Pages:
Author

Topic: para transferi - page 2. (Read 282 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
May 05, 2018, 02:58:13 PM
Ben bu kadar uzun sürdüğünü tahmin etmiyordum. Acele işi olanlar için yüksek süreler bunlar. Tabi orada binancenin onay süresi etkili oluyor

kesinlikle hocam 3 denemenin ilkinde papara transferi geciktirdi diğerleri tamamen binance kaynaklı.

paparadaki gecikmeyide ilk transfer olduğu için kabullendim 2 ve 3 gayet başarılıydı
member
May 05, 2018, 02:55:10 PM
bu arada neden haftasonu ihtiyacın olsunki diyenler olabilir ya da gece.

ben şöyle düşünüyorum bin tl çekiceksem o bin tl bi fırsat anında bana yüz tl bırakabilir. borsada ne kadar fazla tutabilirsem paramı o kadar avantajlı oluyorum bu yüzden böyle bi ihtiyaç doğmuştu benim için. bu yöntem ilaç gibi geldi
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
May 05, 2018, 02:51:26 PM
İşlemlerin onaylanması zaman alıyor haliyle ve her zaman değişkenlik gösteriyor. Paparayı hiç kullanmadım fakat haftasonları, ihtiyaç halinde ben de kullanabilirim.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
May 05, 2018, 02:45:20 PM
Ben bu kadar uzun sürdüğünü tahmin etmiyordum. Acele işi olanlar için yüksek süreler bunlar. Tabi orada binancenin onay süresi etkili oluyor
member
May 05, 2018, 02:35:20 PM
Bende daha önce çekim yapacağım zaman ltcyi terchi ediyordum. Hacim yüksek diye son dönemde tamamen ethereuma döndüm.

xlm dede hacim iyiydi hocam. fakat türk borsaları en babasının hacmi neki o an istediğimiz fiyattan alıcı bulamayıp sııkıntı yaşıyoruz genelde.
member
May 05, 2018, 02:34:14 PM

hocam eline sağlık güzel anlatmışsın. baştada dediğim gibi benim amacım öğretmek değilde deneyimlerimi paylaşıp. alternatif sunmak.
genelde böyle konularda soru işaretim olur hep nette bi cevap alamam. benimle aynı düşünen olabilir diye paylaştım. bol kazançlar...
newbie
Activity: 154
Merit: 0
May 05, 2018, 02:24:46 PM
Bende daha önce çekim yapacağım zaman ltcyi terchi ediyordum. Hacim yüksek diye son dönemde tamamen ethereuma döndüm.
member
May 05, 2018, 02:19:16 PM
paylaşım için sağolun tfntvl hocam, bu tip sorunlar papara da yaşanabiliyor, bu açıdan iyi oldu bu konu, diğer linki verilen konu çok uzun.

rica ederim hocam .

önceleri koineks xlm transferi yapıyordum. çok hızlı ve transfer ücreti yok denecek kadar az dı fakat acil ihtiyaçlarda çok iyi oldu.

bitfekse de el altından haber uçurdum xlm tarzı bi coin eklemeleri için eğer yaparlarsa kullandğım tek borsa olabilir.

bunun yanında koineks papara eklerse. hiç düşünmeden orayı kullanmaya devam ederim.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
May 05, 2018, 02:03:02 PM
paylaşım için sağolun tfntvl hocam, bu tip sorunlar papara da yaşanabiliyor, bu açıdan iyi oldu bu konu, diğer linki verilen konu çok uzun.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
member
May 05, 2018, 01:42:49 PM
arkadaşlar belki böyle bi başlık vardır. ben rastlamadığım ve deneyimlerimi aktaracağım için açıyorum.

binance tan bitfekse ltc transferi yapıyorum. ilk deneme harçlık niyetine 150 tl  13:34 te tranferi başlattım. bitfekste tl ye çevirdim. papara hesabıma çektim. bankaya transfer istedim. 14:27 de banka hesabımda parayı gördüm. toplam 53 dakika

ikinci denemede yine 150 tl transfer ettim. bu kez pazar günü. yine aynı işlemler toplam süre 19 dakika.

üçüncü denemede pazartesi yaptım 400 tl çektim. yine aynı işlemler toplam süre 26 dakika.

işlemler için ltc transferi 6 tl. bitfeks papara transferi 2 tl(authenticator ve pin girdiğiniz anda papara hesabınıza geçiyor.). papara banka transferi 1 tl şeklinde ödeme yaptım

binance 4 onaylı ltc gönderdiği için 0.01 ltc ödedim. 6 onaylı gönderen siteler de 0.001 ltc kesiliyor.

özellikle haftasonu veya mesai saatleri dışında bu tarz işlemlere ihtiyacınız olursa kullanmanızı tavsiye ederim.

NOT:  yüksek mebla çekmeyi denemedim. yüksek meblalarda paparanın ne kadar sürede işlem yapacağını bilmiyorum
Pages:
Jump to: