Pages:
Author

Topic: PayPal Bitcoin Entegresi Gerçekleşmek Üzere ! (PayPal Video Yayınladı) - page 2. (Read 7734 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
haberin gerçekleşme zamanı önemlidir.
imdi adamlar 2 sene sonra entegre olacak derse, siner olay.
btc ye asıl etkiyi çin yapar, çin bankalara serbest desin fırlar gider. btc ye böyle haberler lazım.
paypal gibi geniş networklerin btc nin fiyatının 400-500 bandındayken açıklama yapması btc nin fiyatnın buralarda stabil kalmasını sağlar bence.çünkü ağırlıklı al-sat ortalamaları btc nin şu an ki fiyatları olacak.
bu bağlamda orta vadede kimse çıkmasını ve düşmesini beklemesin o zaman. dediğim gibi. gerçekleşme zamanı önemli.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Şu anda 271.000 civarında video, dün geceden beri çok ciddi sayıda izlenmiş. Satoshi'nin mailinin çalınması olayı yüzünden arka planda kaldı PayPal olayı, yabancı forumlarda ya PayPal haberi ile birlikte satın alacaksınız ya da Satoshi haberi ile birlikte satacaksınız diye yorumluyorlar.

Satoshinin emaili demişken, 985.000lik hesabının çalındığını hayal bile etmek istemiyorum. Heykır kardeş satmaya bir başlarsa eşim ve bana pizza ısmarlayana 10.000 btc göndericem mesajları okumaya başlarız  Grin
full member
Activity: 196
Merit: 100
Bitcoin forumda tabii ki özne "bitcoin" oluveriyor ama burada yapılmak istenen bitcoine değer katmak değil, Apple hamlesine karşı Paypalın savunmaya geçmesi. Böyle böyle bitcoin alıp başını gidecek ama kısa zamanda bir yükseliş beklentisi içinde değilim. Belki bu haber sayesinde 460$ bandı birazcık daha dayanabilir..
full member
Activity: 149
Merit: 104
Ne biçim bir videoymuş bu, gözlüğün camını değiştirecem sayelerinde.
Pek inanmadım nedense. İyi haber bence.

Ben bir iki kere durdurdum videoyu, aynı kişileri çokça yakaladım:) Ama güzel yapmışlar.

izlenme: 10.469

hero member
Activity: 826
Merit: 1000
Son zamanlarda Bitcoin piyasasında duyulan en önemli haberlerden biri. Küçümsenmeyecek ve son derece kritik bir oyuncuydu Paypal Bitcoin için. Paypal neden bu kadar önemli ? Dünya genelinde Bitcoin'e sahip olabilmek için kabul görmüş ödeme seçeneklerinden en kolayı Paypal olarak görülüyordu, ancak Paypal mevcut hukuki yapısı nedeniyle bu tür alımların tespiti durumunda Alıcı hesabı banladı bir çok defa.

Şimdi durum değişecek ve Paypal aracılığı ile bir çok exchange sitesi Bitcoin satabilecek bunun yanı sıra Paypal tam bir entegrasyon sistemi kurarak alıcı ile satıcı arasında güvenli bir köprü kurmuş olacak. Transaction işlemleri ile doğrudan entegrasyon demek Bitcoin alıcısının dolandırılmadan tam olarak almayı planladığı Bitcoine sahip olması demek.

Bu birliktelik'de tek endişe verici durum yüksek komisyon oranı olabilir ama bu da birçok kişi için görmezden gelinebilir muhtemelen.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Su an itibari ile Paypalin youtube deki videosunun izlenme sayisi sadece     6,175

YArin bu saatte bakalim bu rakam kac olacak, unutmayip bakalim, ona gore en azindan kesin olmasada kac kisi haberi duydu bi tahmin yurutulebilir.
legendary
yıl boyu hep iyi haber geldi, bitcoin düştü. yine öyle olacaktır. ilk tepki alımları haricinde düşeceğini düşünüyorum.

Yahu ne kadar karamsar dusunuyosun, iyi dusun iyi olsun yaw. surada iki sevindik hemen moral bozmaya gerek varmi ?  Cheesy
legendary
Activity: 1106
yıl boyu hep iyi haber geldi, bitcoin düştü. yine öyle olacaktır. ilk tepki alımları haricinde düşeceğini düşünüyorum.
legendary
Paypal kabul eden o kadar cok buyuk firma var ki, paypal alt yapiyi oturtup bu firmalarida direk bitcoin kabul etmeye ikna ederse exchange yapip firmaya fiyat ustunden odemek yerine iste o zaman tadindan yenmez. Iste o zaman gercekten bitcoini kimse tutamaz.
hero member
Activity: 625
Merit: 500
yarın 650 USD yi görür mü dersiniz?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bence çok iyi bir haber  paypalin eninde sonunda btc ile entegre olacağını düşünüyordum ama bu beklediğimden erken oldu açıkçası, yukarı yönlü harekete gelince ben o kadar emin değilim, birileri düğmeye basmadan sanki yukarı hareket olmuycakmış gibi geliyor yazın onlarca iyi haber duyduk ama hep yerinizde saydık
legendary
O dedigini insallah yapmazlar.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
paypal merkezi bir sistem. uzun vadede bitcoin ekosistemine zarar vereceğini düşünüyorum...
eğer insanlar paypal aracılığıyla bitcoin'e girerse ve paypal üzerinden bitcoin al-sat'a başlarsa bir süre sonra otorite paypal olacaktır. fiyatı kontrol eden merkezi bir sistem haline gelecektir...

Paypal in rolu burada exchange degil coinbase gibi odeme araci kurumu sanmiyorum dusundugun gibi olsun. Ayni kredi karti araci kurumlari gibi. payment processor olayi.  Turkiyede yaygin olan bir sey degil ama her banka kendi isini yapmanin derdinde. O yuzden isyerlerinde onlarca pos makinasi var.

paypal'ı yıllardır kullanırım. sadece payment processor olarak kalmayacak bu iş. kredi kartından para çekip bitcoin ile ödeme hizmeti de sağlayacak (bir yerde exchange).  bitcoinleri $-TL gibi yerel para birimlerine çevirme hizmetleri sunacak falan.

paypal'ın eline bitcoin geçtikçe yani paypalın bitcoin portföyü arttıkça bitcoinin fiyatına doğrudan etki edebilecek hale gelecektir.
legendary
paypal merkezi bir sistem. uzun vadede bitcoin ekosistemine zarar vereceğini düşünüyorum...
eğer insanlar paypal aracılığıyla bitcoin'e girerse ve paypal üzerinden bitcoin al-sat'a başlarsa bir süre sonra otorite paypal olacaktır. fiyatı kontrol eden merkezi bir sistem haline gelecektir...

Paypal in rolu burada exchange degil coinbase gibi odeme araci kurumu sanmiyorum dusundugun gibi olsun. Ayni kredi karti araci kurumlari gibi. payment processor olayi.  Turkiyede yaygin olan bir sey degil ama her banka kendi isini yapmanin derdinde. O yuzden isyerlerinde onlarca pos makinasi var.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
legendary
Paypalin onayli resmi facebook sayfasindada var haber ve ayni videounun linki.

https://www.facebook.com/PayPalUSA?fref=ts
legendary
Cunku bitcoin paypal gibi araci kurumlar icinde iyi bir cozum, neticede uluslar arasi transferlerde bir suru komisyon ve burokrasi ile ugrasmalari gerekiyor, kesintileri bizlere yansitmak zorunda kaliyordu. E simdi istedikleri gibi at kosturabilecekler, vergidende yirtabilirler bu sekilde.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Ne biçim bir videoymuş bu, gözlüğün camını değiştirecem sayelerinde.
Pek inanmadım nedense. İyi haber bence.
legendary
İyi bir haber mi kötü bir haber mi bilemedim.

Bence super bir haber, ebayde bitcoin yuzunden banlanmayacak artik kimse ve paypal demek ebay demek ebay demek paypal demek.
Iste beklenen haber buydu desem yeridir, etkilerini ve ayrintilarini ilerleyen gunlerde ogreniriz.
Pages:
Jump to: