Pages:
Author

Topic: Piyasalarda En Kötü Geride mi Kaldı? - page 2. (Read 1352 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
bugünkü artışın ardından geçen günkü 7 bin dolara gerilemesinin bir düzeltme olduğunu gördük artık ben bu artışın ardından kesinlikle emin oldum ki en kötüyü artık geride bırakmış olduk.
member
Activity: 602
Merit: 11
Eve t bunu soylemek istiyoruz artik, kotu gunleri tekrar animsamak hatirlamak istemiyoruz artik hergun yukselisler bekliyoruz bu tabiki zor ama olabilir.
member
Activity: 392
Merit: 10
En kötü günler ne mutluki geride kaldı bir çoğumuz için en kötü günler şüphesiz bitcoinin 19 bin usd den düşüşü oldu 3200 den tekrar canlandı ve artık yön yukarı.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
amerikandan her gün yeni bir tehdit geliyor o savuma sistemini alma, bak uçağını vermiyorum vs diyerek. daha bunun akdenizdeki gaz arama olayı var.
özetle zorrak düzelir bizim ekonomi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bugün altlar yine yeşillenmiş. Bitcoin geri çekilmelerle beraber güzel ataklar yaparak, düştüğü yere tekrar gelip rekor tazelemeye çalışıyor. Ayrıca Ethereum da baya iyi gidiyor. Bugün 250 doları görmüş. Altlardaki hareket belki de ETH kaynaklıdır. Hem BTC hem de ETH'deki hareketlilik dominasyon olarak marketin %70'ini (59+11) kapsıyor. CMC ilk 100 şu anda tamamen yeşile boyanmış. Aman nazar değmesin!
member
Activity: 322
Merit: 32
Kripto para piyasasında bahar mevsimi hakim uzun bir kışın ardından ve piyasada pozitif bir hava hakim moraller yerinde. Ülkemiz içinse tam tersi durum söz konusu malesef yani kış yeni başlıyor. Ekonomistleri dinleyince bile morali bozuluyor insanın.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Bu piyasada ne olacağı hiç belli olmazki bir bakmışsın 30k dolar bir bakmışsın 1k dolar
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bu piyasada en kötü geride kaldı demek ne kadar yanlışsa en güzel de geride kaldı demek yanlış ifade olur. Kripto paralar tekrar tekrar iyi ve kötü süreçlerden geçerek yoluna devam edecek ve zamanla kullanım alanları artacaktıt.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
2019 şubatından sonra ayıdan çıkıp boğa sezonuna girdiğimiz bir gerçek ama bu az az azalma ne kadar sürer kestirmek zor.
member
Activity: 269
Merit: 20
Her geçen gün btc yükselmeye devam ediyor daha 2 hafta önce 30 bin tl olan bitcoin 14 mayıs 2019 tarihi itibariyle 50 bin tl yi gördü. Artık gideceğini düşünüyorum yukarılara.
member
artık zaman kaybetme zamanı değil kazanma zamanıdır. buradan  sonra alım yapmış olanlar güzel paralar kazanacaklar.

umarım dediğiniz gibi olur ama bana çok insanı terste bırakacaklarmış gibime geliyor o kadar bariz ve göstere göstere olan bir artış ki insan ister istemez tırsıyor bu artıştan
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
artık zaman kaybetme zamanı değil kazanma zamanıdır. buradan  sonra alım yapmış olanlar güzel paralar kazanacaklar.
member
Activity: 462
Merit: 42
doğru söylüyor payaşımı yapan arkadaşa buradan teşekkür ediyorum hislerimizi tercüman ediyor ve piyaların için en kötü geride kaldı evet o tarihte etherumun 78 dolara indiği günlerdi bence.
member
s400 sorunu ve abd ile aramızda yaşanan sorunlardan dolayı piyasanın düzeleceğini zannetmiyorum fakat kripto piyasası için bahar geldi artık umarım herşey daha güzel olacak.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
abd ile olan ilişkiler halaa çok gergin ve s-400 mevzusu büyüyerek koca bir dert olarak geliyor. daha başlamadı bile kötü günler.
member
bence artık kötü günler geride kaldı bir daha 3 binlere döneceğimizi artık hiç düşünmüyorum bu günlerde bitcoin 7 bin dolarlara doğru hızlı ve emin adımlarla ilerliyor umarım bu şekilde istikrar bozmadan devam eder.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
kötü günler geride kalmadı ama berbat düşüşler artık bitti tabii btc için. türk lirasına değinmek dahi istemiyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Kötü geride kaldı bundan böyle daha kötü günler gelecek . Çünkü ekonomik veriler aşırı kötü dolar habire tırmanıyor. Bu işin sonu nereye varacak kestirmek güç doğrusu.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Aylardan sonra bugün 6000 doları kırması büyük bir gelişmeydi. Devamı gelir mi bilemem ama halen bir düzeltme yapmadı. Bu konu kafamı kurcalıyor. Seri halde yaptığı çıkışlardan sonra çok minik geri çekilmeler oluyor. Buna düzeltme de diyemeyiz. Henüz en kötü geride kalmadı yani. Yılsonuna kadar çok macera yaşatır bu piyasaya bize. Her duruma hazır olmak lazım.
member
bitcoin için kötü günleri geri bıraktık gibi görünüyor yaklaşık bir- bir buçuk aydır yükseliş trendinde ve bu yükseliş istikrarlı bir biçimde ilerliyor.

bakalım on bin dolar seviyelerine kadar yükseliş sürecek mi

yoksa belirli bir seviyeye gelip tekrardan kendini aşağı yönlü salacak mı umarım ilk söylediğim olur.
Pages:
Jump to: