Pages:
Author

Topic: paribu koineks yazılım - page 2. (Read 1024 times)

member
Activity: 70
Merit: 10
October 27, 2017, 10:54:39 AM
İstanbulda yazılımcılar api ile kopya yapabiliyor 5 bine hazır kurulum yaparlar arastır. 0 dan yazmaya gerek yok biraz farklı yap ben yazdırdım dersin zaten.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 27, 2017, 10:31:44 AM
Bankalarla bir şekilde hesap açmalısınız. Bu işi kolay sanmayın, sonuçta sürekli kaynağı belirsiz bir para giriş-çıkış'ı var. Bir süre sonra uyarılacaksınız.

Bitcoinı belirlemek çok önemli direk olarak arbitrajdan çok büyük zarar edebilirsiniz. Hatta sisteminizi sürekli olarak izleyip, zaman zaman manuel müdahaleleriniz bile söz konusu olabilir. Manuel müdahaleden kastım bir süre işlem yapmaya izin vermemek gibi.

Kısacası sistemi oturtanız müthiş bir para var, 20.000 TL yatırılacak olsa 400 TL taş atmadan alıyorsunuz. Sonra gelen paranın da her işleminde neredeyse para kazanıyorsunuz. İşi bilen için temiz iş.

peki işin vergi kısmını yasal süreçlerini nasıl hallediyorlar ? bu konuda bilginiz var mı ?

yazılım kısmında hangi dil altyapısı üzerine bu sistemler geliştiriliyor ? php ?

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 27, 2017, 06:17:50 AM
Bitcoinı belirlemek çok önemli direk olarak arbitrajdan çok büyük zarar edebilirsiniz. Hatta sisteminizi sürekli olarak izleyip, zaman zaman manuel müdahaleleriniz bile söz konusu olabilir. Manuel müdahaleden kastım bir süre işlem yapmaya izin vermemek gibi.

Şu dediğinizi yapan tek bir borsa var onun hakkında da burada destanlar yazıldı. Her işte olduğu gibi bu iştede kar ve zarar var. Ki borsa sahibi açığa alış satış yapmaz sadece komisyonlara bakar ise bu dediğinizi yapması gerekmez. Dediğiniz şey hiç etik değil, bence dolandırıcılık.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
October 27, 2017, 05:55:40 AM
Bankalarla bir şekilde hesap açmalısınız. Bu işi kolay sanmayın, sonuçta sürekli kaynağı belirsiz bir para giriş-çıkış'ı var. Bir süre sonra uyarılacaksınız.

Bitcoin fiyatını belirlemek çok önemli direk olarak arbitrajdan çok büyük zarar edebilirsiniz. Hatta sisteminizi sürekli olarak izleyip, zaman zaman manuel müdahaleleriniz bile söz konusu olabilir. Manuel müdahaleden kastım bir süre işlem yapmaya izin vermemek gibi.

Kısacası sistemi oturtanız müthiş bir para var, 20.000 TL yatırılacak olsa 400 TL taş atmadan alıyorsunuz. Sonra gelen paranın da her işleminde neredeyse para kazanıyorsunuz. İşi bilen için temiz iş.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 27, 2017, 02:40:26 AM
paribunun yazılımcısını cok beğeniyorum. sms ile stabil calısması, borsanın durumu yeni bir borsa olmasına karşın bence iyi durumda. Zaman zaman aksilikler olabiliyor ama şuan yazılım olarak bence tr deki en iyisi.
Yazılımcısını merak ediyorum. Tahminim iyi bir parada vermişlerdir.
işin %80i iyi yazılım. sonrasında başlangıçta reklam(komisyonsuz 1-2ay çalışmak en iyi reklam oluyor) daha sonra zaten memnun kullanıcılar diger kullanıcıları çekiyor.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
October 27, 2017, 02:34:10 AM
Tecrübe & Finans & Sağlam bir ekip diyebilirim . Bu 3 olmazsa ne kadar uğraşırsan uğraş verim alamazsın başarı sağlayamazsın . Oldukça zor bunlar hemen 1 haftada karar verip siteyi açman demek bir şey ifade etmeyecektir . Uzun soluklu bir proje olur ..
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
October 27, 2017, 01:32:36 AM
Hocam tam net bilmesemde. İyi bir yazılımcıya ihtiyacınız var. Daha sonrasında reklam için bütçe falandır. Fakat sağlam para yatırmak lazım gibi geliyor yalnış bilgi vermeyeyim ama benim aklıma bunlar geldi.
newbie
Activity: 106
Merit: 0
October 27, 2017, 01:29:48 AM
değerli arkadaşlar paribu koinim gibi borsa siteleri yapabilmek için ne gerekiyor.Nereden başlamalıyız.
Pages:
Jump to: