Pages:
Author

Topic: PivX Coin - 2018 - page 2. (Read 302 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
February 04, 2018, 01:30:30 PM
Merhaba arkadaşlar,

Bu coin yabancı forumdan dikkatimi çekti ve incelemeye başladım. Alt yapısı tam gözüküyor, MAC, Linux, Windows, Android uygulamaları var, sadece IOS cüzdan kalmış ki o da revizyonda olduğu için bir kaç haftaya yayına gireceğini belirtmişler. Türkçe forumda dev ekibinin çalışmadığı yazılmış ama adamlar cayır cayır çalışmışlar ve çalışmaya devam ediyorlar... Kafama tek takılan soru bu coin nasıl $6'dan ucuz? Bu coini araştırın zaten pivx.org sayfasında yeterince TÜRKÇE bilgi var.. özellikleri gerçekten bomba.. Bitcoin ile dash'in birleşimi gibi birşey.. Fakat fiyat neden bu kadar uygun ve Türkçe forumda niye öyle pek ilgilenen çıkmamış? Pivx bir token değil, kendi dev ekibi olan bir coin.. Circulating supply'ı 1 milyar olan tokenlar bile 3-5 dolar iken, 55 milyon olan pivx'in bu fiyatı bana iyi gibi geldi. USDT'de durmaya tırsmaya başladım, BTC ise lightning network'ü oturtana kadar süründüreceğe benziyor.. Böyle bir ortamda bu coin radarıma takıldı ve yatırım yapma kararı aldım... BTC $8K altına sarkmadığı sürece sıkıntı yok gibi. 6500-7000 satoshi arası almak bana mantıklı geldi.
Enjin'i de 1200 satoshi iken tavsiye ettiğimde alanlar en az %100 kar yapmıştı. İnşAllah PivX'den de iyi performans bekliyorum.
Pages:
Jump to: