Mene retvitovanje i ne smara toliko, koliko me brine da ću zaboraviti da pošaljem izveštaj na vreme. Ovo mi je prva Twitter i FB kampanja, pa ću videti koliko mi vremena oduzima. Verujem da se više isplati ako se radi nekoliko kampanja istovremeno. Serijska proizvodnja je čudo
Uzaludno trosenje vremena. Naradices se, a nagrada ce biti vrlo mala. Narocito razvlace sa isplatom i izlaskom na exchange, a i kad se to desi, bounty huntersi ubiju cenu, pa i ako je imalo neku vrednost, jos je dodatno ubije. Bolje potrosi malo vise vremena da izaberes sto bolji projekat i guras takvih par.
U 2017 je odnos bio, 60% kampanja su bile ok, a 30% su bile bas dobre pa je odnos bio prihvatljiv, jer je i nadoknada bila korektna. Sad trenutno mislim da tek nekih 3-4% su iole isplative, sve ostalo je ili prevara ili ces dobiti par dolara.
Inace bas nervira kad nakon pisanja silnih izvestaja, retvita, na kraju se zavrsi sa vrlo malo bodova.
I mene demorališe pomisao da sav taj trud može biti uzaludan, ali se nadam da će mi se bar ova trenutna kampanja isplatiti. Za FB i TW treba da dobijem oko 400 Tele tokena mesečno, što je oko 60 EUR po trenutnoj ICO ceni. Za desetak dana skače cena tokena u ICO kampanja, pa će u teoriji tih 400 tokena vredeti 80 EUR. Pored toga, stack-ovanje tih tokena će mi mesečno donositi oko 8 EUR, odnosno blizu 100 EUR godišnje, ako nastave ovim tempom kao u prethodnih nekoliko meseci.
Reminder na mobitelu za poslati izvjestaj
Kako odradis tweet ili retweet odmah link spremi na neki cloud servis, ja koristim google drive jer su mi na taj nacin reporti dostupni bilo gdje bilo kad
Jednom kad sistematiziras bounty kampanje, odradjivat ces ih bez pola muke
Organizacija je sve
Evidenciju vodim redovno, ali na lokalnom fajlu, pa ću definitivno usvojiti ovaj predlog za tabelu u cloudu. Evo i merita za dobre predloge, sav trud i pomoć