Pages:
Author

Topic: [PEC] Peacecoin Türkiye - page 4. (Read 7086 times)

hero member
Activity: 826
Merit: 1000
January 29, 2014, 06:42:55 PM
son 15 dakika
full member
Activity: 224
Merit: 100
January 29, 2014, 06:10:55 PM
Biz yapınca biz de Tr saatine göre yaparız onlar uykusuz kalsın Cheesy  Tabi takan olursa.

SleeplessCoin Smiley

ben gececiyim isteyene yardımcı olurum starta basmak zor iş değil Cheesy + aliser bu coine ilgi yok gibi tutarmı acaba?

Ya tutarsacılardanım ben Smiley

Öngörülerim şu yönde, sessiz sedasız gelen coinler genelde tuttu. DOGE sessiz sedasız geldi tuttu mesela. Gümbürtü kopartıp gelenler yalan oldu. Örneğin Astro, 42 vs ha COYE'yi unutmuşum o da gümbürtüyle geldi.

astro scam bir coindi bana göre ilk günkü fiyasko sonrası günkü poolların çalışmaması felan diğerlerini takip edemedim.

Bu da scam olabilir kimse bilemez ki. Astronun developerlarının niyeti sonradan ortaya çıktı hemen ertesi gün ellerindeki coinleri satmaya başladılar. Bence bu adamların ciddiyetini göstermesi için bir şansları var. Mesela yaptıkları bağışları belgelerlerse süper olur herkesin inancı artar ve sonradan pik yapabilir.

beklemedeyiz :d deneyip görücez coinden coine atlamaktan bıktık ama yapcak bişey yok yatırımın geri dönüşünü almam lazım Cheesy
hero member
January 29, 2014, 05:55:36 PM
Biz yapınca biz de Tr saatine göre yaparız onlar uykusuz kalsın Cheesy  Tabi takan olursa.

SleeplessCoin Smiley

ben gececiyim isteyene yardımcı olurum starta basmak zor iş değil Cheesy + aliser bu coine ilgi yok gibi tutarmı acaba?

Öngörülerim şu yönde, sessiz sedasız gelen coinler genelde tuttu. DOGE sessiz sedasız geldi tuttu mesela. Gümbürtü kopartıp gelenler yalan oldu. Örneğin Astro, 42 vs ha COYE'yi unutmuşum o da gümbürtüyle geldi.

astro scam bir coindi bana göre ilk günkü fiyasko sonrası günkü poolların çalışmaması felan diğerlerini takip edemedim.

Bu da scam olabilir kimse bilemez ki. Astronun developerlarının niyeti sonradan ortaya çıktı hemen ertesi gün ellerindeki coinleri satmaya başladılar. Bence bu adamların ciddiyetini göstermesi için bir şansları var. Mesela yaptıkları bağışları belgelerlerse süper olur herkesin inancı artar ve sonradan pik yapabilir.
full member
January 29, 2014, 05:53:16 PM

SleeplessCoin Smiley

hero member
January 29, 2014, 05:48:09 PM

SleeplessCoin Smiley

full member
January 29, 2014, 05:45:18 PM
Biz yapınca biz de Tr saatine göre yaparız onlar uykusuz kalsın Cheesy  Tabi takan olursa.

SleeplessCoin Smiley

hero member
January 29, 2014, 05:44:31 PM
Kaç kişi ayakta bekliyor merak ettim Smiley
hero member
January 29, 2014, 12:48:37 PM
Biz yapınca biz de Tr saatine göre yaparız onlar uykusuz kalsın Cheesy  Tabi takan olursa.

SleeplessCoin Smiley
full member
January 29, 2014, 12:29:34 PM
hero member
January 29, 2014, 12:19:00 PM
Saaat 2 de gorusuruz beylerrr  Shocked Grin

Bi gün de Türkiye saatine göre yapsalar da biz de uykumuzdan olmasak şaşarım.
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
January 29, 2014, 11:37:42 AM
Saaat 2 de gorusuruz beylerrr  Shocked Grin
hero member
January 29, 2014, 09:52:54 AM
2-3 gün kazmayı düşünüyorum. zorluk çok artıncaya kadar. bu coini gözüm tuttu.

Açılış benim hesaplamalarıma göre bu gece saat 2'ye denk geliyor tabi bazı coinlerde olduğu gibi bir erteleme vs olmaz ise Smiley

ASR gibi  Wink

fakat bu ASR ye göre çok daha profosyonel izlenimi verdi bana.

coin açıldığı zaman kazmaya başlayan arkadaşlar hangi havuzda kazmaya başladıklarını ve havuzun düzgün çalışıp çalışmadığı ile ilgili bilgi verirse çok güzel olur.

Astro da ilk açıldığında profesyonel bir görüntüye sahipti ama sonra olanlar oldu, bana kalırsa ilk aşamada pool'da kazmak çok mantıklı değil premine oranı çok düşük yani solo kazılırsa çok iyi coin çekilebilir difficulty yükseldiğinde pool'a geçmek daha mantıklı.

Bu arada ilk pool açılmış saırım şimdiden kayıt olmakta fayda var ama %1 fee var.

http://pec.lotterymining.com/
sr. member
Activity: 413
January 29, 2014, 07:40:31 AM

Açılış benim hesaplamalarıma göre bu gece saat 2'ye denk geliyor tabi bazı coinlerde olduğu gibi bir erteleme vs olmaz ise Smiley

ASR gibi  Wink

fakat bu ASR ye göre çok daha profosyonel izlenimi verdi bana.

coin açıldığı zaman kazmaya başlayan arkadaşlar hangi havuzda kazmaya başladıklarını ve havuzun düzgün çalışıp çalışmadığı ile ilgili bilgi verirse çok güzel olur.
hero member
January 29, 2014, 06:34:18 AM

sr. member
Activity: 413
January 27, 2014, 01:34:15 PM
hero member
January 27, 2014, 08:29:37 AM
So this is a coin only for Turkey?

No i think it is from US
full member
Activity: 123
January 27, 2014, 08:24:17 AM
So this is a coin only for Turkey?
hero member
January 26, 2014, 07:54:55 AM
@aliser tutar derse bende varım. Ana konusunda ilk yorum yapanlardan biri.  Grin Bakalım 3 gün sonra ne olacak.

Smiley estağfurullah yav benimkisi bir önsezi sadece, çıkan coinlerin herşeyini analiz ediyorum çoğunlukla. Bir amaçları yoksa genellikle takibe alıyorum. Adamlar bir amaç uğruna çıkmış görünüyor yola bunun yanında 0.5 Premined edilmiş olması da bir artı puan sanırım bunu daha çok dağıtmak ve prim olarak sunmak için kazmışlardır.
sr. member
Activity: 532
January 26, 2014, 07:34:18 AM
@aliser tutar derse bende varım. Ana konusunda ilk yorum yapanlardan biri.  Grin Bakalım 3 gün sonra ne olacak.
full member
January 26, 2014, 07:26:10 AM
Çok ilginç bir açılış durumu var şu anda bu coin'de fikirleri mükemmel umarım dediklerini yaparlar konuya PeaceCoin adında bir kullanıcı biz de aynı proje üzerinde çalışıyorduk fikir de aynıydı ne yapmalıyız yazmış Smiley eğer adamlar 29'undan önce bir coin çıkarırlarsa hiç şaşırmam Smiley

Bu arada hem fikirleri hem de vizyonları çok hoşuma gitti tahminim basın'a da yansıyacaktır bu coin ve destekleyenler de çok olacaktır takip edilesi. Şimdiye kadar her açılışta bir havuz sorunu yaşadık Coinium.org umarım bir an evvel iletişime geçip ilk havuzlardan olur da biz de paylanırız zamanında.

biz para kazanırmıyız Cheesy ne zaman açılış yaparlarsa bilgi verde bizde asılalım coini kasmaya Smiley

AstroCoin gibi salaklık yapmazlarsa kesinlikle tutacağına inanıyorum. Websitelerine counter koymuşlar 3 gün 11 saat yazıyor şu an

tamamdır not defterime aldım notumu açılışta kasarız artık Cheesy
Pages:
Jump to: