Pages:
Author

Topic: Oyun laptobu konusunda yardım - page 2. (Read 2193 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 536
December 22, 2016, 11:05:49 AM
Laptoptan oyun oynanmaz.

/thread

Şaka bir yana ısınma vb. bir sürü problem nedeniyle uzun süreler laptoptan oyun oynamanız mümkün değil. Ancak harici ekran kartı bağlarsanız olabilir, o zaman da neden düzgün bir masaüstü toplamıyorsunuz derim.

kesinlikle katiliyorum, son birkaç yılda oyun oynamak için özel üretilmiş ve her biri 3.500 tl civarında olan üç adet ultrabook'unu kullanma fırsatım oldu. performans açısından harika laptop'lar. hemen hemen her oyunu yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorsunuz, ancak çok ciddi ısınma sorunları var. ilk iki laptop'ın ekran kartı oyun oynarken yandı.

Hocam msi larda o ısınma sorunu yok diye biliyordum ben ama onlarda da mı sorun var _?

maalesef her laptopta var, msi'da da var, ama msilar en iyi gaming computer
bu videoda isinma problemine cozumler uzerinde durulmus

https://www.youtube.com/watch?v=xhsBK9Hgfc0
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
December 22, 2016, 10:57:14 AM
Laptoptan oyun oynanmaz.

/thread

Şaka bir yana ısınma vb. bir sürü problem nedeniyle uzun süreler laptoptan oyun oynamanız mümkün değil. Ancak harici ekran kartı bağlarsanız olabilir, o zaman da neden düzgün bir masaüstü toplamıyorsunuz derim.

kesinlikle katiliyorum, son birkaç yılda oyun oynamak için özel üretilmiş ve her biri 3.500 tl civarında olan üç adet ultrabook'unu kullanma fırsatım oldu. performans açısından harika laptop'lar. hemen hemen her oyunu yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorsunuz, ancak çok ciddi ısınma sorunları var. ilk iki laptop'ın ekran kartı oyun oynarken yandı.

Hocam msi larda o ısınma sorunu yok diye biliyordum ben ama onlarda da mı sorun var _?
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
December 22, 2016, 10:54:20 AM
Laptoptan oyun oynanmaz.

/thread

sr. member
December 22, 2016, 10:43:47 AM
Laptoptan oyun oynanmaz.

/thread

Hocam şuan iş dolayısıyla başka şehirdeyim o yüzden masaüstü taşıma konusunda sorun olacak. Bir de fiyatları pek bana uygun değil 5000 tl ye kadar bütçem var.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
December 22, 2016, 10:38:47 AM
Laptoptan oyun oynanmaz.

/thread

sr. member
December 22, 2016, 10:35:30 AM
Arkadaşlar malum yılbaşı yaklaşıyor ve hem oyunlarda hem de bilgisayarlarda güzel indirimler olacak bende fırsatları değerlendirmek adına bir oyun laptop u almak istiyorum. Nvidia 4Gb lık Ekran kartı içeren bir laptop istiyorum.

Bir çok siteye baktım msi ve asus lara arasında kararsız kaldım msi pc ler cok pahalı acaba odenecek tutar bilgisayara değer mi yoksa sadece markadan dolayı mı o kadar pahalı bilgisi olan arkadaşların yardımını beklıyorum.

Önerdiğiniz laptoplar varsa onları da belirtirseniz sevinirim.

5000 Tl bütçem var buna uygun toplama masaustu önerileriniz varsa onları da alabilirim.
Pages:
Jump to: