Pages:
Author

Topic: Playboy Şirketi Kripto Para Geliştiriyor - page 7. (Read 759 times)

full member
Activity: 252
Merit: 100
Bence başarılı olacaklardır. Çünkü kripto paralar ile ödeme yapmak kolay hızlı ve ayrıca anonim kalabiliyorsunuz. Bu sebeple kullanılacağını düşünüyorum iyi düşünmüşler.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Playboy şirketi farklı alanlarda etkili olmasına karşın büyük şirketler gibi kripto para çıkarması doğal
full member
Activity: 308
--
Kendi kripto paralarını çıkartırlar ödemeleri bu şekilde de alırlar. Bu konuda başarılı da olurlar ama o kripto para değerlenir mi yatırım yapılır mı onu bilmiyorum. İnsanlar kullanırsa değerlenir gibi geliyor ama belli olmaz.
newbie
Uzun vadeli plan yapmasını bilen çöpü şirket kripto parasını çıkarıyor
Bence de çok mantıklı bir işe başlamış
member
Activity: 574
Merit: 14
cinsel içerikli ürünlerin, hizmetlerin talepleri olmasa böyle bir akım başlatmazlardı. gerçi onlardan önce bu işi başlatanlar var da bu şirket pek çok kişi tarafından tanınıyor. Venezuala petroyu çıkartmasaydı petro hükümet destekli değil de belli bir takım tarafından ortaya atılsaydı bu kadar yüksek ico hasılatı elde edebilir miydi?
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bu sektörde sanal gerçeklik muhabbeti son derece popüler açıkçası bu alanda Playboy gibi bilindik bir firmanin kriptoparası mutlaka değer kazanacaktır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 280
Merit: 102
eğer ICO yaparlarsa ben yatırım yaparım, sebebi ise marka bilinirliği çok yüksek bir firma olmasıdır
full member
Activity: 210
global dünyanın bir getirisi olarak düşünmek gerekiyor çok yakında daha birçok şirket kendi çıkardığı coini ödeme  yöntemi olarak kabul edeceğe benziyor 
member
Activity: 196
Merit: 10
Playboy ekol olmak seviyesinde yüksek bir şirket kendisi. onların da buralarda olması piyasa ve bizler adına sevindirici Smiley
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Bu tarz erotizm unsurunu öne çıkaran sitelerin ödeme alması açısından kripto para kullanımı gerçekten çok önemli.Özellikle yukarıda belirtildiği gibi genç ergen diye niteleyebileceğimiz kişiler ifşa olmamak adına bu yöntemi sıkça kullanabilir.
newbie
Çoğu büyük şirket kendi kripto parasını üretmeye başladı
Playboy da gör kalmamış  Smiley
newbie
Activity: 98
her şirket kendi kriptosunu çıkartırsa bu dünyanın hali ne olur gün geçmiyor ki blockchain başka bir şirket kullanmasin
newbie
bu tarz firmaların çıkaracağı coinlerin çok değerleneceğini düşünmüyorum.bu sanki para puan gibi kendi içinde işe yarayacak bir şey gibi geliyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
Playboy uzun süredir var olan büyük bir şirket. sektörün ne olduğunu biliyorsunuz. hani dese ki dolar, kredi kartı kabul etmiyoruz. yalnızca kendi kripto paramızı kullanacağız yapabilirler mi? isterlerse olur yalnız bu tarzda büyük şirketlerin bireysel adımları ilerde ülkelerin yaptırımına kendilerini bırakacaklardır.
newbie
Activity: 280
   Büyük firmaların yaptığı yatırımlar kar payları iştahları kabartmış olacak ki günden güne şirketler kendi sanal paralarını çıkartarak piyasaya sürüyorlar
jr. member
Merit: 2
Bir çok şirketin bu konuda atılımları olmaya başladı ve her sektör yan dal olarak Kripto işine girmeye başlayacak gibi de duruyor. Bunun sebebi insanların sistemin kaliteli devamlı olduğunu görmesi ve önümüzde ki yıllarda yükseliş zamanında nimetlerinden yararlanmak istemeleri bence.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Bu gibi koklu sirketlerin bu ise girmesi piyasayi canli tutmaya yarayabilir. Eminim kendi paralarini cikarmalarinin sebebi piyasanin ne zaman ne olacagi belli degil. Adamlar hem kripto para satacak karsiliginda para alacaklar hemde kripto paralar kendilerine geri donecek 2 kat kazanacaklar. Harika bir sistem bence.
full member
Activity: 318
Tebrik etmek lazım, Playboy Enterprises çok köklü bir geçmişe sahip  büyük bir şirket. Kripto ödeme seçeneği en çok bu şirket için kullanılacaktır, kartlar iptal.  “Alternatif ödeme platformlarının oldukça popüler bir hale geldiği bu çağda, aylık bazda 100 milyon müşterimize artırılmış ödeme esnekliği sunmamız gerektiğini düşündük.” diyerekte incelik göstermişler.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Kripto para çıkarmayan bi bunlar kalmıştı. Anlaşılan playboy şitketi de pastadan nasibini almak istiyor. Kendi kripto paraları ne kadar iyi olur bilemem ama varolan kripto paralarla ödeme kabul etselerdi karları artardı.
full member
Playboy işin içine girerse büyük bir toplumu piyasaya yönlendirir. Projesi kötü olsa dahi coini büyük talep toplar. Cool Bu haberi beğendim umarım birçok yeni yatırımcıyı piyasaya çekerler.
Pages:
Jump to: