Pages:
Author

Topic: Patates Dağıtımı - page 2. (Read 268 times)

full member
Activity: 546
Merit: 154
May 01, 2021, 04:10:01 AM
Yuh ya o nasıl muameledir ya Allah ıslah etsin. İhtiyaç sahiplerine patates dagitiyormuslar yolu bumudur yardım yapmanın yazık . Artık bukadari da cezasız kalmaz inşallah .
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
May 01, 2021, 03:58:43 AM
Eee hala utanılmıyor mu şu görüntülere rağmen? İnsanların düşürüldüğü şu hale bakın, iki kilo patates için birbirlerini öldürecekler. Bir de çıkıp diyorlar ki biz şu yardımı yapıyoruz biz bu yardımı yapıyoruz diye konuşuyorlar. Yardımı yapan kişileri, altında çalıştırdığın elemanları bir denetle, yardım için düzgün bir sistem kur. Mahalleye üstü açık kamyonla çuvalla patates gönderip rastgele dağıtım yaptırırsan tabi böyle görüntüler ortaya çıkar. İnsanlar açlıktan ölecek, geldiğimiz nokta ortada.

10 yıl önce baklava dağıtılan kuyruklarda böyle izdiham görüyorduk, iş patatese kadar düştü. Yakındır bu topraklarda bayat ekmek ve su savaşları çıkması...
legendary
Activity: 2156
Merit: 1507
May 01, 2021, 02:31:00 AM
Bu olayı ilk paylaşıldığı gün gördüm ve dünde benim mahallemdr dağıtıldı görevliler insana köpek muamelesi yapıyordu video çekip atsam ne olacaktı ne degisecekti soğan yok diye üç çuval evet bildiğiniz üç çuval yaş patates dağıtıyorlar vatandaşın yapacsk birseyi yok ben insanlarin zor gecindigini görüyorum. Parasız insanın yapabileceklerinin sınırı yok. Her zaman söylerim o boğaz doymak zorunda ha helal yolla ha böyle ha haram yolla doyacak.

Saygimi? Saygıyla karın doymuyor.

İstedikleri oldu ülkenin çoğunluğu iktidara muhtaç zaten jstenende yıllardır bu videodaki sonuctu.

20 yılda gururla geldiğimiz nokta budur.

Hani kaç gündür soruyorum ya günü birlik çalışanlar 18 gün boyunca ne yapacak diye çalışmayacak mı sanıyorsunuz? Yasakmış. Evde boş dolap da karın doyurmuyor.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
May 01, 2021, 02:25:50 AM
https://twitter.com/gulcicek673/status/1388247282735267846?s=20

Bu nasıl bir harekettir be kodumun o... şu videoyu izledikten sonra o kadar sinirlendim ki anlatamam ne hallere geldik neler görecez daha kim bilir..
Pages:
Jump to: