Pages:
Author

Topic: Peter Brandt: Altcoin’lerde yükseliş bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir - page 2. (Read 499 times)

member
Activity: 1036
Merit: 18
gerçekten 25 30 koinden başka hepsi çöp.
hiçbirine ne düzgün bir proje var ne de takım.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
Ben de katılıyorum. Çünkü boğaya daha var bu halvingin vs fiyatlanmasıdır olsa olsa. Boğa genelde halvingten sonra başlıyor.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Paranın altlara dağılacağının garantisi var mı bence yok. Bu yüzden edeceğimiz kara bakalım ona göre işlem yapalım. Altlar uçacak diye bir şey yok.
member
Activity: 365
Merit: 40
Bence adamın yazdığında doğruluk payı var. Çünkü bir önceki boğada bukadar fazla coin , ICO , IEO yoktu. Şuan elini sallasan IEO,ICO , 4000+ coin . Yani boğa altlara gelecektir fakat bunlar belli başlı 20-30 coin arasında sınırlı kalacağını düşünüyorm
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Altlarin artması için bitcoinin sabit kalması veya düşüp buradaki paranın çıkış yapmadan altlara kayması gerekiyor. Bitcoinde ani düşüşler yaşamadığı sürece çıkış olacağını sanmıyorum
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Önüne gelen birşey söylüyor. Kim tutturursa ben bildim diyecek. Bu adamın ne gibi tecrübesi varda birşeyler sallıyor. Belki haklı olabilir ama bu şekilde olan söylemlere itibar etmiyorum.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bence vatandaş saçmalamış.Bitcoin 3k'ya düştüğünde bitcoin bitti diyenler şimdi altcoin bitti diyorlar.Yakında görür neler olacağını.Bu söylemler artıyorsa eli kulağındadır boğanın.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Ben yükseliş olacağına inanıyorum. Bu tür sözler insanları umutsuzluğa sevk ediyor. O kadar bekledim, birileri  aksini söyledi diye düşüncelerimden vazgeçecek değilim.
Zaten kendisi de hepsi için değil balon olanlar için demiş. Delistler her zaman oluyor olmaya devam edecek, eskiler yerini yenilere bırakacak, belki bir kaç tane de hacimli-bilinirliği yüksek altcoinden kötü haber gelir ama altcoinsiz piyasa mı olur? Her zaman para kazanmak isteyen ve risk alacak olanlar çıkar, özellikle böyle korku atmosferinde...İşin aslı korkması gereken de biz değiliz, 150 milyar dolarlık altcoin stoku olan balinalar...
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Bu yazılanları ihtimal olarak göz önünde bulundurmak ve altcoin seçerken azami dikkat etmek faydamıza alacaktır diye düşünüyorum, Bitcoini takip eden ve uzun sürecek bir altcoin boğası bekliyoruz ama olmayabilir de. Geçen yıldan bu yana ATHlerinde satmayıp daha sonra düştükçe zararına verip daha alttan çok ucuza yeniden toplayanlar bile altcoinlerde büyük zararda, düşüşleri bitmek bilmedi ne yazık ki. Bunlar kaç X yapsa zarar ancak giderilir.  Efsane projeler eski fiyatlarına göre sudan ucuz ama kim alacak artık onları, çünkü sürekli yenileri geliyor, eski çamlar bardak oldu.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Brandt, Bitcoin soluklandıktan sonra, 2017de olduğu gibi bir altcoin rallisi bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını söylüyor arkadaşlar. Ben de artık belli başlı altcoinler dışında coinlerin pek iş yapabileceğine inanmamaya başladım. Sizler neler düşünüyorsunuz?

Brandt'in tweet: https://twitter.com/PeterLBrandt/status/1144257807560126464
Pages:
Jump to: