poloniex den 100$ eth göndereyim etherdeltaya dedim 10$ kesinti yapıyor sizcede fazla değil mi? en uygun şekilde etherdelta ya nasıl para göndeririz.
Maalesef poloniex bu şekilde.
Oyun projeleri arkasında oyuncu kitlesi varsa tutuyor fakat bu coin dolaşımdaki miktarı ile başlıbaşına yükselme potansiyeli olan bir coin.Market cap değeri çok düşük 10 x yapabilme potansiyeli var birde oyuncu kitlesi olursa daha bile yukarıları görebilir
Hem miktar hem ekip iyi.Projede güzel bir proje olduğu için tutacağını düşünüyorum.
yav arkadşalar oyle bir yaklaşmışsınız ki olaya.
sanki hiç duyulmamış efsane bir fikir gibi.
15 sene geçmişi var herhalde stream gaming in.
hiçbir yenilik getirmeden nasıl rakip olacaklar liquidsky,gamefly,playstation now gibi platformlara?
yatırım tavsiyesi vermek haddime değil sadece iyi araştırıp oyle yatırımınızı yapın diye yazıyorum.
Öncelikle güzel eleştiriniz için teşekkürler.Ben yukarıda da belirttim pek oyun oynayan bir insan değilim.Bu yüzden çok fazla birşey söyleyemem.Ama araştırdığı kadarıyla blockchain sektörü için yapılmış güzel bir proje.Gerek oyuncular gerekse de madenciler için.İş yapmayan milyar dolarlık coinlere göre bu bence fiyat olarak çok ama çok uygun.En azından hazırda çalışan bir projesi var.
Takip etmekte fayda var. Total supply sayesınde potansiyeli yüksek görünüyor. Paylaşım için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.Ayrıca bütün duyuruları takip etmek için bu telegram kanalına katılabilirsiniz =>
https://t.me/playkey_ICO_annGeçen 6 doları geçmişti. O fiyatlara tekrar gelecektir. Bir miktar alıp kenarda tutmakta fayda var.
Muhtemelen çok yakın bir zamanda 10$ geçecektir. Ekip şu anda birçok borsa ile iletişim halinde.Bittrex girebilir.Ekip her aşamasını kullanııcılar ile paylaşıyor.
Takip için sizlerde bu telegram kanalına katılabilirsiniz =>
https://t.me/playkey_ICO_annEskiden vardı böyle bir şey. Ekip iyi çalışırsa steam gibi tutar bu. İnternet hızı sürekli artıyor internet üstünden oynanabilir zamanla. Projesi olan coinlerde ilerleme olursa uçar ama iyi bir şey yapamazlarsa da batar. Bence geleceği var.
Proje doğru şekilde ve doğru zamanda gerçekleşirse dediğiniz gibi tutar.Şu anda bant genişliği sürekli artıyor.Ayrıca ekibin projeyi batıracağını düşünmüyorum.Zira haftalık raporlarla kullanıcıları bilgilendiriyorlar.İyi bir ekipleri var ve işlerine sadık gözüküyorlar.Bende iyi bir geleceği olduğunu düşünüyorum.
Proje içerik bakımından bayağı güzel. İnsanlar online ortamda birçok oyunu oynama imkanı bulacak.
Güncelleştirmeler ve yapılacak ekler ile ben de projenin daha da güzel olacağını düşünüyorum.