Pages:
Author

Topic: Oyun Önerileri - page 9. (Read 5962 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 342
January 06, 2017, 03:59:40 PM
Age Of Empires 2

hamachiden kurup oynamasak mı bilenlerle Smiley

Olabilir Smiley Üzerinden ne oyunlar geçti ama benim için hala favoridir. Highland haritasında İspanyayı alıp bomba atan gemilerle saldırmak gibisi yok Smiley

zevk alarak saatlerce oynadığım ender oyunlardan:) benim favorim moğollar vurkaç Smiley
sr. member
Activity: 490
Merit: 251
Revolutionizing Brokerage of Personal Data
January 06, 2017, 03:56:33 PM
Age Of Empires 2

Olabilir Smiley Üzerinden ne oyunlar geçti ama benim için hala favoridir. Highland haritasında İspanyayı alıp bomba atan gemilerle saldırmak gibisi yok Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
January 06, 2017, 03:37:46 PM
Age Of Empires 2

sr. member
Activity: 490
Merit: 251
Revolutionizing Brokerage of Personal Data
January 06, 2017, 03:15:12 PM
Age Of Empires 2
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 06, 2017, 12:44:53 PM
sniper combat diye bir oyun, grafikleri harika, ekran karti degerlerinin yuksek olmasi gerek ama
sr. member
Activity: 574
January 06, 2017, 11:35:50 AM
oyun tarzı yazmamışsınız bu yüzden öneriler de çok çeşitli olmuş. rpg mi? fps mi? strateji mi? moba mı? mmorpg mi? bi dünya çeşit var Smiley
full member
Activity: 134
Merit: 100
January 06, 2017, 10:05:12 AM
Hem grafik olarak hem de oynanış olarak Batman : Arkham Asylum ' u önerebilirim. Cidden çok iyi bir oyun bunu oynadıktan sonra serinin diğer oyunlarına https://en.wikipedia.org/wiki/Batman:_Arkham#Main_series
Buradan bakabilirsin eğer sırayla oynarsan hikayeyi de anlamış olursun  Smiley
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
January 05, 2017, 02:34:19 PM
Grafikten ziyade hikaye / oyun derinliği içeren oyunlar isterseniz önerebilirim.
sr. member
Activity: 538
January 05, 2017, 01:16:49 PM
Önerebileceğim bir kaç oyun var örnek vermem gerekirse birisi Nba 2017,Metal Gear solid,Tomb rider,Mount and Blade,Bathman arkham Knight tabi bu benim fikrim eğer spor oynamam dersen Nba çıkarabilirsin fps olarak'da Battlefield ve call of duty serilerine bak derim. Özellikle metal gear solid çok güzel bir oyun tavsiye ederim derim.

Hocam aslında daha çok dungeon olan grupça boss kesilen oyunlar vardır o tarz oyun arıyorum. bildiğiniz varsa terra tarzı.

World of warcraft denemişsinizdir mutlaka diye düşünüyorum. Denemediyseniz tavsiye edebilirim. Ona benzer arch age (yanlış hatırlıyor olabilirim ismini), conan gibi oyunlar da var. Diablonun son sürümünde de sanıyorum parti olarak oynanıyordu ama emin değilim.
diablonun hiç bir serısını oynamadım cok eskıymıs herkes tavsıye edıyor ama ona bı bakabılırım. wow moba tarzı degıldır umarım bakıyorum ona da sımdı
sr. member
Activity: 448
January 05, 2017, 12:55:07 PM
Önerebileceğim bir kaç oyun var örnek vermem gerekirse birisi Nba 2017,Metal Gear solid,Tomb rider,Mount and Blade,Bathman arkham Knight tabi bu benim fikrim eğer spor oynamam dersen Nba çıkarabilirsin fps olarak'da Battlefield ve call of duty serilerine bak derim. Özellikle metal gear solid çok güzel bir oyun tavsiye ederim derim.

Hocam aslında daha çok dungeon olan grupça boss kesilen oyunlar vardır o tarz oyun arıyorum. bildiğiniz varsa terra tarzı.

World of warcraft denemişsinizdir mutlaka diye düşünüyorum. Denemediyseniz tavsiye edebilirim. Ona benzer arch age (yanlış hatırlıyor olabilirim ismini), conan gibi oyunlar da var. Diablonun son sürümünde de sanıyorum parti olarak oynanıyordu ama emin değilim.
sr. member
January 05, 2017, 12:30:40 PM

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 05, 2017, 11:45:13 AM
sr. member
January 05, 2017, 10:35:38 AM
Arkadaşlar güzel grafiklere sahip oyun önerisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim. Rastgele loot düşürme ihtimali olan yeni oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Pages:
Jump to: