Pages:
Author

Topic: Oteller Doldu! Boş Yer Yok. Gitmeyin artık Bodrum'a.... - page 3. (Read 450 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Geceliği 600 Euro olan otellerde nasıl yer bulunamıyor geceliği 6.5 milyar olan otelde kalacak olan yerli turist kim acaba şey olabilir bir lahmacuna ayrana 300 lira ödeyenler falan Grin
hero member
Activity: 1470
Merit: 931
Uzun süredir kısıtlamanın etkisiyle hareket edemeyenler acısını çıkarmak için güzel bir tatil yapmak istiyorlar ama ne kadar aşı olsakta tedbirleri elden bırakmamak gerekiyor mesafe temizlik hijyen her zaman olması gereken şeyler aslında.

Posted by: Lachrymose
Insert Quote
Valla aşı olan adamın gezip tozmasına kızmıyorum çünkü bazı akıllılar ulan toplumun %60’ı aşı olsa ben olmam (bi akilli benim eki eki) diye dolanıyor. Bu saatten sonra aşı olan olur; keyfine bakar, olmayan olmaz; evinde oturur. İkisi de bi tercihtir ve saygı duyulmalıdır. Bu milletin çoğunda da para var. Olmayan kesim de var ama yok diyenlerin çoğu rol kesiyor. Klasik akpli dayi tespiti baya geçerli. Oteller, kafeler, restaurantlar full çekiyor. Otomobil satislari rekor ustune rekor kiriyor. Şu an ev topluyorum muteahhitler pazarlik bile yapmiyor çünkü tonla alıcı var. Yani otellerde yer olmamasina sasmiyorum. Hep oyleydi zaten.

Dediğiniz gibi araç ve ev fiyatları aşırın yükseldi ama hala çatır çatır satılıyor. Araç bayisi arkadaşla konuştum geçen yıl bu zaman göre 2 kat satışımız arttı diyor. Bodruma hiç gitmedim ama millette bir bodrum merakı var oysaki gidilecek görülecek bir sürü yer var.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Valla aşı olan adamın gezip tozmasına kızmıyorum çünkü bazı akıllılar ulan toplumun %60’ı aşı olsa ben olmam (bi akilli benim eki eki) diye dolanıyor. Bu saatten sonra aşı olan olur; keyfine bakar, olmayan olmaz; evinde oturur. İkisi de bi tercihtir ve saygı duyulmalıdır. Bu milletin çoğunda da para var. Olmayan kesim de var ama yok diyenlerin çoğu rol kesiyor. Klasik akpli dayi tespiti baya geçerli. Oteller, kafeler, restaurantlar full çekiyor. Otomobil satislari rekor ustune rekor kiriyor. Şu an ev topluyorum muteahhitler pazarlik bile yapmiyor çünkü tonla alıcı var. Yani otellerde yer olmamasina sasmiyorum. Hep oyleydi zaten.

Aşı olanlar çıkarsa zaten bir şey demek zor. İnsanları yeterince evlere tıktık ama aşı olmayan veya 2. dozu yaptırmayanlarda dolaşıyor dışarıda. Özellikle gün aşırı farklı varyantların ortaya çıktığı düşünülürse, bu davranış biçimi bizi Eylüle kadar tekrar evlere tıkar. Sonra yine söylenmeye başlarız. Evde kalmamız bir şey değil bir sürü insan aç kalıyor, işyeri kapanıyor vs...
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
Turizmciler yine ucuz yirttilar, yatsinlar kalksinlar her durumda hor gordukleri yerli ve Rus turistlere dua etsinler, bilirkisilerin dedigine gore bu sene de acilmasaydi bir cogu batacaklardi, neyse ki herkes ve tum sektorler para kazansin.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Çift doz aşılamanın daha %20'nin başlarında olmasına rağmen ülkemizde normalleşme işi biraz hızlı gitmiyor mu sizce de?

Bu yazıyı yazmamı sağlayan ise altta paylaştığım haber.

Koronavirüs tedbirlerinin kaldırılmasıyla birlikte tatil bölgelerine akın başladı. Bodrum, Çeşme, Marmaris, Antalya’da bulunan otellerde rezervasyonlar dolmuş durumda. Kurban Bayramı nedeniyle de otellerde yüzde 100’e varan doluluk oranlarına ulaşıldı. Geceliği 600 euro olan otelde yer bulunamıyor.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/geceligi-600-euro-bos-oda-yok-oteller-yuzde-100-doluluga-ulasti-41849708
Pages:
Jump to: