorum olmuş. Beklenti sebebinizi açıklasaydınız bari hiç olmadı okuduğunuz yerdeki linki paylaşsaydınız yani. Ben de mesela desteksiz, eth bu sene 1500$ olacak desem bir anlam ifade etmez.
Haklısınız hocam paylaşıyorum buyrun.BU RESMI polonıex facebook gruplarından bırınde kaydettım Yabancı kaynaklı.

ETH,FACTOM,LISK OLASI TAHMINLER
NOT: YTD

http://i.hizliresim.com/M02jb9.jpg

EDIT: SANIRIM GALIBA polonıex LISK de sıkıntı varmış öyle konuşmalar geçıyor burada ben öyle anladım https://bitcointalk.org/index.php?topic=1346646.39660
sr. member
Activity: 532
Ortayı bilemem ama uzun vadeli böyle kuytu köşe gizlenen hacimsiz sağlam projesi olan coinlere bakmakta fayda var.
member
Activity: 81
Merit: 10
Hocam bir tavsiyede benden

Lisk'in bu sene sonuna kadar %1000-%3000 arası artacağını okumuştum biyerde.

Hocam kusura bakmayın da bu yazdığınız çok havada kalan boş bir yorum olmuş. Beklenti sebebinizi açıklasaydınız bari hiç olmadı okuduğunuz yerdeki linki paylaşsaydınız yani. Ben de mesela desteksiz, eth bu sene 1500$ olacak desem bir anlam ifade etmez.
Arkadaş yukarda bizim yazdıklarımızla alay etmek için yazmış
sr. member
Activity: 371

newbie
Activity: 29
Merit: 0

ikm
sr. member
Activity: 420
Uzun vadede ethereum classic der susarim.

Nedenini sorarsaniz, arkasinda barry silbert var.
Tanimayanlar kim oldugunu arastirabilir.

Bitcoinun 50$ 1250$ cikmasi barry sayesindedir.

Senin tavsiyenle 1 ay önce block aldım 3000 tane 0.3 dolardan. 10 dolar olmadan da satmayacağım. Ama diğer tavsiyelerini kaçırmışım Sad onları da yakalasaydım yarın emeklilik dilekçesini verecektim Smiley

Cheesy benim kadafan biri bende 500tl denk gelecek durumu yakaladım mı direk istifa etcem Cheesy
emekliliğe çok var bende Smiley 15 senede dolmadı daha  ortalama her yatırım 10 x yaparsa işlem tamam Cheesy
member
Activity: 81
Merit: 10

Senin tavsiyenle 1 ay önce block aldım 3000 tane 0.3 dolardan. 10 dolar olmadan da satmayacağım. Ama diğer tavsiyelerini kaçırmışım Sad onları da yakalasaydım yarın emeklilik dilekçesini verecektim Smiley
sr. member
Activity: 434
hayal etmek para değil ve bu piyasa olmayacak birşeyde yok. japon hökümetinin kripto paraları kimlik beyanı şartıyla kabul etmesi ile bir başlangıç oldu bu işlem son kullanıcalara indirgendiğinde iş ozman piya artık bu sektörde para dendiğinde ozman asıl para akışı sağlanacak ve normal borsalarda bu isteme entegre olacaktır.
borsalar bildiğiniz gibi kara kutu gibi arkadaş ne işler döndüğü belli değil orsaları blokzincirlerine entegre ederler ve alım satım sıralarını akıllı kontratlara işle başlarlar sa şeffaflık oluştuğunda dah çok para girşleri sağlandığın çılgın bir yükseliş olur . ve yazıyı yazarken aklıma proje fikri geldi Cheesy

not: fikir tamamen tarafıma aittir ve proje yapmaya çlışacak kişiler tarafımdan izin alması zorunludur. diye beyan edeyim. Smiley
full member
30milyara dayandik dostum.
Bu sözümü unutma sen Smiley sene sonu 100milyara dayanacaz.
Izle ve gör Smiley

http://i.hizliresim.com/p0knYm.png

Haklısınız 30 milyar dolar civarındayız ama bitcoin şu an için yüksek bir fiyatta, keza Ethereum da aynı şekilde. Benim de iyi temennilerim var ama sizin kadar uçamam maalesef. Şu anki 30 milyarın 20 milyarı bitcoine ait. 100 milyara gidersek bitcoinin de 60-65 milyar dolar olması anlamına gelir bu. Bu da yaklaşık olarak 3.500$-4.000$ gibi bir bitcoin fiyatı ortaya çıkarıyor ki değil 2017 yılı içinde 2020-2024 aralığında bile gerçekleşmesi zor bir hedef.

Blockchaini cok kücümsüyorsunuz. 5sene önce 8dolarlik bitcoin 1200$ dolar deselerdi, bende inanmazdim. Ama demekki oluyormus. Sene sonuna kadar yasarsak, bu msji alintilarim. Ozaman hep beraber görürüz Smiley
Bitcoinun 2020'de 20.000$ gececek.
sr. member
Izle ve gör Smiley

http://i.hizliresim.com/p0knYm.png

Haklısınız 30 milyar dolar civarındayız ama bitcoin şu an için yüksek bir fiyatta, keza Ethereum da aynı şekilde. Benim de iyi temennilerim var ama sizin kadar uçamam maalesef. Şu anki 30 milyarın 20 milyarı bitcoine ait. 100 milyara gidersek bitcoinin de 60-65 milyar dolar olması anlamına gelir bu. Bu da yaklaşık olarak 3.500$-4.000$ gibi bir bitcoin fiyatı ortaya çıkarıyor ki değil 2017 yılı içinde 2020-2024 aralığında bile gerçekleşmesi zor bir hedef.
full member
Izle ve gör Smiley

sr. member
ETC'nin market capi 261 milyon dolar, fiyatı 2.90 dolar. 50 dolar olursa 17.2x yapmış olacak, market capi 4.5 milyar doları bulacak, bu da Ethereum'un şimdiki hali demek. Böyle bir şeyin olması için ya kripto dünyasına çok büyük para girmeli (Wall Street parası), ya major coinlerden biri güç kaybedip para ETC'ye akmalı, ya da ETH DAO'dan daha büyük olumsuz bir olay yaşayıp güç kaybetmeli. 1 sene içinde 50 dolar olması zor görünüyor ama bu piyasada her şey olabilir.

Crypto dunyasi bebeklik adimlarini atiyor.
Bu sene sonu 100milyar$ marketcap bekliyorum. (Crypto marketcap toplami)
Daha yeni basladi blockchain/crypto

Yavaş uç dostum, şu anki toplam market cap (tüm coinler için) 25 milyar dolardan bir gıdım fazladır belki. 100 milyar dolar market cap olması hele bu sene için imkansız. Belki 4-5 sene sonra olur.  Wink
full member
ETC'nin market capi 261 milyon dolar, fiyatı 2.90 dolar. 50 dolar olursa 17.2x yapmış olacak, market capi 4.5 milyar doları bulacak, bu da Ethereum'un şimdiki hali demek. Böyle bir şeyin olması için ya kripto dünyasına çok büyük para girmeli (Wall Street parası), ya major coinlerden biri güç kaybedip para ETC'ye akmalı, ya da ETH DAO'dan daha büyük olumsuz bir olay yaşayıp güç kaybetmeli. 1 sene içinde 50 dolar olması zor görünüyor ama bu piyasada her şey olabilir.

Crypto dunyasi bebeklik adimlarini atiyor.
Bu sene sonu 100milyar$ marketcap bekliyorum. (Crypto marketcap toplami)
Daha yeni basladi blockchain/crypto
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
full member
Bu arada ucuz coin ariyanlara bi örnek verebilirim.

Dash, pivx tarzi bir coin.

Exclusive coin

100k$ den1.5m$ Cikti marketcapi.
Patlatilar 500k geldi dün.
Suan gene 650-750k cikti bile.
Suan mevcüt coinler 4milyon tane. Ben 2000tane aldim dün gece 11500sats'dan.
5x 10x rahat yapar gibi.

Ytd. Kendiniz arastirin.

full member

Etc uzun vadeli kazandırabilir benim gördüğüm gerçekten bir toplama var gibi nerdeyse bütün hacimli coinler 5x 10x yaptı bi tek etc geri kaldı.

barry silbert'ın bitcoinin 50$ dolardan bugünlere gelmesiyle ne alakası var ??

Bitcoinun bu günlere gelmesi trust projesi sayesindedir. Trustu kuran barry silbert'ir.
4yil sonra , yani suan aynisini etc icin yapiyor. Seneyede zec icin calisma yapacak.
Barry silbert öyle siradan biri degil. Kraken.com ve coindesk'in sahibi. Yani bu crypto dünyasinda önemli yere sahip.
Ben etc'nin 1 sene icinde 50$ bile olacagini dusunuyorum. Cunku barry'e guveniyorum.
Pages:
Jump to: