Pages:
Author

Topic: Otomobil devi Ford’dan kripto para ödemeleri sistemi - page 2. (Read 370 times)

full member
Activity: 308
Merit: 100
Dev otomobil firmalarının böyle bir uygulamaya geçmesi harika olur. Zaten son günlerde piyasa çok kötü durumda. Bu uygulama sonrasında olumlu gelişmeler mutlaka olacaktır.
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Ford gibi büyük sirketlerin bu piyasa ile adı anılması gercekten cok güzel eğer gerçekse piyasada ciddi bir yeşillendirme meydana getirebilecek bir haber.
member
Activity: 756
Merit: 17
Otomobil sektörüne girmesi başlı başına bir olayken bunun Ford gibi bir firmayla olması bambaşka bir gelişme bence
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Bundan bir sene önce bu tarz bir haberi görseydik forumdaki herkes sevinç içinde bu konuya post yağdırırdı.Ama geçtiğimiz bir yıl içerisinde o kadar fazla gelişme yaşadıkki insanlar için Ford ve bitcoin haberi sıradanlaştı.
full member
Activity: 434
büyük şirketler kripto ödemelerine ilgi duymaya başladı son zamanlarda bu da iyi oluyor aslında ilgili olmaları güzel. bir çok şirket aynı davranışı sergiliyor bitcoin açısından güzel sonuçlar verebilir.
full member
Activity: 210
Bu tip haberlere herkes alışmış durumda artık bir kaç yıl içinde herkesçe kullanılmaması için bir neden göremiyorum yakında gerçekleşir bu durum
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bmw'nin üretim süreçleriyle alakalı VeChain ile işbirliğine gideceği haberlerinden sonra bu haber de güzel olmuş.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Ford son dönemde büyük atılımlar yapıyor, ben bir dev amerikan şirketinden böyle bir adım bekliyordum açıkçası ya general motors yapar dedim, ya ford yapar dedim, forddan böyle bir açıklama geldi
full member
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
hocam biraz salamasyon bir haber olmuş, kripto paralar değil, blok zincir teknolojisi kullanılır, yani 2 aracın bir biriyle konuşması için, iletişim halinde olması için paraya çok da ihtiyaç yoktur
member
Activity: 294
Merit: 10
Mantigim almadı benim. Kripto para iletişimde nasıl bir fayda sağlayacak. Hadi blockchain desek neyse de kripto para diyince biraz farklı oluyor galiba. Yoksa ben mi yanlış anladım 
full member
Activity: 518
Merit: 102
Blockchain teknolojisinin kullanımıyla ilgili birçok haber görmekteyiz. Otomobil devleri bunun kullanılabilirliği konusunda belli bir anlayış ortaya koymuşlar ki bu teknolojiyi bünyelerinde kullanmak istiyorlar. Bazı projelerde şunu da görüyoruz sırf blockchainin ismi geçsin de nasıl olsa destek olan çıkar mantığındalar; buna çok dikkat etmek gerekiyor, blockchain gerçekten o alanda kullanılabilecek bir teknoloji mi? bu soruyu mutlak suretle sormalı
member
Activity: 322
Merit: 12
Daha fazla sirkete ihtiyac var bence. Su an icin yeniden yukselise yeterli degil hala. Ne yatirimci ne de sirket destegi yetmiyor.
full member
Merit: 112
Şirketlerin hızla bu işe girip destek vermeleri lazım. Bu sayede eskisi gibi güven sağlanır. Yoksa yeniden 13 15 bin beklemek hayal olur. Bu tip olayların her zaman destekcisiyim.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
ford zaten amerikada satışta ileirde.daha çok oaraya oynuyor bence.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
amaç ticaret ve para kazanma ise btc ve sanal para ile bile satarlar yeterki ödeme gelsin.
full member
Activity: 700
Merit: 134
BMW, Mercedes, Ford, Opel diye diye bütün otomotiv sektörü blokzincirine ve kripto paralara giriş yapacak gibi görünüyor. Merakla ve heyecanla takip ediyorum bu gelişmeleri.
Otomotiv çok büyük bir sektör ve bu iki sektörün birleşiyor olması çok büyük bir finansal gücü ortaya çıkarıyor (:
full member
Activity: 714
Merit: 125
Yavaş yavaş araç satışlarının yerini kiralama yoluyla sahip olmadan kullanımına geçtiği bugünlerde otomobil üreticileri de yan karlılık kanalları kapsamında çalışmalarını hızlandırıyor. Ileride büyük üreticiler araç satışı değil onun yerine kiralama hizmetlerinden ve butür yan dallardan ancak para kazanacak, Amerika'da oldukça yaygın bir kullanımı var. Araçlar arası iletişim ise blockchain altyapısı ile entegre çalışarak çok farklı fikirlerin hayata geçmesine yardımcı olacaktır.
member
Activity: 364
Merit: 20
Guzel bir haber. Bircok otomobil sirketi yavas yavas bitcoinle ilgili gelismeler yapmaya baslamakta. Sonuclari ileride gelecektir.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Bir cok yasak yaninda boyle bir haber biraz olsun su serpiyor insanin icine. Ha yukselise ne kadar katki saglar bilinmez ama kullanim alaninin artmasi guzel.
full member
Activity: 266
Merit: 108
ihtimali patentlemesi kadar normal bişey yok. Bunun için global bi karar ihtiyacı yok. Bir departmanda birinin aklına geldiyse başvuru yapılabilir. Bu kurum kararını yanıstmaz. Patent politikaları böyledir.
Pages:
Jump to: