Pages:
Author

Topic: PCI-e 16x to 1x Riser USB3.0 V6 YENİ VERSİYON - page 2. (Read 7547 times)

sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Tekrar selamlar.Amazonda 55 USD.3 hafta sonra dönerken beraberimde getireceğim.100 USD vermemin nedeni 3 haftada yapacağı kar.Talep edersen 3 hafta sonra 90 USDden satabilirim.

Türkiye'de 300 TL'den aldım.

Piyasanızı bozmak istemem, ben zaten kendime kadar getirmeyi planlıyorum.

90 dolardan vericeksen 10 tanede bana getir bari hocam. ugrasmıyım yurtdısına cıkıp gelmekle , riserler kargo ile geliyor zaten bunlar gümrükte takılıyor.

Bu mesaj senin.Alacak mısın 10 adet.Önce adam ol sonra konuş.

nakit satısın varsa 10 tane alıyım 90 dolardan sorun yok. cep numaram 0554 371 88 28 ismimde şevki , hatta bursadasın sanırım elden aldırıyım kargo falan ugrasma zahmet vermiyim size.
sr. member
Activity: 395
Merit: 250
Tekrar selamlar.Amazonda 55 USD.3 hafta sonra dönerken beraberimde getireceğim.100 USD vermemin nedeni 3 haftada yapacağı kar.Talep edersen 3 hafta sonra 90 USDden satabilirim.

Türkiye'de 300 TL'den aldım.

Piyasanızı bozmak istemem, ben zaten kendime kadar getirmeyi planlıyorum.

90 dolardan vericeksen 10 tanede bana getir bari hocam. ugrasmıyım yurtdısına cıkıp gelmekle , riserler kargo ile geliyor zaten bunlar gümrükte takılıyor.

Bu mesaj senin.Alacak mısın 10 adet.Önce adam ol sonra konuş.
sr. member
Öncelikle Bulgar benim tahtama satış için kendi reklamını yaptı.Herkes yaptığını bulur.Yazımdaki linke girersen görürsün.Ben aynı ürünleri sadece daha ucuza satıyorum.

arkadasım adam sizinle alısveriş yapmış , 2 gündür kargo bekliyormus ısrarla kargo takip numarasını istemesine ragmen vermemişsin. önce insanlara güven ver ondan sonra istersen ücretsiz sat o beni ilgilendirmez. referans konusunda rahatsız olan varsa 3 kurus fazla verir güvenilir alışveriş yapar hepsi bu. gocunmana gerek yok.  Grin
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Öncelikle Bulgar benim tahtama satış için kendi reklamını yaptı.Herkes yaptığını bulur.Yazımdaki linke girersen görürsün.Ben aynı ürünleri sadece daha ucuza satıyorum.

O zaman o da ayıp etmiş. Ticarete yakışmayan hareketler bunlar
sr. member
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
USB riser, H81 Pro BTC anakart vs gibi ETHER madencilik için gerekli tüm malzemeleri ,0 ve uygun fiyatlara satıyorum.Escrow ücreti benden , kargo sizden.Aynı ürüne neden daha fazla veresiniz?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1639225.0;topicseen

Başkasının satış ilanına girip bunu yazmanda senin ahlaki dereceni gösteriyor.
sr. member
USB riser, H81 Pro BTC anakart vs gibi ETHER madencilik için gerekli tüm malzemeleri ,0 ve uygun fiyatlara satıyorum.Escrow ücreti benden , kargo sizden.Aynı ürüne neden daha fazla veresiniz?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1639225.0;topicseen
sr. member
........................
sr. member
Güncel Stok Durumu :

4 adet Asrock H81 Pro BTC
80 adet riser kablo
sr. member
arkadaslar stoklar sıfırlandı , yeni parti pazartesi veya salı  günü elimde olacak bilginize
sr. member
stokta 4 adet anakart ve 1 adet riser kablo var. satışa devam
sr. member
anakart ve riser kablolar stokta mevcut , satışa devam
sr. member
Açık cevap için çok teşekkürler.Bol kazançlar.

Rica ederim iyi aksamlar
legendary
Activity: 918
Merit: 1000
 Açık cevap için çok teşekkürler.Bol kazançlar.
sr. member
Tüm anakartlarını 100 USD den alabilirim.Satmak isterseniz PM atın ltf.

100 USD biraz geberik olmadı fiyat olarak. yurt dışı fiyatlarını araştırırsanız fiyatın uygun oldugunu belki anlarsınız. hepsini alıcaksan 335 liradan verebilirim. toplam 10 adet var suan

Teklifim 2 gün daha geçerli.İyi satışlar.

10 tane için vermiştim o teklifi zaten hepsini 360 liradan istanbul içi elden teslim sattım , şuan elimde stok yok ve yeni gelicek olan partiyi farklı fiyattan aldıgım için 360 liradan 1 kurus asagıya vermiycem. teklifinizi reddediyorum. 2 gün beklemenize gerek yok farklı alternatiflere başvurnazısı tavsiye ediyorum. saygılar
legendary

100 USD biraz geberik olmadı fiyat olarak. yurt dışı fiyatlarını araştırırsanız fiyatın uygun oldugunu belki anlarsınız. hepsini alıcaksan 335 liradan verebilirim. toplam 10 adet var suan

Teklifim 2 gün daha geçerli.İyi satışlar.
sr. member
330 TLden 2 adet alabilirim.

üzgünüm 100 tane bile alsanız fiyatı minimum 360 lira yapabilirim.
legendary
330 TLden 2 adet alabilirim.
sr. member
arkadaşlar anakartların hepsi satıldı , bir sonraki parti önümüzdeki hafta gelecek. riser kablo 9 adet mevcuttur , bilginize
sr. member

Pages:
Jump to: