Pages:
Author

Topic: Pfeffer Capital şirketinden Bitcoin ile ilgili inanılmaz tahmin.. - page 2. (Read 295 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Biri 700.000, diğeri de 100 dediğine göre bu iki dehanın(!) ortalamasını alabiliriz. Bitcoin kesin 350.050 dolara olacak, yani galiba, olmadı 40.000, hadi bilemedin 5.000, o da olmadı 80.000  Grin
member
Activity: 574
Merit: 13
Öyle çok sallayan var ki fiyatı... Hayır belki günün birinde 700k olabilir. Ama bu söylendiği gibi kısa sürede olmayacaktır. Gerçi bunu söylerken bende o arkadaşların yaptığı yanılgıya düşüyorum sanki. Kesin olarak kimse hiç bir şey söyleyemez. McAfee gibi 1 milyon dolar olmazsa şunu yaparım, bunu yaparım, oramı yerim gibi gereksiz iddialar çok mantıksız. Bir kere dünya üzerinde en zor tahmin edilecek şey insan psikolojisi ve hareketleri. Bunun üzerine yüzlerce yıldır çalışmalar yapılıyor ve halen bir noktada buluşulabilmiş değil. Yani insanlar birden tercihlerinden vazgeçebildikleri gibi, birden oraya daha sıkı bağlanabiliyorlar. Bu noktada, Bitcoin için kullanılırlık ve talep hızla artabileceği gibi düüşebilirde, Grafikler, Piyasa analizleri, haberler artık binlerce insan kripto para işiyle uğraşıyor. Bu insanlardan birisi bile kesin şöyle olacak diyemez. Bir kaç kez arka arkaya yapılan iyi tahmin o kişinin bildiği anlamına da gelmez. Genel eğilime göre verilen kararlar sıklıkla tutacaktır zaten.

Bitcoin düşer, çıkar ama yatırımcısına (bugün için söylüyorum çok uzun vade için bir şey diyemem) kazandırır. Çünkü sistemden para kazanabilecek çok aktör var. Bunlar öyle bahsedildiği gibi 100$'a düşmesine izin vermezler. Yine de herkes kendi araştırmasını yaparsa daha net olur.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Bırakın bu tahminleri yok uçtu kaçtı filan, yalan dolan algı yaratımları, ben piyasaya bakarım o ne ya kaç aydır dalga geçiyormuş gibi bir ileri iki geri.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
700.000 dolar uww hayir olamaz denilemez. Bitcoin bu! Bu yil olamasa da gunun birinde neden olmasin? Ben bu kadar kucuk birimlere bolunmuslugunun bir anlami olacagi kanisindayim. Belki biz goruruz yada cocuklarimiz gorur bilinmez..
member
Activity: 308
Merit: 10
Bu tahminle piyasanın tepkisini ölçüyorlar bence. Bakalım insanlar nasıl tepki verecek diye. Bu tepkilere göre bitcoinin değeri şekillenecek. 1 milyon dolar olacağını iddia edene vardı hatta olmazsa penisini kesip yiyecekti Smiley preffer capital şirketinden böyle bir iddia gelmemiş Smiley))

Şirketin kesecek çok fazla bir şeyi yoktur. Ama damın iddiası çok büyük bir risktir. Eğer 1 milyon dolar olmaz ise ne yapacak iddia sahibi. Merakla bu sonucu bekliyor olacağım.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Diğer arkadaşların dediğibi ne bilinmeyen veya bilinen şirketlerin teknik analizlerine nede inanılmaz tahminlerine inanıyorum kafama hangisi uygun gelirse ona yatırıyorum herkese bol şans.
full member
Activity: 476
Piyasa azıcık toparlayınca bitcoin tahminleri havada uçuşmaya başlıyor hemen. Bu tahmini bitcoin 5 bin dolarlar seviyesindeyken niye yapmadı Pfeffer şirketi de şimdi tahminde bulunuyor?
full member
Activity: 406
Merit: 121
Kendi akıllarınca piyasayı etkilemeye çalışmışlar. Ellerinde ne gibi bir bilgiye, veriye yada gidişat bilgisine sahipki 700bin dolar demişler. Ha olmaz değil olur ama çok uzun zaman sonra olur.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Bu tahminle piyasanın tepkisini ölçüyorlar bence. Bakalım insanlar nasıl tepki verecek diye. Bu tepkilere göre bitcoinin değeri şekillenecek. 1 milyon dolar olacağını iddia edene vardı hatta olmazsa penisini kesip yiyecekti Smiley preffer capital şirketinden böyle bir iddia gelmemiş Smiley))
member
Activity: 182
Merit: 10
700 bin dolar tahminini görünce insan acaba olur mu demeden edemiyor. Cheesy elimdeki bitcoin sayısına bakınca 700k olması için dua ediyorum. 100k olur ama ondan sonrası ne olur bilemem.
newbie
Activity: 280
   Tahmin adı üstünde 700 bin dolara da çıkabilir 100 dolara da düşebilir yani garantisi yok anlamında bir bakış açısı ama yükseliş devam edecek gibi duruyor
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Tahmin güzelde 700.000 dolar için zaman tarih veriyor mu yanı kıyamete kadar olur demek gibi bir şey olmuş ama güzel güzel inşAllah diyelim Cheesy
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
700 bin dolar olur mu bilemem lakin çok yüksek meblağları göreceğimizi düşünüyorum. Özellikle şu altcoin enflasyonu doyuma ulaşır da boş projeler aradan çekilir ve bu yatırımlar bitcoine kayarsa ciddi bir sıçrama yapar. Ben 2020 de bekliyorum şahsen bu patlamayı.
newbie
Activity: 171
bence bu bir inanılmaz tahmin değil, bu bence bir anlamsız iddia bu kadar. çünkü hiç bir şekilde elle tutulur yanı yok
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
1 bitcoin =  700 bin dolar olursa herhalde 0.00000000001 filan kadar gideriz gibime geliyor sohbeti düşünsene abi bana 10 dolarlık bitcoin yollarmısın adam diyor kaç sıfır var dı la unuttum epey işler karışır şuan için zaten böyle bir rakam beklemek hayel olurdu.
newbie
Activity: 14
Hiç de inanılmaz tahmin değil hocam, yani bunların işi gücü sallamak zaten, sallayarak şirket kurmuşlar insanları kandırıyorlar, aynı moddys gibi.
full member
Activity: 280
Merit: 102
bunlar dünyayı sömüren büyük kapitalist şirketler, zaten ismine de bakın capital,  bunların ben ağızlarına sıçayım, mahvettiler dünyayı yazık günah.
member
Activity: 308
Merit: 11
Fiiuuvvvv abi ne yaptın sen. 700 bin dolar ne. Çok küçük dusunmussunuz arttırın bunu. Arşa cikartin. Buradaki insanlar buna elbette inanmaz ama disaridakileri de saçma sapan etkileyip borca sokmayin. Yapılacak iş mi bu
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Türkiye'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden birinde bitcoin ve kripto paralara ilişkin haber yapılması gayet güzel bir gelişme, biraz abartılı beklentiler sonuçta bilenler zaten takip ediyor kendi beklentileri oluyor ancak bilmeyen biri okuduğunda etkilenmemesi mümkün değil. Bugün 10kusd gelecekte 700kusd olacak deyince balıklama atlama hevesi insanları yanlış yönlendirmesin.
member
Activity: 429
Merit: 11
700k Dolar bence de çok uçuk. Piyasa bu denli değer kazanırsa devletler bize kazandırmaz her türlü önlemi alırlar. Bence 100k dolar daha ciddi duruyor, ilginç bir haber.
Pages:
Jump to: