Pages:
Author

Topic: PolishPool Pierwsza Polska Darmowa Kopalnia![FEE 0%] [PPS] [PPLNS] - page 2. (Read 10019 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1005
★Nitrogensports.eu★
Jedni mówią, że niewypał. Drudzy ciskają inną ciemnotą. Kopalnie oczerniają się nawzajem. Nie wiadomo komu ufać, jedna podkopuje inną, inna odpiera zarzuty odbijając piłęczkę. Masakra. Kompletnie nie wiem kto tutaj ma rację Smiley
newbie
Activity: 57
Merit: 0
Czemu forum nie w sub domenie tylko na innym chyba hostingu http://polishpool.boards.net/ i to chyba darmowym ?
Forum jest opłacanie i to nie tanio ponieważ platforma się ceni  Wink forum jest podpięte w subdomenie lecz nie stanowi to chyba żadnego problemu oczywiście możemy podpiąć pod domene forum.polishpool.pl lecz to na jedno wyjdzie  Smiley

Pozdrawiam
member
Activity: 73
Merit: 10
Czemu forum nie w sub domenie tylko na innym chyba hostingu http://polishpool.boards.net/ i to chyba darmowym ?
newbie
Witam ,
Oficjalnie chciałem ogłosić już trzeci konkurs w naszej kopalni  Wink
Konkurs polega na pisaniu w forum kopalni
użytkownik z największą ilością postów wygrywa
więcej informacji na forum

Pozdrawiam i zapraszam do konkursu
newbie
Witam ,
u nas w kopalni dużo zmian
pierwszy blok wypłacony + Bonusy (35  BTC)
Ulepszenie statystyk (Wykresy na każdego workera live)
Dodanie logowania sms (Kody autoryzacyjne)
Dodanie AuroraCoin
Support 24/7

Pozdrawiamy i zapraszamy do miningu
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Teraz to już chyba nie opłaca się kopać bez bardziej potężnych urządzeń.
To nie mi oceniać Smiley
Oczywiście jeśli nie posiadasz ASIC zapraszam cię do kopania LTC

Pozdrawiam
A, to dzięki. Z chęcią zerknę na LTC.

Powodzenia!

Plato
newbie
To nie mi oceniać Smiley
Oczywiście jeśli nie posiadasz ASIC zapraszam cię do kopania LTC

Pozdrawiam
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
newbie
Witam wszystkich górników !
w naszej kopalni wiele zmian między innymi
- Nowy Panel
- Uzyskanie stałej mocy 3 TH /s
- Konkurs na 1000 Górnika

Pozdrawiam i zapraszam do naszej kopalni
member
Szkoda że tylko BTC bo nie mam żadnego asic Smiley.
newbie
@roslinpl albo jesteś nieskończenie naiwny, albo masz powiązania z tym czymś żałosnym co próbuje się tutaj promować

w całym polskim świecie bitcoina polishpool został uznany za SCAM, nawet w tym wątku jego żałosne próby promocji zostały zdemaskowane i wyśmiane,
tylko ty jakoś dziwnie ciągniesz ten temat, który powinien już dano zdechnąć i ulec zapomnieniu

700 górników ta jasne. patrząc na jakoś i poczynania "administratora" tego czegoś ciężko mi uwierzyć, że znalazło się aż tylu naiwniaków aby podać tam swoje dane..

Smiley No to dzięki za ostrzeżenie, bo jakoś nie widziałem nigdzie żadnych ostrzeżeń przed PLNc ale teraz już słyszę, że jakieś są Smiley

Ciągne temat, bo zawsze staram się dać jakiś tam support choćby słowny dla nowych projektów...

Jeżeli mówisz prawdę, to dzięuję za powiadomienie mnie.

Chciałem zauważyć też, że ja się tylko pytałem gościa co zrobić, żeby być 1000 górnikiem Smiley

1BTC piechtą nie chodzi ale teraz już sam poszukałem INFO i macie pewnie racje co do oceny ....
Nie będę i tak tam wchodził.

@roslinpl
Jak widzisz negatywnych ocen nie ma a to celowe działanie konkurencji użytkownik ''golonka'' jest właścicielem lub administratorem kopalni polmine , która pewien czas temu po intensywnej promocji naszej kopalni zaczeła oczerniać własną kopalnie i zwalić to oczywiście na nas , a potem nagle wszystko ucichło gdy przy ich oskarżeniach powiedziałem o logach lub tym że to ich działanie ,
tak więc nie przejmuj się tymi prostackimi wypowiedziami użytkownika ''golonka'' ponieważ jest to celowe działanie

Gdybyś miał jakiekolwiek wątpliwości jeszcze pisz śmiało Smiley

Pozdrawiam
legendary
Activity: 2212
Merit: 1199
@roslinpl albo jesteś nieskończenie naiwny, albo masz powiązania z tym czymś żałosnym co próbuje się tutaj promować

w całym polskim świecie bitcoina polishpool został uznany za SCAM, nawet w tym wątku jego żałosne próby promocji zostały zdemaskowane i wyśmiane,
tylko ty jakoś dziwnie ciągniesz ten temat, który powinien już dano zdechnąć i ulec zapomnieniu

700 górników ta jasne. patrząc na jakoś i poczynania "administratora" tego czegoś ciężko mi uwierzyć, że znalazło się aż tylu naiwniaków aby podać tam swoje dane..

Smiley No to dzięki za ostrzeżenie, bo jakoś nie widziałem nigdzie żadnych ostrzeżeń przed PLNc ale teraz już słyszę, że jakieś są Smiley

Ciągne temat, bo zawsze staram się dać jakiś tam support choćby słowny dla nowych projektów...

Jeżeli mówisz prawdę, to dzięuję za powiadomienie mnie.

Chciałem zauważyć też, że ja się tylko pytałem gościa co zrobić, żeby być 1000 górnikiem Smiley

1BTC piechtą nie chodzi ale teraz już sam poszukałem INFO i macie pewnie racje co do oceny ....
Nie będę i tak tam wchodził.
newbie
A ilu jest obecnie górników?
I czy wystarczy rejestracja? Co trzeba zrobić, aby oficjalnie zostać uznanym 1000 minerem?
Obecnie jest 765 Górników z czego 243 Aktywnych
Aby zostać oficjalnie uznanym minerem nie wystarczy tylko rejestracja trzeba także ukopać minimum 0.01 BTC , Jest to zabezpieczenie przed ludźmi którzy wpadną na pomysł rejestracji bezużytecznych kont  Wink
Pełne statystyki są dostępne w zakładce ''statystyki'' tam widać co ? gdzie ? ile ?

Pozdrawiam
legendary
A ilu jest obecnie górników?
I czy wystarczy rejestracja? Co trzeba zrobić, aby oficjalnie zostać uznanym 1000 minerem?
newbie
W tym miesiącu przygotowujemy nowy konkurs dla górnika nr 1000 Jest nagroda 1 BTC !!!!
resztę info na forum kopalni

Pozdrawiam
newbie
UWAGA! KONKURS !
Dla Pierwszego znalazcy bloku w naszej kopalni jest przewidziana nagroda IPad Air 16GB Lub Sprzęt ASIC !![/b][/b][/b]

Już po zawodach?
Konkurs nadal trwa Wink
member
UWAGA! KONKURS !
Dla Pierwszego znalazcy bloku w naszej kopalni jest przewidziana nagroda IPad Air 16GB Lub Sprzęt ASIC !![/b][/b][/b]

Już po zawodach?
newbie
A co tu odswiezac. PolishCoin to niestety niewypał.  Może za 10 lat jak co drugi polak będzie używał kryptowalut,  to wtedy ma szanse wypalić.  A tak to zwyczajnie jest nas za mało. 
Odświeżam ponownie dziś jednak uruchomiliśmy ponownie rejestrację na prośbę górnika a także poprawiliśmy desing i dodaliśmy całkowicie nowy panel zarządzania swoim kontem

Pozdrawiam i Zapraszam !
newbie
A co tu odswiezac. PolishCoin to niestety niewypał.  Może za 10 lat jak co drugi polak będzie używał kryptowalut,  to wtedy ma szanse wypalić.  A tak to zwyczajnie jest nas za mało. 
PolishPool*
Ostatnio mamy ponad 2 TH i cały czas ktoś przybywa więc mamy nadzieje że wciągu paru dni trafimy na blok i wkońcu kopalnia się rozkręci na dobre Smiley
Pozdrawiam !
legendary
Pages:
Jump to: