Pages:
Author

Topic: Otoyol ve Köprü Ücretine Zam - page 3. (Read 250 times)

hero member
Activity: 1428
Merit: 931
May 15, 2024, 02:23:44 PM
Hiç şaşırmıyorum bu durumlara daha öncede demiştim seçimlerden sonra garanti gelirleri arttırma yoluna gidecekler. Mesela sigara alkol gibi tekel ürünlerine yeni zam geldi, şimdi köprü ve otoyollara zam yapıldı yakında akaryakıt içinde ekstra vergi yada yine ötv artışı gelebilir, araç ötvsini arttıramazlar diye düşünüyorum çünkü satışlar oldukça azaldı. İletişim vergilerini arttırabilirler mesela Smiley yakında yeni zamcıklar daha gelecek.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
May 15, 2024, 10:22:51 AM
gündem biraz yoğun olduğu için sanırım gözden kaçtı ama pek de hoş olmayan zamlar geldi dostlar. köprü ücreti tek tarafı 24 liraya çıktı ki bu da bana 48 liranın bıccırtt diye girdiğinin karşılığı oldu.

15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden otomobiller için geçiş ücreti 15 TL'den 24 TL'ye çıkarıldı.

Osmangazi Köprüsü'nden en ucuz geçiş ücreti 290 TL'den 399 TL'ye yükseldi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçiş ücreti 295 TL'den 419 TL'ye çıkarıldı.

İstanbul Ankara Anadolu Otoyolu geçiş ücreti 134 lira, İstanbul İzmir Otoyolu Osmangazi Köprüsü'nden geçiş dahil 984 lira oldu.

kaynak: https://www.bloomberght.com/otoyol-ve-kopru-gecis-ucretlerine-zam-2352860

osmangazi köprüsü biraz fazla insanfsız gibi olmamış mı yahu? benim anlamadığım konuyu size söyleyeyim: lan nedense ben ne kullanıyorsam hep ona zam geliyor. sigara, yol, benzin, su, peynir, et:))) hepsini bırakıyorum bugünden itibaren.
Pages:
Jump to: