Pages:
Author

Topic: Pes Etmeyenler Buraya - page 10. (Read 1395 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
August 02, 2018, 10:18:57 AM
Artık bu son düşüşler falan demiyorum.Düştüğü yere kadar düşer elbet bir gün çıkar.Sadece düşerken adet çoğaltmaya bakın kademeli satıp fazla riske girmeden.Çıksa da üzülmeyeceğiniz bir rakamla.Yoksa sadece takip insanın canını sıkıyor.Gerçekten savaş istiyorlarsa onların anladıkları dilden savaşıp adet çoğaltıp elimizdekileri kaptırmadan güzel günlere taşımak.Zaten o günlerin geleceğine inanmıyorsak kapatıp gidelim.

Çok iyi traderlar bunu yapabilir. Zira bu çok iyi analiz gerektiren bir iş olur. Yapabilene helal olsun. Her yiğidin harcı değil zira.
Bir dönem bende çok iyi trade işlemleri yaptım. Bunun sürekli yeni ve isabetli analiz gerektiğini biliyorum. Gerçekten çok zor, stresli ve yorucu.

Ama herkes alabileceği risk seviyesinde bir trade bakiyesi bulundurmalı. Hali hazırda bende portföyümün %10'nunu trade için kullanıyorum. Boğada bu yüzdeyi 90'a kadar çıkardığım olmuştur.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
August 02, 2018, 10:16:31 AM
henüz pes ettiğimiz söylenemez fakat bu durağanlık insanlarda bir yılgınlığa dönüştü dönüşecek. çok az kaldı o sınıra. gerçi benim için artık bu seviyelerde kalsa bile kabul.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 02, 2018, 10:15:16 AM
Artık bu son düşüşler falan demiyorum.Düştüğü yere kadar düşer elbet bir gün çıkar.Sadece düşerken adet çoğaltmaya bakın kademeli satıp fazla riske girmeden.Çıksa da üzülmeyeceğiniz bir rakamla.Yoksa sadece takip insanın canını sıkıyor.Gerçekten savaş istiyorlarsa onların anladıkları dilden savaşıp adet çoğaltıp elimizdekileri kaptırmadan güzel günlere taşımak.Zaten o günlerin geleceğine inanmıyorsak kapatıp gidelim.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
August 02, 2018, 10:09:20 AM
Kimler hala aramızda ve pes etmedi?

Altcoin toplulukları olarak çok zor günlerden geçtiğimiz doğrudur.
Ama biz blockhain'e ve onun inşa ettiği yeni dünyaya inanıyoruz.

Artık düşmez, dibin dibi dediğimiz yerlerden giriş yaptık ama daha da düştü.
Olabilir, bu her sene yaşadığımız döngüler.

Boğa geldiğinde ansızın gelecek. Çoğumuz gelişini göremeyecek bile.
Bu yüzden kış için nevalemiz hazır, sığınağımızda bekliyor olacağız.

Pes etmek yok!
Pages:
Jump to: