Pages:
Author

Topic: piyasadan çıkan 25 milyar dolar - page 2. (Read 3205 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
May 29, 2017, 01:05:09 AM
bende şuanki seviyelerini beklemesi gerektiğine inanıyorum buradan bol miktarda yatırımcı girişi olursa bu seviyeler taban haline gelicektir. zaten aşırı şimişti ve bir düzeltme olması lazımdı
düzlettileri piyasaya yeni birmiş zeki arkadaşları btc duyuldukça kendini btc uzmanı gösteren elemanlar türedei facebooklarda o arkadaşlar ellerine aldıklarında baya bir korkmuştur. gerçi toparladı genede ama tepeden girenlerin 1 ay daha geriden başladılar bu işlere
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
May 28, 2017, 07:31:22 PM
Parayı sokup btc alan adam düşüşü görünce fiyata geçti , durum bundan ibaret. Yeterince düştüğüne inanırsa tekrar girer yeni bir yükseliş dalgası oluşturabilir.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 28, 2017, 03:53:42 AM
bence bu bir başlangıç olabilir. tabiki gerçeklkten uzaklaşmamak gerekiyor. kripto para piyasalarında hep yükselecek diye bir kaide yok.

benim düşüncem: wallstreet den bazı büyük fon yöneticileri (JP Morgan-bakınız ve Warren Buffett-bakınız) gibi haber kaynaklarıyla bu hacimsel büyümesi sağlamış olabilir.

şimdi de bunun kısa sürede ne kadar kazanç-Kâr sağladığını görmek istediklerini düşünüyorum. dünya borsalarında genel bir yükseliş trendi var. sanırım zengin olmak isteyenler biraz daha zengin olayım dediler.

ben, kısa ve orta vadede bu çıkan para girişinin değilde yeni bir dalganın gireceğini düşünüyorum. sanırım $1700 seviyeleri bir fırsattı. ve o fırsatı değerlendirmek herkese nasip olmadığını düşünüyorum.

umarım güzel kazançlı günler görürüz önümüzdeki dalgalı dönemde.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
May 27, 2017, 06:08:16 PM
para babası biri girdi keriz silkelemek için silkeledi parasına kar kattı çıktı
member
Activity: 70
Merit: 10
May 27, 2017, 02:56:54 PM
arkadaşlar 2 hafta önce herkesin vay be diyerek izlediği tablo ters olarak aq ne oluyor kısmına döndü çıkış oldu 2 günde . fund ların girişi olup parayı vururp kaçmaları yaşandı sanrım
umarım kayıbı olan olmıştır fazla. bu konu hakkında ne düşünüyorsun tekrar bu tip yüklü giriş ne zaman yaşanır yada acemilerikorkutup bakın btc böyle bir çıkar birde anında inen elinideki gidere mi getirmeye mi çalıyorlar diye düşünüyorum.
piyasadan 25 milyar dolar cikmadi. deger bicilmesi ile gercek deger arasindaki farki karistirma.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
May 27, 2017, 02:31:13 PM
bize girdi .d
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
May 27, 2017, 02:27:20 PM
Uzun vadeli yatırım olarak düşünmeli btc yatırımı. Sürekli dalgalı bir şekilde bugünlere gelmiş. Tekrar eski seviyeleri göreceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
May 27, 2017, 08:08:13 AM
arkadaşlar 2 hafta önce herkesin vay be diyerek izlediği tablo ters olarak aq ne oluyor kısmına döndü çıkış oldu 2 günde . fund ların girişi olup parayı vururp kaçmaları yaşandı sanrım
umarım kayıbı olan olmıştır fazla. bu konu hakkında ne düşünüyorsun tekrar bu tip yüklü giriş ne zaman yaşanır yada acemilerikorkutup bakın btc böyle bir çıkar birde anında inen elinideki gidere mi getirmeye mi çalıyorlar diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: