Pages:
Author

Topic: Piyasada neler oluyor - page 2. (Read 928 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
December 22, 2017, 02:37:24 PM
iki üc bebe cikmis birsey olmaz diyor .. la bu ne güven diye sorarlar adama .. ben darknet üzerinde Bitcoin ile ticaret yaparken zamaninda bir , iki , üc Bitcoin degil .. yüzlerce Bitcoin aliyorduk veriyorduk ... osamanlar bu Kadar degerli degildi
diyorum ya nezaman bu forumda oldugu gibi 4-5 bebe geldi osaman Bitcoin batmaya basladi .. hic bir crypto para bir Devlet den Güclü degildir .. yarin türkiye cikar bir yasa cikarir Bitcoin alip , satmak illegal diye .. öbür gün Amerika cikar bi yasa cikarir Bitcoin alip satmak ve bulundurmak illegal diye .. birde bi bakmisin cin ve rusya kalkmis Bitcoin borsalarini kapatmis sonra  Bitcoin yerle bir olmus
anasini sattim bu özgüven neyin nesi .. adamlar kalkmis 300 k olacak diyor .. la cocugum yürü git isine .. ac tavuk kendini bilmem nerde sanarmis .. ilk baslarda Bitcoin alsaydiniz tanesini 10 - 16 Dollar zamaninda .. osaman süper olurdu .. amk simdi olmus 16-17000 daha cikar mi kimse bilmiyor .. nezaman cakilir kimse bilmiyor .. anasini sattim agsi olan cikyior ötüyor .. kimsede devleter veya Dollar piyasasinin gercek sahibleri bitirmek isterse neolacak halimiz diye .. herkez kendi basina Devlet olmus
Bitcoinin olayı o zaten kimseye burada artistlenme isteyen de istediğini söyler bunu sen mi belirleyeceksin?Ayrıca senin dediğin o dönemlerde dark net falan diyorsan bitcoin falan değil dark netten en çok kullanılan da dashtı.Bu ne güven diye soruyorsanda bu kadar volumelerin olduğu piyasalar çabuk bitmez.Tekrar yükselecektir.Engellemeler de piyasayı bitirmediği çin örnedğinde görüldü.Bir derdiniz varsa ilk önce düzgün bir üslupla konuşmanızı öneririm.
full member
Activity: 238
December 22, 2017, 02:37:04 PM
Şuana kadar bitcoin her sert düşüşünün ardından daha güçlü çıkmayı başardı bakalım bu sefer senaryo aynı olacak mı yoksa piyasaya yeni giren insanları panik satışına yönlendirmeye çalışmak için fiyatı biraz daha mı aşağı çekecekler merakla izleyeceğim.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
December 22, 2017, 02:35:50 PM
Bundan sonrası için tahminim, daha sağlam bir yükseliş olacağı. Bu düzeltmenin sonrasında yeni bir yükseliş dalgasının geleceği açık gibi. BTC 20.000 USD seviyelerinden döndü, akıllı hareket edenler ciddi kar ettiler. Ben herhangi bir al yada sat işlemi yapmadım ve bekliyorum. Umarım pişman etmez.
full member
December 22, 2017, 02:30:40 PM
Piyasa şuan ne yapacağını bilmeyen yatırımcının yapacağı şeye göre artacak ya da daha da düşecek.Umarım biran önce daha iyi hale gelir.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
December 22, 2017, 02:17:44 PM
Ettiğim lafa yazık olmasa laf ederdim ama... Neyse

Herkes kendini birşeyler sanıyor. Kimsenin kimseden akıllı olmadığı bir yerde insanlara ne oluyor da, Kendilerini birşey sanıyorlar...

Ya sabır deyip ingore edip geçelim bu seferde...
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
December 22, 2017, 02:11:53 PM
Sanırım toparlanmaya başladı, bir yükseliş var gibi ama şu yarın sabaha kadar olan grafik biraz veri verir sanırım
member
Activity: 112
Merit: 10
December 22, 2017, 12:50:10 PM
Olması gereken şey oluyor.Hiç düzeltme yapmadan nereye kadar gidebilirdi ki? Uzun zamandır sağlam bir düzeltme yemedi.Şimdi yükseliş daha sağlam olacaktır.Zaten bizim Türklerinde satmaya pek niyeti yok.Türk borsalarında ortalama 15-16k dan işlem görüyor.
full member
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
December 22, 2017, 12:46:41 PM
Ciddi anlamda bi düşüş mevcut herkes Roger başkandan bahsetmiş, Bitcoin zaman zaman sert düşüşler yaşasada geri yükseldiği zaman düştüğü fiyatın üstüne çıkarak devam eder.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
December 22, 2017, 12:42:51 PM
Yeni yatırımcıları bitirdiler sadece . Eskiler için sadece kâr dan zarar durumu oldu .
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 22, 2017, 12:29:55 PM
Baştaki düşmeye başlayınca hepsini içine alıyor, olan bu tamamen. Sonuça altcoinler için en büyük değişim aracı halen BTC. Ufak bir spekülasyon dalgası tüm coin ve tokenleri de etkiliyor haliyle.
full member
Activity: 196
December 22, 2017, 12:09:39 PM
bitcoine düzeltme geliyor. hep yükselecek değildi ya. birazcıkta düşmesi gerekiyordu. kerizlerin biraz silkelenmesi lazımdı. sonunda bu düzeltme geldi. kimine fırsat kimine batış.
full member
Activity: 226
December 22, 2017, 11:40:36 AM
iki üc bebe cikmis birsey olmaz diyor .. la bu ne güven diye sorarlar adama .. ben darknet üzerinde Bitcoin ile ticaret yaparken zamaninda bir , iki , üc Bitcoin degil .. yüzlerce Bitcoin aliyorduk veriyorduk ... osamanlar bu Kadar degerli degildi
diyorum ya nezaman bu forumda oldugu gibi 4-5 bebe geldi osaman Bitcoin batmaya basladi .. hic bir crypto para bir Devlet den Güclü degildir .. yarin türkiye cikar bir yasa cikarir Bitcoin alip , satmak illegal diye .. öbür gün Amerika cikar bi yasa cikarir Bitcoin alip satmak ve bulundurmak illegal diye .. birde bi bakmisin cin ve rusya kalkmis Bitcoin borsalarini kapatmis sonra  Bitcoin yerle bir olmus
anasini sattim bu özgüven neyin nesi .. adamlar kalkmis 300 k olacak diyor .. la cocugum yürü git isine .. ac tavuk kendini bilmem nerde sanarmis .. ilk baslarda Bitcoin alsaydiniz tanesini 10 - 16 Dollar zamaninda .. osaman süper olurdu .. amk simdi olmus 16-17000 daha cikar mi kimse bilmiyor .. nezaman cakilir kimse bilmiyor .. anasini sattim agsi olan cikyior ötüyor .. kimsede devleter veya Dollar piyasasinin gercek sahibleri bitirmek isterse neolacak halimiz diye .. herkez kendi basina Devlet olmus
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 22, 2017, 11:12:55 AM
Fırtına öncesi her zaman bir düşüş olur . Anlasılan BTC 20K yı kıracak bu sefer .Hedef 25 K .
member
Activity: 756
Merit: 16
December 22, 2017, 10:56:56 AM
arkadaşlar her zaman yükselme olacak diye bişey yok illaki iniş çıkışlar olacak bana göre panik yapmaya gerek yok biraz sabırlı olun
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
December 22, 2017, 10:35:37 AM
Ne hack, ne de başka bir olay. Bu Panik yaptırıp telaş yaptırma oyunu. Bunu son 5 ayda 4-5 defa yaşadık. Kurban bayramında 5000 Dolar civarında satılıyordu. Oda 20.000 TL üstüne çıkmıştı. Sonra 10.000 TL den satın aldım. Ve aynı gün 14000 Buldu. O zaman da aynı şeyleri söylüyordum. Bugün de aynısını söylüyorum.

Eğer yatırdığınız para sizin tek umudunuz ise, bu piyasadan uzak durun yazıktır. Yapmayın etmeyin. Kendinize yazık ediyorsunuz. Elinizde olan 5-10 lirayı da BALİNALARA kaptırmayın. Yok yatırdığınız paradan yana korkunuz yok ise o zaman bekleyin ve satmayın. Daha bir kaç gün önce 20-25K dolarları konuşurken şimdi 10K doların altına düşer mi diye konuşuyoruz. Belki Pazartesi günü 5K veya 25K doları konuşacağız. Bu piyasa da her şey yapılır ama acele edilmez, heyecan yapılmaz. Bu piyasa her zaman bu şekilde olmaya devam edecek. Her zaman bir sebep olacak. Bu bir gün Çin olacak, Bir gün bilmem kimin elinde olan coinleri satması olur, bir gün hack olur, bir gün bankaların konuşması olur, bir gün bilmem hangi ülkenin bilmem hangi bakanı açıklaması olur. Bunlara alışın Balinalar doyduğu dakika bu piyasa yeniden yükselecek. Kazanacağız dedikleri dakika da ise bu piyasa yeniden düşecektir. BTC fiyatı 3000 dolar olduğunda da bu böyle idi. Yarın 300.000 dolar olsa da bu değişmeyecek.
sr. member
Activity: 1652
Merit: 304
kycfree
December 22, 2017, 10:22:13 AM
Hack olaylarının etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Bu nedenle bitcoin düşmeye başladı. Daha sonra bu altcoinleri de etkiledi herkes korkudan çekti paralarını piyasadan. Ama toparlanma olacaktır illa ki biraz durulsun ortalık.
full member
Activity: 392
December 22, 2017, 10:13:30 AM
sabah %40 dominantlık sağlıyodu kriz başladığında, suanda %48 dominantlık var btc bazında. balinalar ve yeni yatırımcı çıkış yapıyor btcden kaçma olayı filan yok. Belki bir de borsa hack olayları etkili olmuştr.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
December 22, 2017, 09:55:25 AM
Borsalardan patlayan olacak mıdır acaba? Bitcoinden çıkıp dolar olarak hesaplarına mı çekiyor herkes? Coin piyasasında 1 günde 200 milyar dolar eksilme var.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
December 22, 2017, 09:52:55 AM
Piyasa şuan çöküyor her yeni yıla girişe doğru olduğu gibi ayrıca pump yaşamanın ardından kar sağlayanlar daparalarını çekiyor bu da dump yaşatıyor ve yatırımcı korkudan parasını çekiyor.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
December 22, 2017, 09:45:43 AM
Balinalar 19 bin dolarlara saftirik yatırımcılara bitcoinlerini sattı şimdi paralarını saymakla meşguller.
10 altına indiği zaman yeniden alım yapmaya başlarlar belki 4 bin dolara kadar sarkıtabilirler
Pages:
Jump to: