Pages:
Author

Topic: Paribu neyi bekliyorsun?! - page 2. (Read 2025 times)

full member
Activity: 294
Merit: 100
August 02, 2017, 12:09:48 PM
Depositlerin acik olmayacagini biliyordum ama sureci hizli ilerletmeyip fiyatin dusmesine kadar beklenmesinden yakiniyorum
hero member
Activity: 868
Merit: 502
August 02, 2017, 12:06:11 PM
arkads bos konusuyorsun.madem onları bılıyon da depositlerın acık olmadıgını neden bılmıyorsun da parıbu ya yakınıyorsun.anlamadıgımız nokta o. zeytınyag gıbı uste cıkma Cheesy
full member
August 02, 2017, 12:04:41 PM
Kim bilebilirsi ki paribunun işlem açma suresini? Ona bakarsaniz herkes yirtiniyodu dün burda Bcc hemen düsecek elinize gelir gelmez satin diye. 0.1 Btc degerinden sattiginiz icin kuyruk acinizi benden cikarmayin
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
August 02, 2017, 12:04:22 PM
Özür dilerim private keyimi almadığım icin. Bu kadar yuklenmeyin be sadece paribuya yakindim. Cuzdanima alamamamin ozel sebebi olmadigini nerden biliyorsunuz? Her seyi bir siz biliyorsunuz zaten bizim bir seyden haberimiz yok

istedigin kadar sebebi olsun paribudan ceksen nereye atacaksin dusundun mu hic? atacagin exchange deposit e izin veriyor mu bcc adresin var mi ki cekeceksin?
full member
August 02, 2017, 12:01:48 PM
Özür dilerim private keyimi almadığım icin. Bu kadar yuklenmeyin be sadece paribuya yakindim. Cuzdanima alamamamin ozel sebebi olmadigini nerden biliyorsunuz? Her seyi bir siz biliyorsunuz zaten bizim bir seyden haberimiz yok
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
August 02, 2017, 11:50:19 AM
Allahım ya hocam forumda takıldığına emin misin sen? Hergün herkes söyledi private keyler elinizde olsun, borsada para bırakmayın diye. Madem bu kadar BCCle oynama meraklısıydın bittrexte bıraksaydın oyun hamuru gibi oynuyo millet şuanda.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
August 02, 2017, 11:49:08 AM
Boyle olaylar gerceklesmeden coinlerinizi pvkey elinizde olan bir cuzdana cekerseniz uzulmezsiniz. Gelen bcclere mudahele etmek icin paribunun keyfinide beklememis olursunuz.

bcc yi saglama almak istiyorduysaniz coinleri kendi cuzdaniniza alacaktiniz. hizli pozisyon alabilmek istiyorduysaniz o zaman bcc yi ekleyecegini soyleyen btc:bcc verecegini soyleyen borsada tutacaktiniz.

cekme yatirma aktif degil cogu yerde. exchangeler kendi icinde dumplayip pumpluyor.

Aynen öyle, Kendi cüzdanızda da olsa, borsalarda kapalı devre satışlar oldugu için yine dışarıda kalacaktı millet ki, kaldı da...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
August 02, 2017, 11:45:24 AM
Boyle olaylar gerceklesmeden coinlerinizi pvkey elinizde olan bir cuzdana cekerseniz uzulmezsiniz. Gelen bcclere mudahele etmek icin paribunun keyfinide beklememis olursunuz.

bcc yi saglama almak istiyorduysaniz coinleri kendi cuzdaniniza alacaktiniz. hizli pozisyon alabilmek istiyorduysaniz o zaman bcc yi ekleyecegini soyleyen btc:bcc verecegini soyleyen borsada tutacaktiniz.

cekme yatirma aktif degil cogu yerde. exchangeler kendi icinde dumplayip pumpluyor.
hero member
Activity: 784
August 02, 2017, 11:41:01 AM
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
August 02, 2017, 11:14:58 AM
Bcc çekemiyoruz öğlen açsalar dünyanın kârını yapacaktım düştükçe düşüyor
Şu anda bittrex te de BCC çekme yatırma söz konusu değil, lokal cüzdanlardaki coinler atılabildiğinde kan gövdeyi götürecek zaten.

https://bittrex.com/status

Bu arada konu servislerde olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Öte yandan altcoin ile ilgili olduğu için burada da kalabilir Cheesy

Bol kazançlar
hero member
Activity: 868
August 02, 2017, 11:12:47 AM
ıyı de kardesım azıcık arastır yahu  laf sölemeden .hangı borsadan bcc cekebılen var .varsa sölede bılelım butun dunya da kapalı.paribu nasıl acsın hey allahım ya
sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
August 02, 2017, 11:04:13 AM
kendi cüzdanınıza çekin, borsalarda tutmayın diye defalarca söyledik sanırım.
full member
August 02, 2017, 10:54:57 AM
Pages:
Jump to: