Pages:
Author

Topic: Paranın Şifresi : Bitcoin (Yayında) - page 2. (Read 3434 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
öncelikle teşekkür ederim emekleriniz için, kişi araştırdığında bitcoin ile alakalı bir çok kaynak buluyor ama bazılarını anlamak gerçekten zor düzgün ve anlaşılır en güzeli de güvenilir kaynakların olması güzel bu tür kaynakların çoğalması dileklerimle.
newbie
Activity: 210
Bu tür yayınların artması seltçr ve piyasa için çok olumlu. Başarılarınızın devamını dilerim umarım çok kitleye ulaşıp bu tür yayınların devamlılığı sağlanır.
Emeğinize sağlık.
newbie
Activity: 32
Yararlı bi paylaşım olmuş en kısa sürede göz atıcam teşekkürler..
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Emeğinize sağlık emek verip bunu karşılıksız sunmak her baba yiğidin harcı değil  Cheesy En kısa zamanda okuyacağım piyasanın yazılı, doğru, bilgi ve belgelere ihtiyacı var Türkçe kaynak eksikliği var malesef sizde bunu kapatmaya katkıda bulunmuşsunuz teşekkürler.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Kitap yeni başlayan birisi için gayet dolu dolu olmuş, işlenmemiş konu başlığı kalmamış. Zamanla daha ekstra konularda eklemek gerekecektir blok zincirinin gelişim hızına bakıldığında. Elinize sağlık hocam
full member
Activity: 411
Merit: 134
Emeğinize sağlık. Mail adresimi yolladım geldiğinde hemen okumaya başlayacağım.Teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
newbie
Activity: 98
Satışlarınızda başarılar diliyorum. Bu forum haricinde başka siteleri pek takip edemiyorum. Öyle olsa bütün günümü alacak. Kitap gibi bütün önemli bilgilerin bir araya toplanmış hali zaman açısından epey kazançlı oluyor. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Güzel olmuş emek vermişsiniz zaman harcamışsın ve bunu ücretsiz olarak sunuyorsun gerçekten TR de görülmeyecek tarzda hareketler bunlar.
full member
Activity: 448
Merit: 124
bazı bölümlerini izleyebildim ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel bir programdı. İzlenmesini tavsiye ederim.
member
Activity: 588
Merit: 18
Böyle meşakkatli bir çalışmaya girip bu şekilde yararlı bir sonuca ulaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Elinize sağlık umarım bu tarz çalışmalar çoğalır. Kripto paralar hakkında bilgi arayan çok insan var. Elbette bir karşılığı olacaktır.
newbie
Activity: 70
bu tarz çalışmaların her yıl güncellenmesine ihtiyaç var bu piyasa gerek projeler gerekse market açısından sürekli yenileniyor
newbie
Activity: 229
Başarılı, inceledim ve beğendim.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Tebrik ederim, aslında en iyi kaynak internet denir ama o kadar çok bilgi var ki içinde boğuluyoruz. Bizim yerimize birisinin düzenleyip sunduğu basılı kaynak en iyi rehber
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Hızlıca baştan sona inceledim.
Başlık sıralaması doğru olmasa da hepsi bir arada bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. Önerim cüzdanlar ile ilgili bilgileri biraz daha geniş tutmanızdır.
Misal bir bitcoin-core kurulumu, electrum kurulumu da bu belgeye eklenmeli bence.
Birde madencilikten önce bahsedilmesi gereken bir husus var. POW ve POS nedir bunları açıklanması lazım.

sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Söyle bir göz gezdirdim de, gayet başarılı olmuş.. ellerinize sağlık.. bir çıktısını alıp  kenarı koyuyorum hemen. Klavuz olarak yol gösterici olarak gayet iyi bir anlatım şekli olmu.. diger arkdasların da dedigi gibi biran önce daha kolay bir portala yerleştirip yayılmasını gönülden isterim. teşekkürler
member
Activity: 234
Merit: 10
tebrik ederim emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuşa benziyor en kısa sürede bende okuyup inceleyeceğim
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Başarılar güzel bir çalışmaya benziyor. Ama türk milleti olarak aldığımız coinin bile wp sini açıp incelemiyoruz çoğu zaman . Umarım projeniz herkese ulaşır . Herkes bitcoin hakkında bilgi sahibi olur.
member
Activity: 107
Merit: 12
Henüz görmeyenler için güncel.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
April 27, 2018, 12:12:00 PM
Emek harcanmış bu yüzden elinize sağlık ancak ücretsiz olursa isim anlamında size bir geri dönüşü olacağını ve bu konularda akil insan seviyesine yükseleceğinizi düşünüyorum.
member
Activity: 302
Merit: 12
April 27, 2018, 10:50:11 AM
Ne zaman bu kitabı yazacaklar diye hep düşünüyordum.Yazmışsınız elinize sağlık.
Pages:
Jump to: