Pages:
Author

Topic: Pegasus uçak biletlerinde %50'ye kadar indirim. (Yeni) - page 2. (Read 316 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
seyehat konusunda esnek olabilen kişiler için çok güzel indirimler oluyor havayolu firmalarının. imkanınız varsa bu kampanyaları takip edin derim.
newbie
Activity: 161
pegasus sürekli böyle indirimle yapıyor ve insanı bir yere gitmeyi düşünmüyorsa bile gitmeyi düşünmeye itiyor.balkanlara gitmeyi düşünüyorum.
newbie
Activity: 196
para olsa da yararlansak..çok güzel indirim var ve erken aldığımız için neredeyse 5 te birine geliyor bir bilet ama gittiğim yeri karşılayacak para yok..
newbie
Activity: 55
pegasus otobüs firmalar gibi işletiliyor adamların kaliteden yana bildikleri birşey yok. ancak bu kampanyaları ara ara yapmaktalar.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Bir günle kaçırdım kampanyayı tüh ya tam da ekimde tatile gitmeyi düşünüyordum şanssızlık işte Sad Yine de teşekkürler bilgilendirme için artık bundan sonraki kampanyalara.

mobil uygulamasını yüklerseniz çok daha hızlı ulaşabilirsiniz aslında. Her gün kontrol edersiniz birkaç saniyenizi alır sadece. Zaten yakın zamanda bir kampanya daha gelir.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Bir günle kaçırdım kampanyayı tüh ya tam da ekimde tatile gitmeyi düşünüyordum şanssızlık işte Sad Yine de teşekkürler bilgilendirme için artık bundan sonraki kampanyalara.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bayram geliyor isabet olmuş uygun yolculuk ederiz

yanlız bayram tatillerine dikkat edin o dönemde indirimli kampanyadan faydalanamayabilirsiniz veya seyahat tarihlerini biraz esnek tutmanız gerekecek.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
İndirimli biletler var ama ne yazık ki bizim Almanyaya gideceğimiz tarihte yok..Noel zamanı indirim oluyor çoğu zaman . Yine de paylaşım için teşekkür ederim.
newbie
Activity: 6
Bayram geliyor isabet olmuş uygun yolculuk ederiz
jr. member
Activity: 85
Merit: 1
Yurt dışına gidecekler için güzel bir indirim olmuş.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Teşekkürler bilgilendirme için. Pegasusus yaptığı kampanyaları devamlı bu şekilde 2 günlük oluyor zaten. O yüzden yurtdışına çıkmayı düşünenler planladıktan sonra bir ay beklesinler kesin bir %30'luk kampanyaya rastlıyorlar zaten.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Eski kampanyayı sildim yenisini ekliyorum.
https://www.flypgs.com/ adresinden kampanyaya ulaşabilirsiniz.

SATIŞ TARİHİ
08 Ağustos / 10 Ağustos 2018

UÇUŞ TARİHİ
05 Kasım 2018 / 30 Mart 2019

Yurt dışı hayalini daha fazla erteleme, çünkü şimdi tüm yurt dışı uçuşlarında geçerli %50’ye varan indirim bende! Hadi o zaman, biletini 10 Ağustos’a kadar al, 5 Kasım 2018 – 30 Mart 2019 tarihleri arasında dilediğin yeri keşfet.

yeni kampanya ile güncellendi. Eski kampanyayı sildim.
Pages:
Jump to: