Btc cüzdanlarının kaybolan şifreleri teknolojiyle, yazılımla bulunması imkansız bunu biliyorum, ama hiç bulunamayacağı anlamına gelmiyor. Bir çok insanın bilmediği ilim türleri var, konuyu kirletmesek daha iyi olur. Şifresini kaybeden, unutan varsa bana yazsın. Yüz yüze gelinir konuşulur yöntem denenir, deneme sonuç verirse kişinin btc leri sonsuza kadar kayıp kalmaz, hem kişinin kendisi hem o kişiye yardım edip şifresini bulanlar payını alır. Olabileceğine inandığım yöntemim var, herkes buna inanmak zorunda değil. İnanan mesaj atar birebir iletişime geçilir yöntem denenir. Olursa herkes kazanır, olmazsa kimsenin kaybedeceği bişey yok zaten.
Sözde hayali yönteminizle kayıp
BTC cüzdanının anahtarını elde etme denemesi sonrası karşınızdaki kişi hiç bir şey kaybetmiyor değil, kişisel verilerini sizinle paylaşarak pek çok şeyi kaybetmiş oluyor. Anahtarı kayıp bitcoin cüzanına erişme denemenizde kişiyle gerçek hayatta karşı karşıya gelmenin nasıl bir faydası olabilir ?
Yöntemin uygulanabilmesi için kişinin yalan söylememesi gerekiyor, yöntemin uygulanabilmesi için kişiyle reelde bir araya gelmek gerekiyor. Benim kişiden alacağım bilgiler sosyal medya hesabında olsun, resmi kurumlarda olsun, sağa sola rahatça söyleyebileceği pek bir ehemmiyeti olmayan bilgi.
Kişilere ait her bilgi değerlidir. Resmi kurumlarla paylaşılan bilgileri kullanarak hipnotize teknikleri, inanç yada voodoo ayini benzeri saçma denemelerle geri getirmeniz mümkün değil. Yönteminize çok inanıyorsanız ve sosyal medyadan elde edebileceğiniz düzeyde basit bilgiler yeterliyse winklevoss kardeşler veya bir çok bitcoin zenginine ait pek çok bilgiyi sosyal medyadan toplayarak
BTC krallığı kurabilirsiniz.
Yaptığınız iş sadece bir kişinin kişisel verilerini çalmak olacaktır, dolandırıcılar çoğu zaman dolandırmayı planladıkları kişiye ait bilgileri toparlayarak bir planlama oluşturur. Bu yüzden kayıp bitcoin anahtarlarını bulmayı vaat ederek bir kişiye ait kişisel verileri istemek dolandırıcılıktır.
Örnek olarak söylüyorum; kişinin ismini, soy ismini doğum tarihini vs öğrenmek sizce çok şey kaybedilecek bir durum mu? Kişiler bu bilgileri hatta daha fazlasını sosyal medya veyahut başka mecralarda üyelik açarken veriyor birşey olmuyor kaybetmiyor da benim soracağım basit ve sıradan sorular karşısında verilen cevaplarla mı pek çok şeyi kaybetmiş oluyor?
Voodoo ayini ve hipnotize tarzı şeylerden bahsetmişsiniz ama benim bu tür şeylerle ilgim yok ve benim inancıma göre voodoo yada hipnotize tarzı şeylere inanmıyorum.
Beni tanımadığınız için dolandırıcı statüsünde görmenizi anlıyorum, ülkemizde her türden dolandırıcılık vakaları bayağı üst seviyelerde. Yaşanan olaylar neticesinde insanların çevresine duvar örerek, önyargılı davranmalarını anlıyorum. İnsanların kazandıklarıyla, aktif olarak kullanabildikleriyle ilgilenmiyorum.
Ayrıca bulmayı vaat ederek demişsiniz ama benim herhangi bir vaadim yok, sadece ihtimal var diyorum ve bu ihtimal %100 sonuç verir demiyorum. %100 sonuç verir desem kesin konuşsam size hak veririm ama benim düşündüğüm sadece bir ihtimal. Benim kişiden isteyeceğim bilgiler çok basit ve verildiğinde kişiye herhangi bir zararı olmayacak bilgiler. Tutupta kişinin tc numarasıdır falan filan tarzı şeyler istenmeyecek.