Pages:
Author

Topic: 💰 PoC™ Platform | Trading Artık Çocuk Oyuncağı - Resmi Başlık - BOUNTY! 💰 - page 2. (Read 2121 times)

hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
Piyasa dususe gectiginde bile kazanmak esas mesele!

Asagida MTL adli altcoinin grafigini inceleyebilirsiniz.

Burada da MTL ile yapilan islemlerin listesine goz atabilirsiniz.  Shocked

Daha fazla bilgi ve ucretsiz demo icin;

https://t.me/abdzec
hero member
Aleph.im
Kazanacaksan bear markette kazan demisler!  Wink

Az once BCD adli coinin pumpindan gelen islemler  Cool;

hero member
Aleph.im
Ufak karliliklarla ve ani hareketlerle trading yapma sanati scalping'e guzel bir ornek. Bugunun islemlerinden (3 saat civari bir zaman diliminde.)

hero member
Aleph.im
Bounty kampanyasında seçilen arkadaşlara başarılar dilerim.Bu kampanya ile ilgiyi toparlayacagınıza ınanıyorum Smiley

Yorum icin tesekkurler. Basvurular geliyor, degerlendirme sureci icerisindeyiz. Cheesy
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Bounty kampanyasında seçilen arkadaşlara başarılar dilerim.Bu kampanya ile ilgiyi toparlayacagınıza ınanıyorum Smiley
hero member
Aleph.im
PoC'de istediginiz alimdaki kar ayarlamasini aninda yapabilirsiniz. Yani bazi gecmis orderlarinizin kar oranlarini aninda belirleyip (ornegin merdiven seklinde) hizlica satisa koyabilirsiniz.

member
Activity: 235
Merit: 40
PoC'u denedim ve hızına hayran kaldım arkadaşlar. Bir ekranda binance'i açtım bir ekranda Poc'u, emirler anında gerçekleşiyor. Satış zaten hemen giriliyor ama alış emri başta platformda kaldığı için onu anında girmesi çok önemli, ki yapabiliyor. Hızlı ve sürekli al sat yapmak için çok iyi bir tool bence.

Aynı zamanda pre-order vererek birden çok coinin (hangisi alım emri seviyenize inerse) yükselişinden faydalanabilirsiniz bence en önemli özelliklerinden biri bu. Bir coin'e alım emri verdiğinizde paranız reserved olmuyor, istediğiniz kadar coine emir verebilirsiniz, böylece paranızı henüz almadığınız bir coine bağlamamış oluyorsunuz.

Demosunu deneyip kendiniz bakabilirsiniz siz de:)
newbie
Activity: 25
Merit: 12
Hayirli satislar Fuat hocam. Azimle calisan her zaman kazaniyor.

Tesekkurler!

Arkadaslar, lavyu PoC Platform'un yazilimcisidir. Her turlu teknik sorularinizla kendisini mesgul edebilirsiniz.  Grin

PoC platformun teknik kismiyla ilgili sorulariniz varsa seve seve yardimci olurum.
hero member
Aleph.im

Tesekkurler!

Arkadaslar, lavyu PoC Platform'un yazilimcisidir. Her turlu teknik sorularinizla kendisini mesgul edebilirsiniz.  Grin
newbie
Activity: 25
hero member
Aleph.im
Diyelim ki pump'lari yakalamak ve scalping yapmak istiyorsunuz. Ornegin Binance'da su anda TRIG adli altcoinde bir pump var. PoC'nin checkpoint ozelligi sayesinde 1 saatlik degisimlere baktiniz ve TRIG'in pumplandigini gordunuz. "diffNow" o anki yuzdesel degisimi gosterir.

Bir de TradingView'den de durumu kontrol ettiniz ve pump'a girmeye karar verdiniz. PoC sayesinde coklu order vererek anlik/hizli bir sekilde al-sat yapabilir ve guzel karliliklari aninda elde edebilirsiniz.

Asagida TRIG'deki islemleri gorebilirsiniz. (her seyin 4 dakika icerisinde olduguna dikkatinizi cekerim  Cool )

Daha ayrintili bilgi ve demo talebi icin;

https://t.me/fuathan_PoC_Platform

hero member
Aleph.im
PoC, az onceki ETC pumpinda tam 12 dakikada 25 adet al-sat yapti!

(Her islem yaklasik 0.012 BTC ile yapildi.)
 Shocked

PoC, gunluk al-satlarinizi hizlandirir/kolaylastirir.

Ayrintili bilgi ve demo talebi icin;

hero member
Aleph.im
Demoyu kullanan deneyimli arkadaşlar varsa yorumlarını yazarsa seviniriz. Kendim alıp kullanmak isterdim ama grafikler falan kafamı karıştırdı.

PoC Platform'unun kullanimi cok kolay. Zaten urunun hedefledigi sey de hiz/kolaylik/sadelik. Demo talebin olursa kullanimi hakkinda biz zaten yardimci oluyoruz.
member
Activity: 560
Demoyu kullanan deneyimli arkadaşlar varsa yorumlarını yazarsa seviniriz. Kendim alıp kullanmak isterdim ama grafikler falan kafamı karıştırdı.
hero member
Aleph.im
Paylaşım için çok teşekkür ediyorum güzel ve faydalı bir bot uygulaması tebrikler. Doğru trade için bu şekilde verileri görerek uygulamanın önemli olduğu kanısındayım.

Biz tesekkur ederiz. Mumkun oldugunca trading verilerini paylasacagiz.

Yalniz bir konunun uzerinde durma ihtiyaci duyuyoruz. PoC aslinda bir bot degil. PoC'ye gunluk al-satları hizlandiran/kolaylastiran bir trading platformu diyebiliriz.

Demo'yu denemek isteyenleri bekliyoruz!  Grin
member
Activity: 280
Merit: 10
Paylaşım için çok teşekkür ediyorum güzel ve faydalı bir bot uygulaması tebrikler. Doğru trade için bu şekilde verileri görerek uygulamanın önemli olduğu kanısındayım.
hero member
Aleph.im
Son 2 gun kriptoparalarda epey hareketliydi. Bu zamanlari kacirmayarak etkili kazanclar sagladik.

Asagida yapilan islemlerin ufak (!) bir kismina goz atabilirsiniz.  Cool

hero member
Aleph.im
Herkese selamlar!  Grin

Ürünü denemek için demo talepleriniz ve bounty sorularınız için bana telegram'dan ulaşabilirsiniz.

PoC, günlük al-satlarınızı adeta çocuk oyuncağı yapacak!
hero member
Aleph.im
PoC olarak ilk Bounty Programımızı Gururla Sunarız!;

Seçilen 3 kişiye ücretsiz lisans!

Şartlar

1.  Kendinizi tanıtan bir paragraflık yazı.

•  Ne kadar zamandır kriptoparalarla ilgileniyorsunuz?
•  Ne kadar süredir trade yapıyorsunuz?
•  Ürünü nasıl bir kitleye tanıtabilirsiniz?

2.  Uygulamayı kullanırken yapacağınız trade miktarı.

Seçilen 5 kişiye %20 indirim

Şartlar

•  Ürünle ilgili Reddit/Medium makalesi yazarak paylaşmak (Ingilizce olması tercih sebebidir.)

Ilk 20 kişiye %10 indirim

Şartlar

•  Bu forum başlığını facebook ve twitter hesaplarında paylaşmak.

Başvurmak isteyen arkadaşlar bana PM ya da Telegram aracılığıyla ulaşabilirler.
hero member
Aleph.im
Emekleriniz için teşekkürler güzel bota benziyor trade yapmaya tövbeli olmasa deneyebilirdim ancak fiyatın çok yüksek olduğunu düşünüyorum herkese bol kazançlar....

Indirim icin Bounty kampanyamizdan yararlanabilirsin.

Botun sahibi misiniz yoksa satış temsilcisi misiniz? Binancede botlara müdahale ederek ilerde elimizdeki parayla alım yaptirmayacaklarinin garantisi var mı ? Kısa zaman önce gördük olan olayları

PoC'nin satis operasyonlarindan sorumluyum. Guvenlik anlaminda hicbir skintinin yasanmayacagi bir uygulama PoC. Bu konuda biz guvence veriyoruz. Ama illa ki bu konuda soru isaretleri varsa aklinda bir test hesabi acip oradan trade islerini yonetmen daha dogru olur.

Kriptopara camiasinda guven ortami karsilikli olur. Bu konuda biz ne kadar guven veriyoruz desek de senin uygulamaya inancinla alakali bir durum soz konusu. Sonucta borsalara da guveniyoruz ama 1 saat sonra ne olacagini bilmiyoruz.
Pages:
Jump to: