Pages:
Author

Topic: Ortak Ico Fonu (Mantıklı mı?) - page 2. (Read 223 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
January 26, 2018, 05:55:17 PM
Icoların en düşük yatırım miktarları için birlik olalım diyorsunda bu forumda ya çok zengin kişiler var yada yeni başlamış meteliksiz insanlar var ayrıca ben kimseye güvenip 10k usd atamam cidden bu iş çok güvendiğin yakın arkadaşların arasında bile olmaz yani
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 26, 2018, 05:49:43 PM
Arkadaşlar sağlam icoların şov yaptığı bir dönemdeyiz ve bu iş bitecek gibi de durmuyor. Şu an bir çok icoya katılmak istesekte katılamıyoruz. Benim girmeye çalışıp 1-2 dakikada tükendiği için alamadığım bir sürü ico var ve bunların kimisi x3 kimisi x15 ile giriş yaptı piyasaya.(insurepal, singularitynet vs.)

Ayrıca icolara olan yoğun talep nedeniyle artık kişisel max cap getirmeye başladı icolar 3 eth-5 eth gibi. Şimdi ortak bir fon oluşturup bu tarz sağlam icolara pre-sale ya da private sale her ne düzenliyorlarsa yüklü bir yatırım yapsak mantıklı mıdır sizce? Bu iconun şartlarına göre 100k dolar olabilir 500k dolar olabilir. Misal nucleus vision projesini bekliyoruz şu an ancak icoda yatırım yapıp yapamayacağımız bile muamma. Bunlar geçen ay private sale tarzı bir şey düzenlediler ve minimum katılım miktarı 500k usd idi misal böyle bir fonla buraya katılabilirdik ve şu an kafamız rahat olurdu. Tabi böyle bir fon oluşturmak için belli şartlar koymak şart benim aklıma gelenler:

-Projenin sağlam olduğundan emin olunmalı, scam olduğu konusunda şüphe olmamalı.
-Böyle bir fonu toplayacak güvenilir az insan var forumda herkesin tanıdığı bu tarz isimlerden biri öncülük etmesi şart misal efs gibi mhanbostancı gibi. ( Ben dahil çoğumuzun yeteri kadar güvenilirliği ve bilinirliği forumda yok)
-Katılabilecek kişi sayısının maksimum tutarı belirlenmeli 20 olabilir 30 olabilir ve katılacak kişilerin koyabileceği minimum miktar belirlenmeli 10k usd gibi misal.

Bunlar benim aklıma gelenler sizlerde bu konu hakkındaki pozitif ve negatif düşüncelerinizi paylaşırsanız ortak bir fikir çıkarabiliriz.

Pages:
Jump to: