Pages:
Author

Topic: Platform Coinlerde Lider Değişir mi? - page 2. (Read 252 times)

newbie
Activity: 33
Merit: 0
September 14, 2018, 04:49:35 PM
ethereumun bu fiyat düşüşünden sonra daha yüzüne bakacaklarını sanmıyorumda eosda 4de 1 oranında düşmüştü yani yerilerine yeni coinler gelecekse cok sağlam bi proje, belki olabilir dediğiniz.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
September 14, 2018, 04:19:50 PM
Ethereumu yerinden edeceklerini düşünmüyorum ama fiyat olarak daha doğrusu marketcap olarak ileriki zamanlarda belki ethereuma yaklaşan coinler olabilir.o yüzden eğer doğru tercih yapılırsa ileride gerçekten bu coinler çok kazançlı olabilir.o yüzden iyi araştırıp doğru olacağını düşündüklerinize yatırım yapabilirsiniz
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
September 14, 2018, 03:42:47 PM
Bu dönemde değer kaybeden coin kalmadı ethereumda nasibini aldı. Bu düşüşün sıralamayı değiştireceğini sanmıyorum hocam ancak bu piyasada yine de ne olacağını kestiremiyoruz.
full member
Activity: 490
Merit: 193
September 14, 2018, 02:44:48 PM
Özellikle ethereumun son günlerde çok değer kaybetmesiyle forumda ve farklı mecralarda diğer platform coinlerle arasının kapanacağı ve eşitleneceği gibi söylentiler çıktı. Özellikle EOS ethereum killer olarak tanıtılıyor ama sadece bu değil daha birçok platform coin bulunuyor neo, wan, icon gibi ve çok daha fazlası.
Şahsi fikrim ethereumu yerinden edeceklerini düşünmüyorum.sizin düşünceleriniz nedir?
Pages:
Jump to: