Pages:
Author

Topic: İphone 7 mi Huawei P20 Lite mı? - page 3. (Read 332 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 05, 2018, 07:38:58 AM
Iphone 7, Iphone 8 ve Iphone X arasından

Ben yeterli gördüğüm için Iphone 7'yi satın almıştım fakat ikinci el telefon almanı tavsiye etmiyorum. Huawei'de güzele benziyor yerinde olsam ikinci el IP7 yerine Huawei'yi tercih ederdim.

Türkiye'de ne kadar paran olursa olsun devir tasarruf devri insanlar hala elinde 3 bin lira var diye 3 bin liralık telefon almak zorunda olmadığını öğrenemedi.

400 bin lira paran varsa en fazla 200 bin liralık bir araba alırsın
200 bin lira paran varsa kredi çekip 300 bin liralik bir araba almazsın

IP7 ile Huawei'yi karşılaştırsan performans olarak Huawei muhtemelen daha öndedir. iOS muhabbeti yapanları anlamıyorum daha telefonla EtherDelta ya da Idex gibi merkezsiz borsalara giremiyorum Safari hata veriyor. Güvenlik kısmında ise allah razı olsun Iphone sayesinde dünyada götü görülmedik ünlü kalmadı, bütün merakımızı iCloud sayesinde giderdik.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
July 05, 2018, 07:35:14 AM
Hiç düşünme bence iphone her zaman daha iyidir, her iki işletim sistemini kullanan biri olarak ios kullanım olarak, güvenlik olarak her zaman bir adım önde.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
July 05, 2018, 07:11:54 AM
bu sorunun cevabı tamamen senin beklentilerinle alakalı. şık görünüm, işletim sistemi avantajları (uzun süreli yazılım güncelleme desteği vb), zengin görünüm ise: iphone. uzun batarya ömrü, kişiselleştirebilme, ucuzluk ise huawei.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
July 05, 2018, 04:59:15 AM
Arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağım, ancak çok kararsız kaldım, ikinci el bir iPhone 7  mi alayım yoksa sıfır bir Huawei P20 lite mi. sizce hangisi? karar veremedim. biri android, biri iOS aralarında mutlaka kalite farkı vardır ama avantajları ve de dezavantajları da var, bir de fiyat farkı tabi.  fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Pages:
Jump to: