Pages:
Author

Topic: Paribu.com VS Koinim.com - page 2. (Read 7788 times)

sr. member
Activity: 561
Merit: 274
July 23, 2017, 03:47:14 PM
gönderim ucreti ,hizli para yatırıp cekebilme ve volume yuzunden bende paribu diyorum.guvenilirlik konusunda koinim daha eski oldugundan dolayı nedense bir adım ondeymiş gibi geliyor.koinimin tek artısı litecoin, onda da makas bazen cok ucuk olabildiginden zorda kalmadıkca paribuyla devam ediyorum.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
July 23, 2017, 03:11:07 PM
Paribu'yu benim için öne çıkartan en önemli unsurlardan birisi de hesap onayı avantajı. Koinimde bildiğim kadarıyla TL ile işlem yapmak için belge gönderip hesabı onaylatmak zorunlu, ama Paribu diyor ki, "kardeş bizde de hesap onayı var ama günde 500TL ve ayda toplam 5000TL üzeri işlem yapmayacaksan seni yormayalım, bize secereni göndermene gerek yok, üye ol yap"
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
July 23, 2017, 01:54:40 PM
Paribu'yu kullanmadım, kullanmayı düşünmüyorum. Sahipleri Bitcoin topluluğunda tanınan kişiler değil. Btctürk el değiştirdikten sonra onu da kullanmayı bıraktım. Bitkapital Bitshares altyapısında olduğu için hiç hacim yok. Geriye bir tek Koinim kalıyor. Zorunluluktan Koinim kullanan büyük bir kesim var. Düzgün bir rakip çıksa rekabeti artırabilir.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
July 23, 2017, 01:09:01 PM
Ben iki borsayıda kullanıyorum.İki borsanında birbirine üstünlük sağladığı bazı noktalar var. Ben işlem yapacağım zaman her iki borsadaki kura bakıyorum hangisi uygunsa o borsayı tercih ediyorum  Smiley
member
Activity: 83
Merit: 10
July 23, 2017, 08:07:22 AM
Her ikisini de kullanıyorum.Tr olarak yeterli benim için daha önce borsa bile yoktu.Btctürk bana göre hepsinden daha iyi destek olarak.

Destek olarak koinim daha hızlı. Günlük işlem limitim bitince bir mail ile 10 dk sonra hemen yeni işlem limiti açıyor.

Paribu ve koinim aynı soru için destek maili attıgımda koinimden daha hızlı cevap aldım.

Koinim hacim olarak tabi ki de paribunun yanından geçemez orası ayrı bir konu.

Ha unutmadan bir de koinimde makas aralığı fazla oldugunda dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bot fiyat giriyor.

Örnek satış fiyatı: 9.500.00

Örnek alış fiyatı  : 9.100.00

Alış emrim         : 9.110.00

Botun emri        : 9.100.01

Nerden bu kanıya vardımığı soracak olursanız defalarca denedim, emrin üstüne vurdu her kaldırdığım da aynı şekilde tekrar ediyor.Kullanıcının bu şekilde hızlı emir gireceğini sanmıyorum. Emir girdiğim de tabloya yansıdığı an hemen 01 lik artış ile yeni emir giriliyor.Belirli bir makas aralığına gelinceye kadar bu şekile hep emir giriliyor.

hero member
Activity: 644
Merit: 504
July 23, 2017, 07:15:26 AM
Her ikisini de kullandım net olarak söylüyorum = Paribu.

Paribu koinimi hızlı para yatırma'da katlarken hız konusunda koinimi öne çıkarmak garip olmuş.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
July 23, 2017, 06:02:21 AM
Bu da benim tercihlerim:

a) Hızlı işlem yapabilme :    Koinim
b) 1 den fazla coin         :    Koinim   (BTC / LTC)
c) Hızlı TL çekimi           :    Koinim
d) Hızlı TL yatırma         :    Koinim
e) BTC transfer hızı        :    Koinim
f) Güvenilirlik hissi         :    Koinim
g) işlem geçmişi            :    Koinim
h) Destek                      :   Koinim

Sonuç: Kazanan Koinim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
July 23, 2017, 05:55:26 AM
Koinim de benim de hesabım var.
Ama  santinotr arkadaşın söylediklerine katılıyorum.
Paribu her açıdan daha iyi görünüyor, dolayısıyla işlemlerimi oradan yapıyorum.
Koinim in bu süreci neden böyle hantal geçirdiği sorusu ise tam bir tez konusu.
Ben de çok düşündüm neden geliştirmiyorlar diye ama cevap bulamadım.
member
Activity: 126
Merit: 12
July 22, 2017, 06:31:23 AM
İlk açıldığından bu yana Koinim'de aktif işlem yapıyorum. Özellikle BTCTurk'ün işlemleri durdurması sonrasında malumunuz hepimiz Koinim'den başka alternatife sahip değildik. Ancak Koinim bu süreci o kadar rezil geçirdi ki tek başına saltanat kurmak varken her geçen gün kan kaybediyor. Senin piyasada en güçlü rakibin silinmiş, teksin yani yön vermek senin elinde. Ama günlerce belgeleri onaylama, tasarımında en ufak bir gelişme yapma, hala son işlemler bölümünü işlevselleştirme, mobil uygulama yapma... Koinim uzun süredir piyasada olması harici hiç bir + özellik taşımayan gelişime uzak bir borsa. Paribu ise Koinim'in bu sefil halini görerek iyi bir çıkış yakaladı. Hala Koinim'de aylık ciddi bir hacmim var, ama muhtemelen ben gibi bir kaç eski sadık müşteri de limanı terkettikten sonra bir kaç aya kadar günlük işlem hacmi 30-40'a kadar düşecektir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
July 21, 2017, 09:26:03 PM
Paribu diyorum koinim de hesabım var onaylı ama kullanmıyacağım gerek yok paribu varken.
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
July 21, 2017, 03:37:21 AM
Henüz paribu yu denememiştim ama bu başlıktan sonra deneyeceğim. Tecrübelere dayanarak Paribu diyorsanız denemek lazım. Güzel başlık olmuş. Teşekkürler.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
July 20, 2017, 02:38:52 PM
                                                   Kazanan
-----------------------------------------------------------------------------------------
a) Hızlı işlem yapabilme :    Paribu
b) 1 den fazla coin         :    Koinim   (BTC / LTC)
c) Hızlı TL çekimi           :    Paribu
d) Hızlı TL yatırma         :    Paribu
e) BTC transfer hızı        :    Paribu
f) Güvenilirlik hissi         :    Paribu
g) işlem geçmişi            :    Paribu
h) Destek                      :   Berabere
-------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda ki tabloda toplam 8 kriter var. (Benim önemsediğim ve aklıma gelen)

Paribu : 6 kazanan 1 Beraberlik
Koinim: 1 kazanan 1 Beraberlik benim için de şeklinde çıkıyor sonuç
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
July 20, 2017, 01:51:35 PM
Demin çekim talebi verip markete gittim.dondugumde para banka hesabimdaydi. Tartışmasız en hızlı borsa.

Hangisi için söyledin bunu? Başlıkta Koinim ile Paribu karşılaştırılıyor.
Ben Paribu kullanmadım ama Koinimden 200 bin TL çektim. Her seferinde yarım saat bile olmadan geldi hesabıma.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
July 20, 2017, 08:24:14 AM
Demin çekim talebi verip markete gittim.dondugumde para banka hesabimdaydi. Tartışmasız en hızlı borsa.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
July 20, 2017, 08:12:04 AM
Birkaç ay önce Paribu'nun kullandığıı cüzdanda bir sıkıntı olmuştu, transferler 1-2 gün havada kaldı, çifte harcama olarak göründü (ek fee ödeyerek düzelttiklerini açıkladılar), o zaman destek hemen hemen kimseye dönüş yapmamıştı, bu olay kolayından silemeyecekleri bir negatif puan oldu benim gözümde. Ama yine de işlemler hızlı ve pratik, arayüzü de kullanışlı olduğu için tercih ediyorum. Bununla birlikte 2fa'nın eksiklik olduğu da bir gerçek.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
July 20, 2017, 03:08:19 AM
Paribu kullanıyorum. Koinim de onaylı hesabım var.Şimdiye kadar paribu sıkıntı çıkartmadığı için değiştirme gereği görmedim.

- yönü : mobil sitesi olmaması. (ios da saçma sapan bir ekran geliyor karşıma, kullanılabilir değil.)
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
July 19, 2017, 10:38:12 PM
Ben de tam koinimin konusuna yazacaktım paribudan artıları neler diye bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Paribu kullanıyorum şu an problem yok kıyaslamaya da bakarsak şimdilik koinime gerek yok.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 19, 2017, 04:33:26 PM
Hızlı işlem olarak baktığımızda bana göre'de iyisi diyebilirim hatta komisyon konusunda'da bir nebze bana göre iyi. Btctürk daha tam olarak oturmadı koinim bence bu konuda çok kötü.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 19, 2017, 11:35:56 AM
Satış fiyatı en düşük olsada en çok Paribu'yu kullanıyor ve seviyorum çünkü arayüz güzel, işlemler hızlı.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
July 19, 2017, 04:28:46 AM
Ben Koinimi seviyorum. Kullanıcı tabanı sayesinde piyasadan daha ucuza Bitcoin alabiliyorum. Mesela şu anda Bitcoin 2380 dolar, dolar 3.53 TL ama Koinimde fiyat 8400 TL civarında seyrediyor. Ya piyasadan ucuza ya piyasa ile aynı fiyattan alım fırsatı veriyor. Piyasaya yeni giren kullanıcılar için çok önemli bir imkan sunuyorlar.
Pages:
Jump to: