Pages:
Author

Topic: Piyasa düzelecek mi? - page 20. (Read 1801 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
March 28, 2018, 05:48:12 AM
Guvendiginiz coinlerdeyseniz bekleyin derim. Piyasa kendine gelecektir. Bu biraz uzun sursede duzelecektir.
member
Activity: 350
Merit: 11
March 28, 2018, 05:46:50 AM
Kripto piyasası illa ki eski günlerinden çok daha iyi hale gelecektir, süre olarak bir şey söylemek çok doğru değil ama yatırım yapılan coinler sağlamsa beklemeye devam etmekten başka çaremiz zaten yok.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
March 28, 2018, 05:39:01 AM
Duzelicektir bence sadece biraz daha zamana ve olumlu gelismelere ihtiyaci var. Sonrasinda yatirimcinin guvenini yeniden kazanacak yukselisler gorecegiz piyasada
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
March 28, 2018, 05:27:55 AM
7 bin 8 bin arasinda gidip geliyor bu bence bitcoinin kalma cabasi. Piyasanin genel durumu oldukca kotu olsa da bitcoin sicrama yapana kadar biraz toparlanacaktir.
member
Activity: 560
Merit: 11
March 28, 2018, 12:39:51 AM
vaktinde biraz zarar ile dolara geçiş yapmış biri olarak dumplarda coinlerde kalınması başınıza her zaman iş açacağını bilmelisiniz. şu anda paranız var artık düştü yükselir diyerek değil, dumpun bittiğinden emin olduğunuz zamanlarda paranızı kullanmanız daha isabetlidir.

hadi onu geçtim. genelde en çok yapılan hata atıyorum 1000 dolardan etherium alıyorsun. fiyat 900'e geldi %10 zarar nedir ki ama yükselir, satmayayım diyorsun ve 500 dolar olmuş. şu anda paraya geçsen. eski bin dolarını almak için %100 yapacak birşey bulman gerekli ve bunu herkes yapamaz.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
March 27, 2018, 09:13:15 PM
ben piyasaya girdiğimde ayıyı boğayı bilmiyordum iyice araştırmak da yetmiyor bazen uzun vadede tecrübe şart bu piyasada. ayı piyasası zamanında girmişim tamamen tesadüf  ama ona rağmen çok fırsat kaçtı saysam bitmez. ripple 003 flndı ether 100 dolardı. 2800 dolar ortalamayla btc aldım %60 kadarını trade de mahfettim ona rağmen yatırdığım para 4x oldu ama onun kıymetini bile bilmedim mal gibi satmadım.

tüm bu olanlardan ders çıkardım tercübe ettim teknik analiz öğrendim kazandımda sabretmesini öğrensen iyi olur. kaybettiğin paraları eğitim masrafı olarak düşün bir yerde market döngüsü gereği güzel günler yeni fırsatlar gelicek. bu piyasayı bitirseler bile edindiğin tercübeleri diğer mecralarda kullanırsın.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
March 27, 2018, 07:46:19 PM
eminim herkes yükselecek ümidinde ve söyleminde ama içten içe niye çıkmıyor diye dertleniyor hacı.
kimse ne olduğunu bilmiyor çıkar yakında kokusu.
member
Activity: 714
Merit: 82
March 27, 2018, 07:19:00 PM
Arkadaşlar artık piyasanın kötü gidişine sabrım tükenmeye başladı.
ben piyasanın en yüksek olduğu zaman acele ile piyasaya girdim, yok artık bu kadar olmaz her gün %20 yükseliyorlar diyerek.
ben girdiğimden beri düşüş başladı. (fakir oynamaya kalkınca davul patlarmış)

çok fazla btc ve eth tutan cüzdanları takip eden var mı? büyük kişiler kripto sayılarını arttırıyor mu?
bu düşüş küçük yatırımcıların kaçmasından mı kaynaklanıyor yoksa büyüklü küçüklü bir kaç mı var piyasadan.

iyice sıfırlanmasından korkmaya başladım artık.

sizce eski fiyatlara dönüş olacak mı?
Pages:
Jump to: