Pages:
Author

Topic: Polis özel harekattan garip bir yemin töreni - page 3. (Read 584 times)

member
Activity: 70
Merit: 16
@Blacknavy yani islamiyet harici herhangi bir dinden olan bu görevi yapamaz mı diyorsunuz. enteresan bir düşünce sonuçta yeminler islami söylemler. ee adam diğer dinlerdense?

Öyle bir şey demiyorum.
20 saniye Allah kitap demişler, 50 saniye Türklükten bahsetmişler. Bu bence dengeli, ordu motive oluyosa sorun yok.
Ben deistim ve PÖH olsam 20 saniyeyi kendi aklımdaki tanrıya dua ederek geçirmek bana koymazdı.
Hocam hem deistim diyorsun hem de laik bir devlette din propagandası yapılmasına motivasyon diyorsun. Japonya'da ateist adamlar nasıl dünya devi oldu o zaman.

Yani kısacası bu videoyu desteklemen ölüm fermaninı kendi elinle yazmak gibi. İslam ideolojisini bilirsin kâfir ve dinden çıkan kişiler ölüm ile cezalandırılır.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
@Blacknavy yani islamiyet harici herhangi bir dinden olan bu görevi yapamaz mı diyorsunuz. enteresan bir düşünce sonuçta yeminler islami söylemler. ee adam diğer dinlerdense?

Öyle bir şey demiyorum.
20 saniye Allah kitap demişler, 50 saniye Türklükten bahsetmişler. Bu bence dengeli, ordu motive oluyosa sorun yok.
Ben deistim ve PÖH olsam 20 saniyeyi kendi aklımdaki tanrıya dua ederek geçirmek bana koymazdı.
member
Şu bir üstteki mesajla Atatürk'e hakaret eden fake hesaplar arasında hiçbir fark görmüyorum.

Ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum. Allah el-ilah dan gelir Araplarda İslamdan öncede vardı.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
@Blacknavy yani islamiyet harici herhangi bir dinden olan bu görevi yapamaz mı diyorsunuz. enteresan bir düşünce sonuçta yeminler islami söylemler. tamam onlarda şehit olmak için motive edici söylemlere ihtiyaç duyuyorlarsa? ee ya diğer dinlerdense?
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Şu bir üstteki mesajla Atatürk'e hakaret eden fake hesaplar arasında hiçbir fark görmüyorum.
member
Yemin töreninde dinden bahsedildiği için suç işlenmiş burası laik bir ülke. Din ve devlet işleri bu topraklarda birbirinden ayrılır. Aksini söyleyen Atatürk ilkelerini yok sayar.

Video "Bismillahirrahmanirrahim" ile başlıyor. Arapça ile başlayıp sonra Türk'lükten bahsediyorlar. Türk degilsiniz Arapsınız siz. Hırsızlık yapmayacağım, insanlara polis olarak eşit ve adil davranacağım demiyorlar mitoloji sayıklıyorlar.

Allah Türk'ü korusun diyor. Allah bir Arap putudur. Arap ırkını bile koruyamadı. Irak ve Suriye savaşlarında ölen insanları gördük.

AKP'nin yeni Türkiyesi böyle işte din ile halkı uyutmak.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Polis yemini'nin icerisinde bildigim kadariyla bu derecede "din" yok. Vatana, millete ve Turkiye Cumhuriyeti'ne yemin var.

Yapsinlar, iyice yapsinlar. Bakalim nolacak.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bir orduyu sadece şehitlik mertebesi ve ırkı ile motive edebilirsin.
Bu yemin töreni her ikisini de içeriyor ve bence orduyu motive ediyor.
Irki ile motive olsa ırkçı diyorsunuz, dini ile motive olsa dinci diyorsunuz?
Ordu bu, kreş değil. Bunlar da ninni söyleyecek kreş öğretmenleri değil.
Hiçbir amacı olmayan nihilistler, mümkünse ordu hakkında yorum yapmasınlar onlar zaten amaçtan yoksunlar.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
https://twitter.com/imTolstoyevski/status/1211271929862250496
ekşide gördüm garip geldi bana

Allah kuran peygamber gidiyorlar pöh olmak için müslüman olma şartımı getirildi ne şaçma iş la bu. o işi Allah peygamber ve kuran için yapmıyorsun kendin için yapıyorsun. Bu yeminler yaptığın işe sadık kalmak için değil mi hakikaten komik ya

din kişisel bir seçimdir bunu insanlara dayatmak bence aşırı itici. illa alakasz konular içine çekilerek din istismar edilecek ve cidden devlet kurumlarında bu tarz durumları görünce yıllardır ülkede bir bokun ileri gitmediğinin görüyorsun.

bu nasıl yemin töreni bu ülke ne ara bu hale geldi.
Pages:
Jump to: